Connect with us

POLITICĂ

Se ascut săbiile: Vîlceanu vrea dezbatere cu Weber pe problema CEO!

Postat acum

on

Comunicat de presă PN GOrj:

Președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, solicită șefului PSD Gorj Mihai Weber să facă un exercițiu de sinceritate și să participle la o dezbatere televizată în care să se discute despre măsurile luate în sprijinul CE Oltenia și al angajaților companiei. Această discuție este absolut necesară pentru restabilirea adevărului, în condițiile în care deputatul PSD continuă să plaseze informații mincinoase în spatiul public, inducând în eroare cetățenii.
PNL Gorj consideră că aspectele privind demersurile fiecărui parlamentar din Gorj pentru sprijinirea Complexului Energetic Oltenia, trebuie lămurite public, în condițiile în care PSD a început deja campania mincinoasă, intoxicând cu informații false angajații entității energetice. Cel mai recent fake-news postat de liderul PSD Gorj se referă la votul din Camera Deputaților pe un proiect privitor la acordarea condițiilor deosebite de muncă pentru salariații din zona Turceni. Ca să restabilim adevărul doar în privința acestei minciuni, sunt necesare următoarele precizări:
1. PNL nu a votat împotriva acestui proiect, așa cum în mod mincinos a comunicat Mihai Weber. O sută de parlamentari, printre care și cei liberali, s-au abținut. Deputatul PNL Dan Vilceanu nu a participat la vot.
2. Inițiativa supusă la vot este o prevedere care fusese deja dezbătută și scoasă din proiectul inițial, în urmă cu un an, încă din faza dezbaterii în comisii, cu votul tuturor membrilor.
3. Această prevedere a fost scoasă din proiectul initial, pentru că nu respectă legea pensiilor și încalcă principiul contributivității, fiind neconstituțională.
Repunerea în dezbatere a unui amendament, asupra căruia se pronunțaseră deja parlamentarii și fusese respins de acum un an, este încă o dovadă că singura preocupare a PSD este aceea de a păcăli angajații CEO și nu de a lua măsuri viabile pentru relansarea companiei și protecția salariaților.
PSD continuă să mintă și să manipuleze angajații companiei, în condițiile în care liderii acestui partid nu au explicat nici până acum, de ce europarlamentarii PSD, la braț cu cei ai USR, au votat împotriva Complexului Energetic Oltenia, la Bruxelles, săptămâna trecută. PSD și USR au ridicat la 60% ținta de reducere a gazelor cu efect de seră până în 2030, în condiițiile în care propunerea inițială a Comisiei Europene a fost de 40%, ulterior majorată de Comisie la 55%. La Bruxelles, PSD și USR s-au aliat împotriva Complexului Energetic Oltenia și au ridicat ținta la 60%, o condiție nerealistă și aproape imposibil de îndeplinit.
Departamentul Comunicare al PNL Gorj

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Social-democratul Marius Vijulan va prelua cârma Primăriei Vladimir

Postat acum

on

De către

Viceprimarul Marius Vijulan de la PSD este cel care va prelua conducerea Primăriei Vladimir după ce Prefectura îl va suspenda pe actualul primar din funcție, urmare a condamnării sale definitive pentru abuz în serviciu. Deocamdată, liberalul Ion Ianăși este în mandat și își va continua programul pregătit pentru 1 Decembrie în localitate.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Florin Cârciumaru reținut pentru mărturie mincinoasă!

Postat acum

on

De către

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus reținerea pentru 24 ore a lui Florin Cârciumaru, fost primar al municipiului și fost președinte al PSD Gorj, pentru mărturie mincinoasă. Acesta este urmărit penal în dosarul privind spălarea cu jet de apă sub presiune a Porții Sărutului. Dosarul se află în cercetare la procurorul Lavinia Ilie, de scurt timp, după ce mulți ani a stat la procurorul Onescu care a clasat de mai multe ori cauza iar instanța a readus-o la Parchet.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Iordache este noul președinte al PNL Gorj cu 271 de voturi! 16 voturi nule

Postat acum

on

De către

Gheorghe Pecingină a obținut 67 de voturi.

Ion Iordache a obținut 271 de voturi.

Voturi nule sunt 16.

,,Vreau sa facem o mare echipa la Gorj. Voi face toate eforturile să lăsăm la o parte orgoliile care au fost până acum. Voi incerca să găsesc o soluție sa avem un climat de lucru corect”, a declarat Ion Iordache.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR