Connect with us

MONDEN

Profesorul care a cântat într-un ou roșu, felicitat de sute de persoane

Postat acum

on

Sute de persoane l-au felicitat și i-au transmis toate cele bune profesorului din Gorj, Ștefan Popescu, cel care a reușit performanța să cânte de Paște și într-un ou roșu.

Profesorul deține o serie de recorduri și cântă la peste 40 de instrumente și obiecte.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MONDEN

FOTO. Nuntă de vis pentru un cunoscut stomatolog și aleasa inimii sale! S-a dat ”fără număr” pentru lăutari!

Postat acum

on

De către

Eveniment grandios, cu peste 500 de invitați și muzică aleasă, weekendul trecut, la Tg-Jiu! A fost o zi specială, plină de emoție și romantism pentru medicul stomatolog Laurențiu Petrescu și aleasa inimii lui, Ancuța.

Petrecerea a avut loc la sala de evenimente DolceVita Ballroom, iar atmosfera a fost întreținută de Georgiana Vița și formația ”Timișul”, dar și de îndrăgiții soliști Roberta Crintea și Marian Medregoniu, care au făcut spectacol.

Potrivit unor surse din anturajul mirilor, în jur de 10.000 de euro a costat doar partea de muzică și divertisment, adică soliști, formație, scena, artificii, DJ, Mc, lumini și fum greu.
Petrecerea a continuat și a doua zi, duminică, când a venit rândul solistului Dani Cotan și formației sale să cânte până dimineața. Alte mii de euro a scos din buzunar mirele, știut fiind faptul că este pasionat de muzica de calitate. Asta spun apropiații săi care-și amintesc că, în urmă cu trei ani, la cununia civilă a medicului stomatolog și a soției sale, a cântat Georgiana Lobonț.

Oricum, invitații spun că, dincolo de orice costuri, a fost zi memorabilă pentru miri și o petrecere de vis pentru cele peste 500 de persoane prezente.

Continuă să citeşti

MONDEN

Foto: Președintele TSD Motru a spus DA!

Postat acum

on

De către

Cosmin Pistol, președintele Tineretului Social Democrat(TSD) Motru, a răspuns prezent, duminică, în fața ofițerului Stării Civile. Și nu s-a prezentat singur la primăriei, ci alături de aleasa inimii sale, Laura Ramona. Cei doi s-au căsătorit civil, iar tânără familie se va întregi, la finalul acestei luni, cei doi soți urmând să fie părinți de fetiță.

Anunțul căsătoriei a strâns sute de mesaje de felicitări și Casă de piatră pentru cei doi soți Pistol.

Continuă să citeşti

MONDEN

Ești din Novaci și te înțeapă inima? Rabdă, cardiologul tău Denisa Cartianu e în Maldive

Postat acum

on

De către

Dacă ai probleme cu inima și ești arondat ori ajungi să te tratezi la Spitalul Novaci, trebuie să fi născut într-o zodie norocoasă.

Asta pentru că, medicul cardiolog al unității medicale, Denisa Cartianu este în concediu. Nu oriunde, chiar în Maldive. Și, din câte știm, nu are de gând să își întrerupă vacanță pentru problemele tale!

Chiar dacă medicul este la al doilea strat de bronz după cel pe care și l-a dobândit recent într-o luxoasă vacanță în Dubai…

Cert este că, tânăra doctoriță este mai mult în vacanțe decât la serviciu, asta deși unitatea medicală din Novaci duce lipsa de personal de specialitate iar managerul se luptă pentru a-și întregi echipa cu cei mai buni specialiști în halate albe.

Dar, soarta… Sexy doctorița a bifat, nu pacienți bolnavi cu inima la Novaci, ci excursii de relaxare cardiacă pentru propria plăcere în Caraibe, Dubai și Maldive.

Asta, în ultimele doar două luni de zile. Dar, dacă o ține buzunarul și salariul lu’ tăticu, boss la CEO, totul este posibil în România eșuată! Hai, sănătate!

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR