Connect with us

ACTUALITATE

S-a făcut beznă la Drăguțești ca să se care gunoiul din satul Iași!

Postat acum

pe

Iluminatul stradal a fost oprit luni noaptea în două sate din comuna Drăguțești. Este vorba despre Iași și Drăguțești, localități în care locuitorii nu și-au explicat întreruperea, bruscă, a curentului mai ales că nu se știa de vreo defecțiune la rețea. De altfel, nici camerele de luat vederi nu au funcționat, tot din același motiv.

În fapt, iluminatul stradal a fost oprit pentru că în zona localității Iași s-a curățat, nocturn, zona în care s-a depozitat iar gunoi menajer, neautorizat. Este vorba de zona în care autoritățile locale au fost deja amendate de Garda de Mediu, pentru poluarea mediului.

Zona de lângă stația de epurare a fost astfel curățat, gunoiu fiind cărat pe întuneric cu o camionetă a Serviciului Public, care a făcut 4 drumuri. Gunoiul a fost mutat în Drăguțești în spatele unor case, acuză unii localnici.

În trecere, unul dintre bannerele lui Vasile Moșoiu, rămase în picioare în Iași, a fost și el tăiat.

Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Cowboy de Târgu Jiu, călare prin oraș! Nu l-a oprit nimeni

Postat acum

pe

Un tânăr, plictisit de ziua caldă de sâmbătă, a decis să își scoată bidiviu prin oraș. Respectivul a încălecat pe cal și a dat o tura prin municipiu, fiind văzut, de participanții la trafic, în cartierul 9 Mai. Nimeni nu l-a oprit pe respectivul călăreț, măcar să îl întrebe ce caută pe străzi, hipodromul pentru iubitorii de călărie nefiind prin zona respectivă.

Continuă să citești

ACTUALITATE

Consilier local: „Focar de infecție lângă un loc de joacă

Postat acum

pe

Un consilier local din Târgu Jiu vrea să oblige Consiliul Municipal să facă curat lângă un loc de joacă. Luis Popa a postat pe pagina de socializare imagini cu mizeria dintr-o fostă centrală de cartier, aflată chiar lângă locul de joacă. În interior, se văd pereții degradați, umezeală și resturi de tot felul. „Este o centrală veche, plină de mizerie, iar părinții din zona mi-au ridicat problema, ca merg cu cei mici la locul de joaca și miroase foarte urât. Voi ridica problema in Consiliul Local, pentru a fi luate măsuri cu acest focar de infecție de lângă locul de joacă”, a spus consilierul PSD.

Continuă să citești

ACTUALITATE

Casă în flăcări la Drăgoieni! Bărbat de 79 de ani, mort în locuință

Postat acum

pe

Un incendiu la o locuință din Dragoieni a fost sesizat în urmă cu scurt timp la 112. O autospecială a ISU Gorj dar și un echipaj de politie este deja la fața locului. Pompierii intervin pentru reducerea pagubelor din gospodăria afectată, spun participanți la trafic, martori ai evenimentului.

În locuința care a luat foc a fost găsit mort un bărbat de 79 de ani, probabil intoxicat cu monoxid de carbon. Politia a deschis dosar penal.

Continuă să citești

Târgu Jiu
Clear
07:0418:14 EET
Se simt: 4°C
Vânt : 6km/h N
Umiditate : 52%
Presiunea aerului: 1028.45mbar
Indexul UV: 0
LuniMarțiMiercuri
12/-2°C
13/1°C
15/0°C
Advertisement

Abonează-te

CURS VALUTAR

CELE MAI CITITE ȘTIRI