Connect with us

COMUNITATE

Se cere medierea presei în scandalul sindicaliștilor Vasile Tivig – Manu Tomescu!

Postat acum

on

Se solicită medierea presei în scandalul sindicaliștilor din Complexul Energetic Oltenia, Vasile Tivig – Manu Tomescu. Cei doi sunt rugați să participe împreună la o emsiune la o televiziune locală, unde să își rezolve definitiv problemele legate de aplicarea Legii 197 din 2021.
„Pentru o mai bună informare a publicului referitor la contradicțiile dintre Manu Tomescu și Vasile Tivig ce durează de ceva vreme și în care ei se ataca reciproc pe rețelele de socializare și în mass media (lucru care nu face bine beneficiarilor legii) cu referire la legea 197/2021, eu împreună cu Lulu Iulian Păuna și Scornea Mihai venim către dumneavoastră cu rugămintea de a face o emisiune în care invitați să fie cei doi și în care să lămurim odată pentru totdeauna aceste divergențe și certuri! Invitația să fie făcută public iar, în urma refuzului unuia dintre cei doi, oamenii să poată trage concluzii privitor la partea de vină ce o au! Precizez ca noi trei cunoaștem destul de bine realitatea însă ne dorim ca și colegii noștri să fie lămuriți de către cei doi, despre cum stau lucrurile!”, este mesajul transmis de sindicalistul Daniel Dănilă, pe pagina de socializare. Dănilă a lucrat la CEO și este pensionar.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Prăpăd pe Zambilelor! Locatarii nu au apă de trei zile, copiii se spală la sticle

Postat acum

on

De către

Nu este apă, deja de trei zile, pe strada Zambilelor din Târgu Jiu. Locatarii blocurilor din zonă sunt disperați că singurele surse de apă din zonă sunt doar niste cișmele stradale.

De aici iau apă pentru mâncare, de aici iau apă, în sticle, pentru spălat. Oamenii dau vina însă pe Aparegio pentru lipsa acestei utilități, considerând că societatea uită că au copii la școală.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Barul „La Academie”, amendat de DSV pe linia igienei

Postat acum

on

De către

Barul „La Academie” din Motru a fost călcat de inspectorii sanitar veterinari. Aceștia au găsit în unitate probleme pe linia igienei, considerate de verificatori drept precară. Sancțiunea primită de unitate a fost cuprinsă între 2000-10.000 de lei. Societatea care deține barul nu are autorizație de funcționare de la primărie. Cu toate acestea a încasat din activități de alimentație publică în ultimele două luni aproape 300.000 de lei.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Publicul este invitat la o mare sărbătoare în Rânca

Postat acum

on

Festivalului de folk și poezie „Printre Nori” are loc în  perioada 22 – 24 septembrie, la Rânca, în județul Gorj. Evenimentul a ajuns la a patra ediție. Participă artiști cunoscuți la nivel național, precum: Narcis Tran Korsar, Adrian Beznă, Mircea Vanca, Dan Vană și Daniel Cosma. Organizatori sunt: Eden, Cetina Rânca și Lupii Râncii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR