Connect with us

ULTIMA ORĂ

Echipa pentru candidatură PNL Motru alcătuită din oameni care fac cinste orașului

Postat acum

on

Gigel Jianu, primar în exercițiu, și-a depus astăzi candidatura alături de echipa sa pentru Consiliul Local pentru Primăria Motru, candidat al PNL.

Liberalii propuși pentru funcția de consilier local i-au avut alături pe Iulian Popescu tânărul antreprenor care candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj, și pe deputatul Dan Vâlceanu, președinte PNL Gorj.
Lista de consilieri este alcătuită din oameni de toate vârstele, al căror nume face cinste orașului, profesori, ingineri, economiști, medici, dar și oameni simpli cu meserii obișnuite de care este mereu nevoie în Motru, și care au demonstrat de nenumărate ori că sunt devotați comunității din care fac parte, anunță PNL Motru pe pagina oficială de socializare.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Florin Cârciumaru, scos din arest și cercetat sub control judiciar

Postat acum

on

De către

Fostul primar din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, va fi cercetat sub control judiciar. Reținut ieri după amiază, sub acuzația de mărturie mincinoasă, în dosarul spălării cu jet de apă sub presiune a operelor lui Constantin Brancusi, edilul va ieși din arest, în jurul orei 16:00.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

A găsit o sumă de bani și a dus-o la poliție. Ce i-a transmis păgubitului

Postat acum

on

De către

Gest apreciabil, al unui tânăr din municipiul Motru. A găsit bani în parcarea unui hipermarket, i-a dus la poliție și a anunțat pe rețeaua de socializare, ca păgubitul să știe unde să-i caute. „În seara de 28.11, în parcarea complexului Ghiocela, am găsit o sumă de bani. Cari i-a pierdut îi găsește la postul de poliție Motru”, a anunțat gorjeanul, care acum este apreciat de localnici și nu numai, zeci de mesaje fiind postate pe rețeaua de socializare.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Florin Cârciumaru reținut pentru mărturie mincinoasă!

Postat acum

on

De către

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus reținerea pentru 24 ore a lui Florin Cârciumaru, fost primar al municipiului și fost președinte al PSD Gorj, pentru mărturie mincinoasă. Acesta este urmărit penal în dosarul privind spălarea cu jet de apă sub presiune a Porții Sărutului. Dosarul se află în cercetare la procurorul Lavinia Ilie, de scurt timp, după ce mulți ani a stat la procurorul Onescu care a clasat de mai multe ori cauza iar instanța a readus-o la Parchet.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR