Connect with us

ACTUALITATE

Șase tineri din Gorj au ieșit pe ștrase cu adeverințe false

Postat acum

on

Gorjenii s-au specializat și, se dovedește, că apelează la fel de fel de tertipuri pentru a ieși din case, chiar dacă restricțiile de circulație, impuse pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19, nu permit acest lucru. Polițiștii din cadrul IPJ Gorj s-au sesizat cu privire la faptul că șase bărbați au prezentat cu ocazia controlului o adeverință tip, completată cu datele unei asociații comerciale, în care se motiva deplasarea pe drumurile publice în conformitate cu prevederile Ordonanțelor Militare în vigoare. Dacă la prima vedere cei șase nu au făcut nimic greșit, problema a apărut atunci când autoritățile au verificat în evidența salariaților și au descoperit că aceștia nu sunt angajați în cadrul respectivei societăți comerciale. Astfel, fiecare dintre cei șase s-au ales cu dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals. Așadar, cei șase bărbați riscă până la trei ani de închisoare pentru că au vrut să iasă din casă și au completat declarația mincinos. Conform articolul 322 din Codul Penal, care spune că falsul în înscrisuri sub semnătură privată  se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Târgu Jiu: I s-a făcut rău în stradă

Postat acum

on

De către

O persoană a fost ridicată, în urmă cu scurt timp, de un echipaj SMURD din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu. Bărbatului i s-a făcut rău, iar un tânăr a văzut și a apelat la 112. Persoana a primit îngrijiri de specialitate.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

A fost inaugurat parcul „Tudor Vladimirescu”

Postat acum

on

De către

Parcul „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu a fost inaugurat, de 1 Decembrie, după ce a fost modernizat, în ultimele luni. Panglica inaugurală a fost tăiată de liceeni olimpici și profesorul lor.
„Parcul „Tudor Vladimirescu” a fost inaugurat de elevi merituoși ai Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, alături de domnul profesor Mărăcine Claudiu Constantin. Este vorba despre Jianu Irina Maria, Boca Mihail și Toma Cosmin”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Trenurile au primit nume istorice, de 1 Decembrie

Postat acum

on

De către

Trenurile de călători au primit nume istorice, de 1 Decembrie. Reprezentanții CFR au anunțat că, pe fiecare rută, va circula câte un tren, cu numele unei personalități marcante. Prin Târgu Jiu, de exemplu, circulă trenul „Regele Ferdinand I Întregitorul”. Alte nume alese pentru trenurile de călători sunt „Samoilă Mârza”, „Iuliu Maniu” sau „Vasile Goldiș”. ”La aniversarea Zilei Naționale, să ne amintim că fiecare dintre noi contribuie la povestea acestei țări. Fie ca respectul, bunul simț și unitatea să ne călăuzească pe drumul spre progres! La mulți ani, România”, este mesajul reprezentanților Căilor Ferate.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!