Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Rică, motreanul ucis în Anglia, adus în țară! Vezi când va fi înmormântat! Trei albanezi au fost arestați!

Postat acum

on

Trupul neînsuflețit al lui Ștefan Stelian Moraru, motreanul în vârstă de 44 de ani, care a fost găsit fără viață, pe 20 martie a.c., lângă o stație de metrou din Doncaster (Leicestershire) Anglia, va fi adus în țară, în cursul zilei de joi și va fi înmormântat, vinery, în satul Damian, comuna Sadova – Dolj.

Polițiștii au început să îi caute pe cei care l-au asasinat pe Rică, așa cum îl știau prietenii și, din spusele celor din familia sa, care țin legătura cu poliția din Marea Britanie, trei albanezi au fost deja arestați. Mai exact, patru persane sunt bănuite de implicare în această crimă.

 

Cei din familia lui Rică vor pleca, marți seara, din Londra, cu trupul neînsuflețit al acestuia, după ce criminaliștii au finalizat investigațiile și vor ajunge în România în cursul zilei de joi. Vineri este pregătită deja înmormântarea.

Ancheta în cazul lui Ștefan Stelian Moraru a fost declanșată pe 20 martie, când poliția metropolitană a fost alertată de un trecător care l-a găsit pe român fără suflare, în jurul orei 06:00, lângă stația de metrou Totteridge & Whetstone.

Poliția Metropolitană a spus, la acel moment, că bănuiește că decesul românului ar fi putut surveni în urma un atac cu cuțitul în zona abdomenului.

În urma autopsiei, care a avut loc a doua zi, s-a stabilit că Rică a murit ca urmare a unei plăgi înjunghiate în inimă.

Patru suspecți au fost reținuți în cazul morții motreanului.

Poliția londoneză a anunțat că doi bărbați de 46, respectiv 29 de ani au fost arestați și, ulterior, eliberați pe cauțiune în așteptarea unor investigații suplimentare. Anterior, alți doi bărbați, de 35 și 39 de ani, au fost puși sub acuzare și prezentați în fața tribunalului pentru crimă.  Ancheta poliției continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a comis omorul și pentru a identifica cu exactitate autorii. Trei dintre suspecți sunt arestați, după cum spun cei din familia motreanului, care țin legătura cu poliția londoneză.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DEZVĂLUIRI LOCALE

Profesor în stare gravă la Spitalul din Cărbunești

Postat acum

on

Un profesor se află internat în stare gravă la Spitalul din Târgu-Cărbunești. Este vorba de profesorul de fizică Nicolae Bădulescu, din cadrul Liceului Teoretic „Tudor Arghezi”, din Târgu-Cărbunești. Cadrul didactic are nevoie de sânge.

„Colectivul Liceului Teoretic Tudor Arghezi, Târgu Cărbunești, îi este alături în aceste momente grele d-lui Prof. de Fizică, Bădulescu Nicolae, internat la secția ATI a spitalului orașului. Cei care doresc și pot să îi fie alături sunt așteptați să doneze sânge în oricare Centru de Transfuzii din țară cu specificația pt. Dl BĂDULESCU NICOLAE…Mulțumim…”, conform unui mesaj al cadrelor didactice din Cărbunești.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Carmangerie extinsă fără autorizație de construire, în Piața Centrală!

Postat acum

on

De către

Carmangeria societății Black Scorpion SRL, aflată la parterul clădirii Pieței Centrale din Tg-Jiu, a fost extinsă, în urma unor lucrări de modernizare, cu aproape un metru, în afara imobilului în care funcționează. Lucrările au fost executate în mod abuziv, fără autorizație de construire, așa că se așteaptă intervenția Poliției Locale Tg-Jiu.

Firma Black Scorpion SRL, care aparține afaceriștilor Nicoleta și Ionel Popescu, a obținut, pe 25 mai a.c., de la Primăria Municipiului Tg-Jiu un nou acord de funcționare pentru spațiul alimentar pe care-l deține în clădirea Pieței Centrale.

În același timp, societatea a decis să modernizeze carmangeria, numai că, așa cum a fost reconfigurat și extins spațiul, două laturi ale acestuia au fost construite la aproximativ un metru în afara imobilului Pieței Centrale.

Lucrările au fost executate fără aprobarea Primăriei Tg-Jiu și fără autorizație de construire. Potrivit unor informații, Poliția Locală Tg-Jiu ar fi solicitat lămuriri patronilor carmangeriei și, cel mai probabil, pe lângă amendă, va fi dispusă și demolarea părții construite ilegal.

Cum Inspectoratul în Construcții Gorj nu a intervenit nici în cazul altor ”monstruozități” arhitecturale construite cu încălcarea legii, nu a făcut-o nici de această dată. Cel mai probabil, inspectorii în construcții nu-și mai fac cumpărăturile la Piața Centrală, așa că nu aveau cum să se autosesizeze.

În urmă cu trei ani, după un control al Direcţiei Sanitar Veterinare Gorj și al Poliţiei Economice patronii de la carmangeria Black Scorpion i-au acuzat, public, pe inspectorii DSV că au fost mituiți. ,,O să vedem cine are de pierdut! Când s-a luat șpagă a fost bine? Eu închid, că tot vroiam să închid, dar o să dăm cărţile pe faţă. Staţi așa, că dăm cărţile pe faţă, șpăgile, plasele.. Cum treceaţi? Mușchiul, ceafa..Scoatem camerele video”, spuneau afaceriștii. Curios este că niciun organ de cercetare penală nu s-a autosesizat, la vremea respective, deși patronii carmangeriei au dat detalii cum era plasată carnea și produsele din carne la un restaurant din zona Gării Tg-Jiu.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Muniție descoperită în Gorj!

Postat acum

on

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Lt.col. Dumitru Petrescu” al Județului Gorj desfășoară miercuri o misiune de distrugere a mai multor elemente de muniție provenite din conflictele armate, descoperite pe teritoriul județului Gorj.
Misiunea va avea loc în municipiul Târgu-Jiu, localitate componentă Preajba Mare și se va efectua în condiții de maximă siguranță cu specialiști din cadrul instituției. ISU face apel către cetățenii din zonă să rămână calmi.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR