Connect with us

EVENIMENTE

Pensionar prins făcând taximetrie pirat

Postat acum

on

Un bărbat de 65 de ani, din Mehedinți, a fost prins făcând taximetrie ilegală în Gorj. Conducătorul auto transporta persoane, deși nu avea autorizație în acest sens. Bărbatul din comuna Floreşti a fost oprit de un echipaj rutier, în municipiul Motru. Polițiștii au observat că în autoturism sunt persoane, pe care conducătorul auto le transporta, contra-cost, însă fără a deține documente legale, pentru a putea desfășura activitatea de taximetrie. Șoferul a fost tras pe dreapta, pentru următoarea jumătate de an. „Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au identificat în trafic un bărbat de 65 de ani, din comuna Floreşti, județul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Motru, desfăşurând activităţi de transport persoane contra cost fără a fi autorizat în acest sens. În cauză s-a procedat la sancţionarea contravenţională a bărbatului, cu amendă în valoare de 1.000 de lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj. Oamenii legii i-au ridicat certificatul şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare de la autoturismul cu care efectua taximetrie ilegală.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Selaru Elena

    18 iunie 2020 at 17:34

    Foarte bine, articole bune

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Au dat foc vegetației uscate și au fost amendați cu 60.000 lei

Postat acum

on

De către

Comisarii Gărzii de Mediu Gorj au amendat mai multe persoane, care au dat foc vegetației uscate, în Târgu Jiu și au provocat incendii. 60.000 de lei totalizează sancțiunile aplicate în această dimineață. „Acțiune în forță a Comisariatului Județean Gorj al Gărzii Naționale de Mediu desfășurată în dimineața acestei zile împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmerie Gorj și Politia Locală a Municipiului Tg. Jiu, pentru identificarea tuturor celor care au provocat în ultimele zile, incendii de vegetație uscată de la marginea orașului. În aceste incendii de vegetație au ars și diverse deșeuri abandonate de populație, in special deșeuri textile. Au fost aplicate sancțiuni contraventionale în valoare totală de 60 000 lei”, arată comisarii Gărzii de Mediu, într-un comunicat de presă.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Video: Trei înecați în râul Motru! Victimele: un copil de opt ani, mama minorului de 29 și bunicul de 80 de ani

Postat acum

on

De către

Pompierii ISU au fost anuntați, în urmă cu scurt timp, că sunt 3 persoane sunt înecate în râul Motru. La fața locului au fost direcționate 2 ambarcațiuni, un echipaj SMURD precum si două echipaje SAJ. Sunt, de fapt, trei victime decedate, printre care un copil de opt ani.

Primele echipaje sosite la fata locului au fost echipajul SMURD si un echipaj SAJ care au constatat ca doua persoane fuseseră scoase de catre localnici în stare de inconștiență. Este vorba despre un copil în vârstă de aproximativ 8 ani, un barbat de aproximativ 80 de ani si o femeie de 29 de ani. S-a trecut imediat la efectuarea manevrelor de resuscitare, anunță ISU Gorj.

„Echipajele noastre de interventie au gasit si femeia in apele raului, din pacate tot in stare de inconștiență. Din informatiile pe care le deținem pana acum barbatul este bunicul copilului iar femeia mama”, anunță ISU Gorj.

La scurt timp după această informare, ISU Gorj a anunțat că cele trei persoane nu au răspuns la metodele de resuscitare fiind declarate decedate. Prima data s-a înecat copilul, iar cei doi adulți au sărit în ajutorul lui. Apoi pentru ei a intervenit un localnic, dar era deja prea târziu.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Angajații Polaris, tratați ca animalele

Postat acum

on

De către

Salariați ai firmei de salubritate Polaris sunt transportați, între punctele de lucru, precum animalele. Muncitorii sunt urcați în mașinile care transportă deșeuri, laolaltă cu resturile și plimbați prin oraș. Angajații de la societatea de salubrizare nu au echipamente de siguranță, deși stau în remorca neasigurată cu prelată și sunt aruncați în sus, la fiecare zdruncinătură de pe traseu. Imaginile de mai jos vorbesc de la sine!

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR