Connect with us

ACTUALITATE

Se coboară oile de la munte, la Baia de Fier!

Postat acum

on

Comuna Baia de Fier va îmbrăca, în weekend, straie de sărbătoare. Asta, deoarece, autoritatea locală organizează, și în acest an, o nouă ediție a Festivalului Folcloric Pastoral „Coborâtul oilor de la munte”. Sunt așteptate la festival ansambluri folclorice din județele Vâlcea, Olt, Gorj, Argeș și Hunedoara. Artiști cunoscuți vor urca pe scenă pentru a incanta publicul. Festivalul se va încheia cu un foc de artificii.

„Vă așteptăm să petreceți alături de noi! Zeci de pensiuni din Baia de Fier vă așteaptă să le treceți pragul. Nu ratați un weekend frumos de toamnă – vizitați Peștera Muierilor, o plimbare la Rânca, o doză de adrenalină in hamacele suspendate din Baia de Fier și un festival folcloric care vă va prezenta tradițiile zonei. Duminică vă vom întâmpina cu o frumoasă paradă a portului popular autentic”, a transmis primarul Dumitru Turbăceanu.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Protest: Avocații din Baroul Gorj, cu banderole albe pe braț

Postat acum

on

De către

Instanțele din Gorj, paralizate, în această dimineață urmare a protestului avocaților din baroul județean. La instanțe se mai judeca doar urgențele, cauzele penale și ordonanțele președințiale.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Criză de butelii

Postat acum

on

De către

Buteliile, cândva nelipsite din casa fiecărei familii, au ajuns la mare căutare. Gorjenii care încă folosesc acest tip de alimentare pentru aragaz au alergat, în ultimele zile, să caute un centru care încă mai are pe stoc. De la punctele din oraș, oamenii au fost direcționați către centrele din comune, în speranța că au noroc și găsesc acolo butelii. Problema a apărut în momentul în care stațiile GPL au refuzat să mai încarce recipientele goale, aduse de oameni, după tragedia de la Crevedia, care a fost urmată de controale.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Ministrul Energiei, vizită în Gorj

Postat acum

on

De către

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, va veni în județul Gorj, la finalul acestei săptămâni. Burduja a fost invitat, pe 6 octombrie, la aniversarea a 40 de ani de la inaugurarea Centralei Hidroelectrice Tismana Subteran, cea mai mare unitate hidroenergetică din cadrul Complexului Cerna-Motru-Tismana, dar și pentru inaugurarea unor lucrări efectuate aici, a declarat subprefectul Mihai Istrate.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK