Connect with us

ACTUALITATE

Uite ce licee și școli se închid în Gorj

Postat acum

on

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a hotărât, azi, închiderea de școli, după confirmarea unor cazuri de Covid sau după ce în localitățile respective au fost depistate cazuri de persoane contaminate. Uitățile care vor trece la metoda de predare online, adică pe scenariul roșu, sunt Liceul cu Program Sportiv, pentru clasa a XII-a C și Școala Gimnazială Alexandru Ștefulescu din Tg. Jiu, pentru clasele a VII-a A,B,C,D,E și a VIII- B. La cele două unități, au fost declarați pozitivi doi elevi, respectiv un profesor.

Liceul Tehnic Mătăsari va intra în scenariul galben pentru clasele a V-a A, B, a VI-a A, a VII-a B, a IX-a AB,C, a X-a A și a XI-a. Motivul este că la nivelul localității rata de infectare este de 0,81/1000 de locuitori.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Afaceristul Păsătoiu, înmormântat miercuri la Sârbești

Postat acum

on

De către

Trupul neînsuflețit a lui Florin Pasătoiu, omul de afaceri din Mușetești totodată cadru universitar la Universitatea din Craiova, a fost adus astăzi acasă, la Sârbești. Cei care vor să își ia adio de la acesta o pot face vizitând la domiciliu familia îndoliată, anunță soția universitarului. Înmormântarea va avea loc miercuri iar trupul neînsuflețit al bărbatului de 47 de ani, decedat în urma unui bizar accident cu o bicicletă, va fi înhumat in cimitirul satului Sârbești.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Biciclist mort, după ce s-a dezechilibrat și a căzut

Postat acum

on

De către

Un accident banal a dus la moartea unui biciclist, din comuna Mușetești. Bărbatul a căzut de pe bicicletă, noaptea trecută și a rămas lat. Echipajul de salvare, sosit la fața locului, a constatat decesul. “Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că un bărbat de 47 de ani, din comuna Mușetești, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DC 6 Mușetești, a pierdut controlul ghidonului, s-a dezechilibrat și a căzut. În urma căzăturii a survenit decesul bărbatului”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Accident cu victimă în zona Bârsești

Postat acum

on

De către

O mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile, în zona Bârsesti.

În urma impactului a rezultat rănirea unui barbat care era în stare de conștiență, cooperant, a fost preluat de catre un echipaj din cadrul SAJ si transportat la UPU Tg-Jiu. Victima este chiar șoferii mașinii răsturnate. Șoferul se pare că era băut.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR