Connect with us

EVENIMENTE

Se închide circulația!

Postat acum

on

Drumul dintre comunele Alimpești și Zorlești se închide, în următoarele două luni, pentru efectuarea unor lucrări de modernizare. Circulația va fi deviată, pe Câmpu Mare sau pe Aalbeni, anunță reprezentanții Consiliului Județean Gorj. Tronsonul respectiv va fi închis de luni. „În  perioada 22.06.2020-22.08.2020, va fi închisă circulația rutieră pe tronsonul de drum județean 675B între localitățile Zorlești și Alimpești, km 21+400-km 25+000, în vederea executării lucrărilor de înlocuire a sistemului rutier. Circulația va fi deviată pe următoarele rute ocolitoare:

– DN 67 Câmpu Mare – Bengești- Bumbești Pițic- Poienari- Ciupercenii de Olteț

– DJ 661 Albeni – DN 67 Bengești –Bumbești Pițic- Poienari – Ciupercenii de Olteț

Investiția pentru  ,,Modernizare drum județean (675B) ce traversează localitățile  Câmpu Mare-Albeni-Călugăreasa-Prigoria-Zorlești-Alimpești, până în DJ675C”, este   finanțată  prin  Programul Operațional Regional 2014-2020 și de la Bugetul Propriu al județului Gorj”, arată Biroul de Presă al CJ Gorj. Întreaga lucrare are durată de execuție 24 de luni, de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor, respectiv 08.04.2019. Valoarea conractului de modernizare a drumului ce leagă cele două comune este de 33.862.938,83 lei fără T.V.A.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Bolid implicat într-un accident la Drăguțești

Postat acum

on

De către

O tamponare a fost înregistrată în urmă cu puțin timp pe raza localității Drăguțești. Un bolid a fost implicat, evenimentul finalizandu-se doar cu pagube materiale, spun participanții la trafic.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Bârsești. Pieton rănit

Postat acum

on

De către

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în cartierul Bârsești, din Târgu Jiu. Din primele date, un pieton a fost acroșat de un autovehicul. Politistii sunt la fața locului și efectuează cercetari. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident în fața Primăriei Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Un accident s-a petrecut în urmă cu puțin timp, în fața Primăriei Târgu Jiu. Poliția se află la locul impactului, pentru a stabili cum s-a petrecut incidentul. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR