Connect with us

POLITICĂ

Ce face Ciprian Florescu pentru voturi? Se face frate și cu țiganul ca să treacă puntea

Postat acum

on

Ciprian Florescu, vehiculat drept potențial candidat al PSD la scaunul de primar de municipiu și rămas recent în cursa pentru funcția de edil, are nevoie de voturile romilor din municipiu. Asta nu-i o noutate, interesant este că, la schimb, acesta s-a văzut obligat să-și facă apariția, cu câteva zile în urmă, la o întrunire organizată de Nelu Pavel, președintele Partidei Romilor Gorj cu reprezentanții etniei din Novaci, Polovragi și Baia de Fier. Deși Florescu, ori primarii de Baia de Fier și Polovragi, nu au urcat pe scenă, pesediștii s-au tras în poza de final, arătând că sunt alături de etnici și la bine și la scrutinul electoral pentru alegerile locale care stă să vină.

Pe rețeta: o ducem bine cu romii că ne ajută și ei, a mers și Toni Greblă, iar rezultatele au fost pe măsură, câteva mandate de parlamentar la pachet cu un dosar penal. Ultimul, la câțiva ani de la mandatele de senator, când fostul politician a urcat pe cea mai înaltă treaptă profesională, nu de alta dar, ca să simtă bine când cade de sus.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Drapelul României, lung de o sută de metri, desfășurat de liberali la Târgu Jiu, Rovinari și Motru

Postat acum

on

De către

Un drapel național al României, lung de 100 de metri, a fost desfășurat de liberalii gorjeni în Parcul Central din Târgu Jiu, pe Calea Eroilor și în Parcul Coloanei, celebrând Ziua Națională.

Același drapel a ajuns și la Motru și la Rovinari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Un lider PNL și-a dat demisia și a făcut un partid nou

Postat acum

on

De către

Fostul vicepreședinte PNL, Ben-Oni Ardelean, a format un nou partid. Deputatul din județul Hunedoara a anunțat, în urmă cu câteva săptămâni, că părăsește Partidul Național Liberal, pentru un nou proiect politic, o platformă conservatoare. Presa centrală a anunțat, pe surse, că denumirea noii formațiuni, cu care ex-liderul liberal vrea să intre în campania electorală de anul viitor, este PACE.
În PNL există, în ultima perioadă, tot mai mulți membri nemulțumiți de modul în care este gestionat partidul de actuala conducere. Din filialele din țară au fost anunțate sute de plecări ale membrilor, printre care numeroși primari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Deputat de Gorj, protest împotriva violenței asupra femeilor

Postat acum

on

De către

Deputatul de Gorj, Claudiu Manta, a îmbrăcat, azi, un tricou cu mesaj împotriva violenței asupra femeilor. Parlamentarul PSD a mers în plenul Parlamentului cu un tricou negru, pe care scria ”Stop violenței împotriva femeilor” și care afișa numărul de telefon, la care victimele violenței domestice pot să sune. ”Statisticile arată că, la fiecare 12 minute, o persoană este victima violenței, iar cele mai multe dintre victime, 66%, sunt femei. Alături de colegii mei din PSD, am tras un semnal de alarmă, legat de această situație, în plenul Parlamentului. Combaterea violenței, că este fizică, de limbaj sau de orice altă natură, este o obligație a autorităților din fiecare stat civilizat. PSD rămâne un susținător al protejării victimelor și persoanelor vulnerabile. Avem obligație, legală și morală, să ajutăm aceste persoane și să le învățăm să-și ceară drepturile”, a transmis deputatul Claudiu Manta.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!