Connect with us

EVENIMENTE

Restaurant și măcelărie, amendate de DSV, cu 24.000 de lei

Postat acum

on

Amenzi de 24.000 de lei au fost aplicate de inspectorii sanitar-veterinari, pentru un restaurant și o măcelărie din Gorj. Fiecare a fost sancționată cu câte 12.000 de lei. ”Am aplicat o amendă de 12.000 lei la un restaurant, pentru următoarele constatări: plafon neigienizat, rafturi confecționate din materiale corodabile și neigienizate, lipsa unei chiuvete cu facilități igienice, dar și alte nereguli. Ba mai mult, au fost identificate 12,295 kg pulpă de porc și 3,420 kg cotlet porc, care nu prezentau elemente de identificare. Sancțiune complementară, fiind aplicată reținere oficială și destinarea către neutralizare controlată. De asemenea, o altă amendă de 12.000 de lei am aplicat-o la o măcelărie, întrucât la data controlului nu se făcea dovada monitorizării corecte a temperaturii la toate vitrinele frigorifice de expunere din spațiul de comercializare”, transmite DSV Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Bălești: S-a răsturnat cu mașina și a abandonat-o la locul accidentului! Poliția nu a fost sesizată

Postat acum

on

De către

Un autoturism a ieșit din decor și s-a răsturnat pe plafon. Totul s-a petrecut în cursul nopții, cu siguranță pe fondul vitezei excesive. Mașina a fost abandonată însă la locul accidentului, în zona Fântână lui Coșbuc de la Bălești. Localnicii și sesizat poliția când au găsit mașina fără șofer, la marginea drumului. Polițiștii fac verificări după ce, ajunși la fața locului, nu ai găsit acolo nicio persoană.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident cu victime la Tămășești!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu scurt timp pe raza comunei Bălești. La Tămășești sunt mai multe echipaje de ambulanță și SMURD, iar martorii susțin că în accident ar fi implicate mai multe mașini dar și că sunt victime ce vor fi transportate la spital.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

A intrat din plin într-o nacelă elevatoare

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc la Bârsești în această dimineață. Un șofer neatent a lovit, din plin, o nacelă elevatoare parcată, conducătorul auto alegându-se cu pagube materiale.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR