Connect with us

POLITICĂ

Ce face Ciprian Florescu pentru voturi? Se face frate și cu țiganul ca să treacă puntea

Postat acum

on

Ciprian Florescu, vehiculat drept potențial candidat al PSD la scaunul de primar de municipiu și rămas recent în cursa pentru funcția de edil, are nevoie de voturile romilor din municipiu. Asta nu-i o noutate, interesant este că, la schimb, acesta s-a văzut obligat să-și facă apariția, cu câteva zile în urmă, la o întrunire organizată de Nelu Pavel, președintele Partidei Romilor Gorj cu reprezentanții etniei din Novaci, Polovragi și Baia de Fier. Deși Florescu, ori primarii de Baia de Fier și Polovragi, nu au urcat pe scenă, pesediștii s-au tras în poza de final, arătând că sunt alături de etnici și la bine și la scrutinul electoral pentru alegerile locale care stă să vină.

Pe rețeta: o ducem bine cu romii că ne ajută și ei, a mers și Toni Greblă, iar rezultatele au fost pe măsură, câteva mandate de parlamentar la pachet cu un dosar penal. Ultimul, la câțiva ani de la mandatele de senator, când fostul politician a urcat pe cea mai înaltă treaptă profesională, nu de alta dar, ca să simtă bine când cade de sus.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Social-democratul Marius Vijulan va prelua cârma Primăriei Vladimir

Postat acum

on

De către

Viceprimarul Marius Vijulan de la PSD este cel care va prelua conducerea Primăriei Vladimir după ce Prefectura îl va suspenda pe actualul primar din funcție, urmare a condamnării sale definitive pentru abuz în serviciu. Deocamdată, liberalul Ion Ianăși este în mandat și își va continua programul pregătit pentru 1 Decembrie în localitate.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Florin Cârciumaru reținut pentru mărturie mincinoasă!

Postat acum

on

De către

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus reținerea pentru 24 ore a lui Florin Cârciumaru, fost primar al municipiului și fost președinte al PSD Gorj, pentru mărturie mincinoasă. Acesta este urmărit penal în dosarul privind spălarea cu jet de apă sub presiune a Porții Sărutului. Dosarul se află în cercetare la procurorul Lavinia Ilie, de scurt timp, după ce mulți ani a stat la procurorul Onescu care a clasat de mai multe ori cauza iar instanța a readus-o la Parchet.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Iordache este noul președinte al PNL Gorj cu 271 de voturi! 16 voturi nule

Postat acum

on

De către

Gheorghe Pecingină a obținut 67 de voturi.

Ion Iordache a obținut 271 de voturi.

Voturi nule sunt 16.

,,Vreau sa facem o mare echipa la Gorj. Voi face toate eforturile să lăsăm la o parte orgoliile care au fost până acum. Voi incerca să găsesc o soluție sa avem un climat de lucru corect”, a declarat Ion Iordache.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR