Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Rică, motreanul ucis în Anglia, adus în țară! Vezi când va fi înmormântat! Trei albanezi au fost arestați!

Postat acum

on

0 Shares

Trupul neînsuflețit al lui Ștefan Stelian Moraru, motreanul în vârstă de 44 de ani, care a fost găsit fără viață, pe 20 martie a.c., lângă o stație de metrou din Doncaster (Leicestershire) Anglia, va fi adus în țară, în cursul zilei de joi și va fi înmormântat, vinery, în satul Damian, comuna Sadova – Dolj.

Polițiștii au început să îi caute pe cei care l-au asasinat pe Rică, așa cum îl știau prietenii și, din spusele celor din familia sa, care țin legătura cu poliția din Marea Britanie, trei albanezi au fost deja arestați. Mai exact, patru persane sunt bănuite de implicare în această crimă.

 

Cei din familia lui Rică vor pleca, marți seara, din Londra, cu trupul neînsuflețit al acestuia, după ce criminaliștii au finalizat investigațiile și vor ajunge în România în cursul zilei de joi. Vineri este pregătită deja înmormântarea.

Ancheta în cazul lui Ștefan Stelian Moraru a fost declanșată pe 20 martie, când poliția metropolitană a fost alertată de un trecător care l-a găsit pe român fără suflare, în jurul orei 06:00, lângă stația de metrou Totteridge & Whetstone.

Poliția Metropolitană a spus, la acel moment, că bănuiește că decesul românului ar fi putut surveni în urma un atac cu cuțitul în zona abdomenului.

În urma autopsiei, care a avut loc a doua zi, s-a stabilit că Rică a murit ca urmare a unei plăgi înjunghiate în inimă.

Patru suspecți au fost reținuți în cazul morții motreanului.

Poliția londoneză a anunțat că doi bărbați de 46, respectiv 29 de ani au fost arestați și, ulterior, eliberați pe cauțiune în așteptarea unor investigații suplimentare. Anterior, alți doi bărbați, de 35 și 39 de ani, au fost puși sub acuzare și prezentați în fața tribunalului pentru crimă.  Ancheta poliției continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a comis omorul și pentru a identifica cu exactitate autorii. Trei dintre suspecți sunt arestați, după cum spun cei din familia motreanului, care țin legătura cu poliția londoneză.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

DEZVĂLUIRI LOCALE

SURSE: Iată cine sunt șefii din CEO vizați de ancheta DNA!

Postat acum

on

De către

Organele de anchetă desfășoară percheziții, joi, la sediul Complexului Energetic Oltenia, la sediile unor firme cu care compania a avut relații comerciale și la domiciliile unor directori din cadrul producătorului energetic.  

Potrivit unor surse, vizați în anchetă sunt directorul Direcției Energie, Cătălin Stănculescu, directorul Direcției Ofertare – Vânzare, Daniel Burlan, directorul Direcției Comerciale, Delia Chircă, precum și Tatiana Duma, șef serviciu în cadrul Direcției Comerciale, respectiv Cristian Pociovălișteanu, de la compartimentul de Achiziții.

Procurorii suspectează unele contracte pe care compania le-a încheiat cu societăți comerciale din Gorj și București, pentru reparații motoare electrice la cele trei termocentrale ale CEO.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Video: Doi salariați de la Drumuri Naționale, accidentați la Brădești!

Postat acum

on

De către

Accident grav, în urmă cu puțin timp, în zona Răcari-Brădești spre Craiova, avertizează șoferi din Gorj. Doi salariați de la Drumuri Naționale au fost loviți, asta se pare în urma unui impact în care a fost implicată o autoutilitară și un TIR.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

15 procese! Elevii Liceului Tehnologic Motru au dat în judecată IȘJ Gorj și unitatea de învățământ

Postat acum

on

De către

Elevi Liceului Tehnologic Motru au dat în judecată unitatea de învățământ dar și Inspectoratul Școlar Județean Gorj, pentru neacordarea burselor profesionale.

Sunt 15 procese aflate pe rolul Judecătoriei Motru, până în prezent dar mai urmează și altele. O parte dintre elevii păgubiți au înaintate și plângeri penale la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru acuzându-i pe cei vinovați de abuz în serviciu.

132 de elevi, în anul școlar 2020-2021, nu au beneficiat de bursa profesională, acuzând-o pe directoarea în funcție a liceului de acest lucru. Recent, la unitatea de învățământ din Motru a fost Corpul de Control al ministrului Educației, dar liceul a fost vizat de nai multe controale similare în ultimii ani.

 

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!