Connect with us

EVENIMENTE

Soarta lui Corcoață, administratorul special UATAA Motru, decisă azi de Consiliul Local! Zilele pesedistului în funcție, numărate

Postat acum

on

În cadrul ședinței de îndată a CL Motru, organizată astăzi, s-a decis numirea în AGA UATAA Motru a doi reprezentanți ai Consiliului Local dar și acordarea mandatului special pentru aceștia de a-l revoca pe Eugen Corcoață din funcție. Social-democratul conduce UATAA din 2013, aducând uzina aproape de faliment. Revocarea lui Corcoață este o chestiune de zile, urmând ca AGA nominalizată astăzi să se întrunească și să hotărască revocarea administratorului special având mandat din partea CL pentru acest lucru. Toți consilierii prezenți la ședință au votat pentru cele două proiecte.

Corcoață deși a băgat uzina de agent termic în insolvență, pe mandatul său, a fost reconfirmat în funcție de mai multe ori.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Accident în giratoriul de la Piața Centrală. Circulație îngreunată

Postat acum

on

De către

Circulația este blocată pe o bandă, în zona Pieței Mari, din Târgu Jiu. Două autoturisme s-au ciocnit, în sensul giratoriu. În urma impactului, mașinile au fost „șifonate”, însă, din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Minor de 11 ani, rănit în accident

Postat acum

on

De către

Un copil de 11 ani a fost rănit, după ce mașina în acre se afla a fost lovită de un alt autoturism, ]n zona Kaufland, din municipiu „Din cercetările efectuate la fata locului, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 32 de ani, din Targu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe aleea Digului, din localitate, la intersecția cu str. Barajelor, ar fi pătruns în intersecție fără a acorda prioritate de trecere unui alt autoturism, condus de o femeie, de 42 de ani, din aceeași localitate, intrând în coliziune cu acesta. In urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a unui minor, de 11 ani, din Târgu Jiu, pasager în autovehiculul condus de femeieȚ, se arată întrr-un comunicat emis de IPJ Gorj.

Polițiștii au întocmit dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident în zona Kaufland. O persoană rănită

Postat acum

on

De către

Un accident s-a produs în zona Kaufland, din municipiul Târgu Jiu. Din primele date, o persoană este rănită, după ce două autoturisme s-au lovit. Echipaje de poliție și salvare au ajuns la fața locului. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR