Connect with us

POLITICĂ

Proiectul de aprovizionare cu gaze naturale al SE Turceni și SE Ișalnița, de importanță națională

Postat acum

on

Guvernul condus de liberali și-a arătat, încă o dată, sprijinul pentru județul nostru și a aprobat în această săptămână încă două proiecte pentru Gorj, anunță senatorul Ion Iordache.

„În aceste zile s-a semnat proiectul pentru o creșă cu o capacitate de 70 de locuri la Turceni. Este un proiect finanțat de Ministerul Dezvoltării prin Compania Națională de Investiții și așteptat cu nerăbdare de părinții din zonă.În ultima ședință de guvern condusă de Nicolae Ionel Ciucă a fost adoptată hotărârea prin care proiectul de aprovizionare cu gaze naturale al SE Turceni și SE Ișalnița să fie de importanță națională, ceea ce grăbește toate procedurile de avizare în așa fel încât investiția să fie realizată în cel mai scurt timp”, a transmis parlamentarul liberal.

„Dezvoltarea rețelei naționale de transport gaze în Gorj va contribui la creșterea siguranței în alimentarea cu energie electrică, asigurarea echilibrării sistemului energetic național și dă încredere oamenilor că CEO are și viitor.Vreau să-i mulțumesc premierului Nicolae Ciucă pentru tot sprijinul acordat Gorjului în această perioadă în care județul nostru a primit sute de finanțări prin toate programele naționale!Pentru Gorj, mandatul de premier al președintelui PNL, Nicolae Ciucă, este perioada în care s-au primit cele mai multe finanțări și s-au deschis cele mai multe investiții din ultimii 30 de ani! Acum depinde doar de noi, de administrațiile publice locale, să cheltuim eficient acești bani”, a completat Iordache.

 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Gutău anunță că ecologiștii PER și verzii își vor da mâna

Postat acum

on

De către

Liderii Partidului Ecologist Român, formațiune politică ce este condusă la centru de edilul Mircia Gutău, au avut vineri o întâlnirea cu conducerea Verzilor.

„Au fost discuții de principiu și am agreat că există deschidere de ambele părți pentru a analiza o posibilă alianță sau chiar fuziune. A rămas să ne vedem săptămâna aceasta sau cel tarziu săptămâna viitoare. De data aceasta am să merg împreună cu colegul nostru Cosmin Cristian. După aceasta a doua întâlnire o să analizam în cadrul partidului daca continuăm sau nu discuțiile cu ei. De asemenea, doresc să vă aduc la cunoștință că vom organiza o ședință BExN în a doua jumatate a lui octombrie”, le-a transmis Gutău, primarul orașului Râmnicu Vâlcea, totodată lider al PER, organizațiilor din țară.

 

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

PSD a dizolvat organizațiile ale căror lideri s-au afișat la PNL

Postat acum

on

De către

În cadrul ședinței Consiliului Politic Județean al Partidului Social-Democrat Gorj, care a avut loc astăzi, 21 Septembrie 2023, s-au adoptat următoarele hotărâri:

– S-a luat act de dizolvarea organizațiilor locale PSD din localitățile Prigoria, Bolboși, Ionești și Urdari și numirea conducerilor interimare până la organizarea alegerilor pentru desemnarea noilor structuri de conducere.

– În urma numirii în funcția de coordonator zonal, inclusiv pe Municipiul Târgu Jiu, a domnului senator Cristinel Rujan, domnul Adrian Dăianu a preluat funcția de președinte interimar al Organizației Municipale PSD Târgu-Jiu.

De asemenea, conducerea Partidului Social-Democrat Gorj a avut în cursul acestei zile o serie de întâlniri cu membrii celor patru organizații dizolvate, inclusiv consilierii locali, iar concluzia este una singură: niciunul dintre consilierii locali din Prigoria, Bolboși, Ionești și Urdari nu vor să plece din PSD spre niciun alt partid, indiferent de decizia primarilor din localitățile respective.

 

 

 

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Fostul senator Ilie Petrescu, în PNL! ALDE a fuzionat cu liberalii

Postat acum

on

De către

ALDE a fuzionat cu PNL, fuziunea prin absorbție fiind parafată la nivelul județului Gorj. Ilie Petrescu fostul senator a devenit astfel membru al PNL. La nivelul județului Gorj, ALDE are consilieri locali în 16 localități, peste 40 de organizații locale și 2253 de membri.

În urma discuțiilor între liderii celor două formațiuni politice s-a stabilit un calendar de activități care să permită membrilor de partid să se cunoască și să se compatibilizeze.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK