Connect with us

ACTUALITATE

Protestatarii CEO fac o nouă pichetare. „Politicienii au reușit să activeze două trompete sindicale”

Postat acum

on

Protestatarii din cadrul Complexului Oltenia fac o nouă pichetare a prefecturii, în această după amiază. Minerii și energeticienii, care ies de peste un an în stradă, pentru reducerea vârstei de pensionare, acuză unii sindicaliști, că nu fac altceva, decât să manipuleze și asta la ordin politic. „Din păcate, în ultima perioadă, politicienii au reușit să activeze două trompete sindicale, una în zona Motru, cealaltă în zona Rovinari! Doi zevzeci care umblă cu tot felul de dezinformări, privitor la negocierea CCM. La fel ca în cazul Legii 197/2021. Unul în presă, altul pe grupul de socializare. Unul ne spune că bagă „netul” în „tarifar”, altul că avem sporuri de 69%. Unul mai „etalon” decât celălalt!”, a anunțat Vasile Tivig, în această dimineață. Protestul minerilor este autorizat pentru două ore, în intervalul 16:00 – 18:00.

În această perioadă, comisia de negociere a Contractului Colectiv de Muncă s-a întrunit, pentru a stabili noile condiții pentru angajații CEO, care cer majorări salariale. 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

12.000 de voluntari din Gorj au ieșit la curățenie

Postat acum

on

De către

La nivelul județului Gorj a început, astăzi, acțiunea „Let’s Do It, Romania!”.

În stradă au ieșit 12.000 de voluntari, în toate zonele din județ, fiecare voluntar a primit saci și mănuși, iar la finalul acțiunii sacii au fost ridicați de operatorii de salubrizare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Târgu Jiul are bazin de înot acoperit! Investiția este gata

Postat acum

on

De către

Bazinul de înot, acoperit, al municipiului Târgu Jiu a fost finalizat, anunță Victor Banta, secretar general adjunct la Ministerul Dezvoltării.

Investiția, în valoare de cca. 2 milioane euro, a fost finanțată de MDLPA prin CNI SA și se alătură stadionului, terenurilor sportive și sălii polivalente, întregind astfel Complexul Sportiv al municipiului.Pe 27.09.2022 va începe recepția la terminarea lucrărilor în urma căreia moderna construcție va putea fi pusă în funcțiune.

Bazinul propriu-zis are dimensiuni de 12,5 x 25 mp și este dotat cu: vestiare complet utilate, cele mai moderne echipamente și instalații de tratarea apei și climatizarea aerului, un mobilier adecvat și confortabil, grupuri sanitare echipate cu instalații de cea mai înaltă calitate, precum și cu un sistem de televiziune cu circuit închis.

Astfel, copiii și adulții, iubitori ai acestui sport, vor beneficia de un spațiu adecvat pentru practicarea înotului la cele mai înalte standarde de igienă și comfort.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Mandatele a trei supraveghetori CEO expiră

Postat acum

on

De către

Mandatele a trei supraveghetori ai Complexului Energetic Oltenia expiră în cinci zile. Cei trei sunt Gabriel Giorgi, Nicolae Bobu și Alexandru Gătejescu. Azi, acționarii companiei vor decide dacă prelungesc mandatele membrilor CS al CEO, ce pot fi prelungite cu încă două luni.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR