Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

”Șeful banilor”, susținut de PNL în Directoratul CEO!

Postat acum

on

0 Shares

După propulsarea ”eminențelor cenușii” Costică Popescu și Cosmin Trufelea în Directoratul CE Oltenia, senatorul Ion Iordache, președintele PNL Gorj, vrea să-l impună în boardul companiei pe ”șeful banilor”,  Daniel Pităroiu.

Pităroiu a deținut, în trecut, funcții de șef serviciu financiar, contabil șef, director financiar contabil la fostul Complex Energetic Turceni. În vremea aceea circula, din gură-n gură, o legendă, spusă chiar și de șefii acestuia, potrivit căreia, o secretară a deschis ușa unui dulap din biroul lui Pităroiu, trimisă de acesta să caute un dosar, și a năvălit peste ea o grămadă de bani pe care, cu greu, a mai putut să-i înghesuie la loc. Peste câțiva ani, fostul manager al CEO, Laurențiu Ciurel, i-a făcut tabloul lui Pităroiu, ca să înțeleagă tot poporul cine ajunsese directorul economic al companiei: „A plecat pentru că aveam o foaie în față, i-am arătat-o și și-a scris demisia. (…) Domnul Pităroiu are un talent, dacă îl lași într-o camera cu un seif plin, legat de mâini și de picioare, dimineața îl găsești tot legat, dar seiful gol. Sunt puțini oameni capabili să se descurce în orice situație. Să-l duci pe Pităroiu la club e ca și cum ai lăsa lupul să păzească oile”.

În ultimii ani, Pităroiu a fost consilier pe probleme economice al celor care s-au perindat la conducerea CEO, de la Laurențiu Ciobotărică până azi. Evident, la contractual individual de muncă a avut o clauză conform căreia nu-i putea fi încetat contractul decât în urma organizării unui concurs. Conducerea CEO tocmai a anunțat că va organiza concurs, după ce le-a desființat posturile de consilieri personali lui Ion Rușeț, Dorina Jianu și Ovidiu Bălăcescu, așa că și Pităroiu își pierde postul. Una din condițiile impuse la concurs, aceea de cunoașterea limbii engleze, scris și vorbit, îl plasează pe Pităroiu în afara posibililor candidați, el nefiind un poliglot.

Așa că s-a găsit o nouă modalitate prin care Pităroiu să fie menținut la vârful CEO. Liberalii îl susțin pe un post în directorat, el fiind președinte al PNL Filiași, perdant al alegerilor pentru funcția de primar, dar un potent afacerist în acea zonă, unde deține un complex de agrement, restaurant, săli de evenimente și mai multe spații comerciale.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

DEZVĂLUIRI LOCALE

95.000 de lei pentru Zilele Orașului Bumbești-Jiu, doar o sticlă de apă pentru copiii ajunși pe scenă

Postat acum

on

De către

Autoritatea locală din Bumbești Jiu, una care se laudă cu excedent bugetar la fiecare final de an, a investit 95.000 de lei în Zilele Orașului, care au avut loc în weekend.

Banii s-au dus pe artiști, dar de umplutură pe scenă au urcat și copiii talentați ai orașului. Evident gratuit.. la finalul spectacolului copiii primind doar cate o sticlă de apă.

Nu la fel au stat lucrurile cu consilierii locali pentru care Constantin Bobaru a fost darnic, întinzând mesele.

O spune viitorul consilier local independent Georgian Urdescu care critica nepăsarea primarului și a aleșilor vizavi de copiii localității.

„Au trecut și zilele orașului Bumbești-Jiu. Elevii și copii localități Bumbești-Jiu după ce au cântat, au dansat, au recitat poezii nu au primit decât o sticlă de apă( și asta nu toți). Măcar bine că au primit mâncare și băutură consilierii locali, foști consilieri locali și personalitățile orașului și județului Gorj. Nu ne mai facem bine!Vai de soarta noastră. Dacă se dădea o prăjitură, o înghețată, 3 mici, o cutie de bomboane sau o friptură pentru fiecare copil care a prestat activități pentru a încânta cetățenii orașului Bumbești-Jiu nu mai rămâneau bani pentru lăutari”, spune alesul local care a obținut 515 voturi că și independent pe 9 iunie.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Ilie Petroi: „Simpatizanții PNL, fără limite! Au bătut în drumul mare o persoană care făcea campanie PSD”!

Postat acum

on

De către

Primarul de Aninoasa, Ilie Petroi, avertizează că simpatizații PNL din localitate ar fi în stare de orice: „de la rupt de afișe la bătaie”, făcând public un incident petrecut în localitate.

„Simpatizanții lui Marius Dimulescu fără limite! Au bătut în drumul mare o persoana care făcea campanie PSD. Să ne închipuim cum va arata Primăria cu astfel de oamenii!”, a transmis Ilie Petroi, cu fotografia de mai sus.

Cristian Mîndruț i-a răspuns primarului astfel: „Eu sunt Cristian Mîndruț, așadar când trimiți oameni să supravegheze comuna, nu-i pune neapărat să se uite în curțile oamenilor. Atât așteptai să te victimizezi puțin, Primarul suprem care ești dumneata!.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Fostul primar a refuzat să spele geamurile la Școala Gimnaziala Dănești

Postat acum

on

De către

Fostul primar de Dănesti, Mădălin Paliță, a ignorat sentința instanței de judecată privind efectuarea celor 60 de zile de muncă în folosul comunității, la școala gimnazială din localitate. Printr-un tertip a cerut instanței, după ce Serviciul de Probațiune Gorj l-a dat în judecată, să efectueze zilele respective la distanță de Dănești, pentru a fi doar pontat și deloc pus la muncă.

Instanța a impus că acesta să facă zilele de muncă în folosul comunității la Direcția de Patrimoniu Târgu Jiu sau la Liceul nr.2 din municipiu. În paralel a făcut contestație în anulare, la instanță, cu privire la comiterea infracțiunii de ultraj, pentru care a fost deja condamnat cu suspendare.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!