Connect with us

POLITICĂ

Ce face Ciprian Florescu pentru voturi? Se face frate și cu țiganul ca să treacă puntea

Postat acum

on

Ciprian Florescu, vehiculat drept potențial candidat al PSD la scaunul de primar de municipiu și rămas recent în cursa pentru funcția de edil, are nevoie de voturile romilor din municipiu. Asta nu-i o noutate, interesant este că, la schimb, acesta s-a văzut obligat să-și facă apariția, cu câteva zile în urmă, la o întrunire organizată de Nelu Pavel, președintele Partidei Romilor Gorj cu reprezentanții etniei din Novaci, Polovragi și Baia de Fier. Deși Florescu, ori primarii de Baia de Fier și Polovragi, nu au urcat pe scenă, pesediștii s-au tras în poza de final, arătând că sunt alături de etnici și la bine și la scrutinul electoral pentru alegerile locale care stă să vină.

Pe rețeta: o ducem bine cu romii că ne ajută și ei, a mers și Toni Greblă, iar rezultatele au fost pe măsură, câteva mandate de parlamentar la pachet cu un dosar penal. Ultimul, la câțiva ani de la mandatele de senator, când fostul politician a urcat pe cea mai înaltă treaptă profesională, nu de alta dar, ca să simtă bine când cade de sus.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Proiect de lege împotriva pașaportului Covid

Postat acum

on

De către

Parlamentarii AUR au anunțat că lucrează la un proiect de lege împotriva pașaportului Covid. Reprezentanții formațiunii politice spun inițiativa parlamentară va sancționa orice discriminare pe motive medicale. „Respingem ideea de a fi discriminaţi pe motive medicale şi nu numai că respingem, lucrăm la un proiect de lege pe care sperăm să-l putem trece prin Parlament, prin care să interzicem orice discriminare pe temei medical, discriminare care dacă este înfăptuită, să fie aspru pedepsită”, a declarat vicepreședintele AUR, Claudiu Târziu. El a mai spus că AUR se va opune introducerii paşaportului de vaccinare şi oricărei alte forme de condiţionare a accesului în spaţii publice şi a călătoriilor.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Bordușanu, aleasă președinta OFSD Gorj

Postat acum

on

De către

Organizația de Femei a Partidului Social Democrat ( OFSD) Gorj are o nouă conducere. Ieri, 29 Aprilie 2021, au avut loc alegerile pentru desemnarea noii echipe, Anca Burdușanu fiind aleasă președinte al OFSD Gorj cu unanimitate de voturi.

Totodată, s-a constituit și Biroul Permanent al organizației, acesta cuprinzând funcția președinte, cea de secretar, șapte vicepreședinte și 12 membre.

„Evenimentul de ieri reprezintă debutul unei noi etape a OFSD Gorj. Le mulțumesc doamnelor din cadrul organizației pentru implicare și sunt convinsă că noua echipă, alături de toate celelalte membre, își va atinge obiectivele pe care și le-a propus. A fost o mobilizare excelentă în rândul doamnelor din județul Gorj. Nu este puțin lucru ca în doar doua-trei luni sa reușim constituirea a 60 de organizații, care acum numără sute de membre”, a declarat Anca Bordușanu, președinte OFSD Gorj.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Video-Pro România Gorj se reorganizează

Postat acum

on

De către

Partidul condus de către Mihai Prunariu, Pro România Gorj, se reorganizează. Organizația se pregătește de schimbări semnificative după sărbătorile Pascale, dar, în același timp își deschide porțile pentru noi membrii de partid. Sunt preferați gorjenii care nu au mai făcut politică, anunță Marinela Strâmbulescu, purtătorul de cuvânt al Pro România Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR