Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Șeful Poliției Locale Tg-Jiu își vinde afacerea cu 100.000 de euro !

Postat acum

on

0 Shares

Directorul executiv al Poliției Locale Tg-Jiu, Florin Urdea, aflat în concediu de paternitate, din decembrie 2018, își vinde afacerea deschisă, în urmă cu câțiva ani, într-un cartier nou al orașului. Din câte se pare, Urdea nu are timp să se ocupe de magazinul pe care-l deține, fiind preocupat de creșterea copilului, iar soția cu businessul său în domeniul înfrumusețării corporale.

Florin Urdea, fost sau actual director executiv al Poliției Locale Tg-Jiu, își vinde spațiul comercial din zona Narciselor.
Urdea cere, pentru clădirea care are un magazin la parter, 100.000 de euro.
La finele lui 2018, când a ales să-și ia concediu pentru creșterea copilului, Florin Urdea câștiga, anual, din postul de director executiv, 6.300 de lei. Acesta deține trei terenuri în Tg-Jiu și unu la Baia de Aramă, cumpărate în perioada 2008 – 2015 și are o casă și un spațiu comercial în municipiu, dar și datorii de 60.000 de euro și 195.000 de lei
Soția acestuia deține un salon de înfrumusețare în Tg-Jiu.
Trebuie spus că nu se mai știe exact statutul său sau raporturile de serviciu cu Poliția Locală, în contextul în care, la câteva luni după ce a intrat în concediu de paternitate, municipalitatea i-a scos postul la concurs. Astfel, din luna august a anului trecut, funcția de șef al Poliției Locale Tg-Jiu este deținut de Ion Florin Băluță, fostul adjunct al instituției.

Ionel Gorjanu

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

DEZVĂLUIRI LOCALE

Drum blocat ilegal în satul Pleșa! Poliția Locală din Bumbești Jiu, pe mână cu constructorul

Postat acum

on

De către

Poliția Locală Bumbești Jiu împreună cu reprezentanții firmei DOMARCONS au oprit, în această dimineață, circulația pe drumul care face legătura cu satul Pleșa pentru lucrări de asfaltare. Un sat întreg a fost izolat, timp de mai multe ore. Cei implicați nu aveau dreptul să oprească circulația pe ambele sensuri iar acest lucru a fost reclamat la Poliția Bumbești Jiu, unde s-a constituit în această după-amiază un dosar penal. 

Situație de nedescris, astăzi, la Pleșa, localitate aparținând orașului Bumbești Jiu. Asta, după ce firma de casa a primarului Constantin Bobaru, DOMARCONS SRL, a oprit circulația pe ambele sensuri spre localitatea Pleșa pentru lucrări la trecerea de cale ferată. S-a instalat, astfel, abuziv, un indicator care oprea circulația în zonă, iar doi polițiști locali, instalați acolo cu acordul lui Bobaru, au oprit șoferii care fie se îndreptau spre Pleșa dinspre Bumbești Jiu fie doreau să părăsească satul.

Mai exact, cei doi polițiști locali, între orele 8.30 și 11.50 nu au lasă nici o mașină să circule pe drumul respectiv, punând șoferii să ocolească pe la Castrul Roman pe un drum de servitute care face legătura între stația Dacorex și satul Plesa.

Unul dintre reprezentanții Centrului Civic Valea Sadului a reclamat situația la poliție iar în cauză s-a constituit un dosar penal.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Fostul primar de Albeni, condamnat cu executare

Postat acum

on

De către

Silviu Ionuț Stan a fost condamnat de Tribunalul Gorj, instanță de fond, la patru ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupție. Fostul primar liberal de Albeni a fost exclus din partid și destituit din funcție în timpul trimiterii sale în judecată că și inculpat pentru luare de mită, trafic de influență și instigare la divulgarea informațiilor secrete de serviciu, nepublice. Ionuț Stan, potrivit primei sentințe, nu mai are voie să candideze timp de cinci ani de zile. Sentința nu este definitivă.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Tribunalul Gorj: 22 de ani de închisoare pentru Petre Stăncioi, 20.000 de euro daune

Postat acum

on

De către

Petre Stăncioi a fost condamnat de instanța de fond pentru săvârşirea infracţiunii de răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei, raportat la tentativă de omor calificat. Asta, în urma evenimentului din vara anului trecut când a tras cu arma în partenerul de viață al fostei neveste.

Tribunalul Gorj l-a condamnat pe Stăncioi, aflat în stare de arest preventiv, la 22 de ani de închisoare, plata a 20.000 de euro daune morale și materiale față de bărbatul asupra căruia a tras cu arma în zona abdomenului și a picioarelor și a cheltuielilor de judecată. Sentința nu este definitivă.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!