Connect with us

POLITICĂ

Aurel Popescu: „Nu candidez la parlamentare”

Postat acum

on

Viceprimarul de la Târgu Jiu, Aurel Popescu, al cărui nume a fost vehiculat pentru un post de parlamentar, a declarat azi că nu se va afla pe lista PSD. Fost președinte al organizației municipale a PSD Târgu Jiu, Popescu susține că va rămâne angrenat în echipa politică și îl va sprijini pe actualul lider interimar, Cristinel Rujan. „Pentru perioada imediat următoare, în niciun caz nu am să candidez la alegerile parlamentare. Am făcut o glumă la un moment dat, că e posibil să îmi depun dosarul pentru un post pe lista de la Camera Deputaților, dar nu. Am făcut o analiză mai pertinentă, mai serioasă, am purtat discuții și cu conducerea organizației județene, iar organizația municipală are nevoie în continuare de Aurel Popescu. Acest lucru a fost confirmat și de domnul președinte Cristi Rujan, cel care este împuternicit să conducă organizația municipală”, a declarat Aurel Popescu.

Pentru lista la parlamentare se bat mai mulți pesediști, printre care Ciprian Florescu, Andrei Maioreanu, Florin Cârciumaru, Claudiu Manta, Mihai Gherghe.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Prezență redusă: 6 din 36 de membri la ședința BPJ-ului PNL Gorj!

Postat acum

on

De către

Ședința întrunită astăzi la sediul PNL Gorj de către gruparea Vâlceanu a dat chix. Nici măcar semnatarii solicitării de întrunire a BPJ-ului nu au venit la partid, ci doar șase persoane se află la partid pentru întrunirea unde trebuia să se discute despre data alegerilor interne.

Surse din PNL Gorj susțin că fostul lider, Dan Vâlceanu, încearcă să mute ședință în on-line tot pentru a crește numărul de participanți.

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Mandatul pesedistului Giorgi în CS-ul CEO, în pericol din cauza unei întrebări

Postat acum

on

De către

Gabriel Giorgi, susținut de PSD pentru un mandat pe perioadă determinată în Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia, a răbufnit pe Facebook.

Acesta a dat de înțeles că mandatul său în CS nu va fi prelungit deoarece o pus o întrebare care a deranjat ministrul Energiei.

„Ce ți se poate întâmpla dacă îl întrebi pe președintele directoratului din CEO ce măsuri adoptă pentru stoparea furturilor din carieră?Răspuns: Ministrul Energiei nu-ți mai prelungește mandatul din Consiliul de Supravegere al CEO pentru… impertinență!”, a transmis Giorgi pe pagina sa de Facebook.

Social democratul a postat fotografii relevante cu furturile repetate din companie.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Administratorul public al Primăriei Târgu Jiu a demisionat

Postat acum

on

De către

Zvonul vehiculat în ultimă perioadă, că administratorul public al Primăriei Târgu Jiu a demisionat din funcție, s-a confirmat. Ramona Nodea, susținută de primarul Marcel Romanescu, și-a prezentat decizia în scris. A confirmat chiar primarul, la o emisiune tv. Marcel Romanescu a precizat că demisia are la bază motive personale și postul va fi vacant.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR