Connect with us

POLITICĂ

Proiectul de aprovizionare cu gaze naturale al SE Turceni și SE Ișalnița, de importanță națională

Postat acum

on

0 Shares

Guvernul condus de liberali și-a arătat, încă o dată, sprijinul pentru județul nostru și a aprobat în această săptămână încă două proiecte pentru Gorj, anunță senatorul Ion Iordache.

„În aceste zile s-a semnat proiectul pentru o creșă cu o capacitate de 70 de locuri la Turceni. Este un proiect finanțat de Ministerul Dezvoltării prin Compania Națională de Investiții și așteptat cu nerăbdare de părinții din zonă.În ultima ședință de guvern condusă de Nicolae Ionel Ciucă a fost adoptată hotărârea prin care proiectul de aprovizionare cu gaze naturale al SE Turceni și SE Ișalnița să fie de importanță națională, ceea ce grăbește toate procedurile de avizare în așa fel încât investiția să fie realizată în cel mai scurt timp”, a transmis parlamentarul liberal.

„Dezvoltarea rețelei naționale de transport gaze în Gorj va contribui la creșterea siguranței în alimentarea cu energie electrică, asigurarea echilibrării sistemului energetic național și dă încredere oamenilor că CEO are și viitor.Vreau să-i mulțumesc premierului Nicolae Ciucă pentru tot sprijinul acordat Gorjului în această perioadă în care județul nostru a primit sute de finanțări prin toate programele naționale!Pentru Gorj, mandatul de premier al președintelui PNL, Nicolae Ciucă, este perioada în care s-au primit cele mai multe finanțări și s-au deschis cele mai multe investiții din ultimii 30 de ani! Acum depinde doar de noi, de administrațiile publice locale, să cheltuim eficient acești bani”, a completat Iordache.

 

 

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

POLITICĂ

20.000 de voturi pentru Adrian Zorlescu! Este consilier județean

Postat acum

on

De către

Adrian Zorlescu a candidat din partea AUR pentru Președinția CJ Gorj dar și pentru Consiliul Județean. A obținut 20.000 de voturi și un mandat de consilier. A intrat recent în posesia certificatului constatator de ales județean. 

„Azi am primit certificatul doveditor al alegerii mele ca și consilier județean de la Biroul Electoral Județean. Acest moment este unul deosebit pentru mine și îl dedic tuturor celor care au avut încredere în mine și în viziunea mea pentru județul Gorj. Mulțumesc celor peste 20.000 de gorjeni care mi-au dat votul și mi-au arătat sprijinul și încrederea lor.Fără susținerea voastră, acest pas nu ar fi fost posibil. Vă asigur că voi lucra neobosit pentru a îndeplini așteptările voastre și pentru a transforma Gorjul într-un loc mai bun pentru noi toți. Cum am promis, mă voi implica pentru ca județul Gorj să fie unul prosper. Voi sprijini antreprenoriatul local și voi contribui cu expertiza mea pentru a ajuta comunitățile noastre.Împreună putem crea un viitor mai bun pentru toți gorjenii”, a transmis Zorlescu.

 

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Senatorul Rujan și manifestarea penibilului din PNL: Bobiță, Dorele… ați pierdut!

Postat acum

on

De către

Senatorul social-democrat A avut o reacție tranșantă vizavi de manifestările PNL din ultimele zile de la Târgu Jiu și încercarea de a pune o pată urâtă pe votul democratic al gorjenilor.

„Constat că există o virulentă manifestare a penibilului la unii din PNL, care strigă cât îi țin plămânii că au fost furați de prefectul PNL, cel care a organizat alegerile în Gorj, de reprezentanții PNL în secțiile de votare care au semnat procesele-verbale, de judecătorii, procurorii, avocații și consilierii juridici care au fost președinți și locțiitori în secțiile de votare și la circumscripții, de STS cu tabletele sale, de cei care au pus mâna pe „ochiul dracului” și nu s-au ținut de cuvânt, de hârtia buletinelor de vot care nu era de calitate, de sigla PNL de pe buletinele de vot care nu era color, de AEP care nu a fost de acord să tipărească fotografia proclamagiului de la Padeș pe buletinele de vot, ca să-l vadă norodul în toată splendoarea vanității sale”, a transmis parlamentarul PSD.

„Nu PSD este cauza afecțiunii voastre, ci propria voastră reprezentare deformată, în sens augmentativ, a valorii pe care o aveți. Există tratamente și terapii specifice ale acestor stări de tulburări anxioase generate de șocuri posttraumatice. Vă ajutăm cu maximă compasiune”, a completat Rujan.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Capotă a demisionat de la conducerea PER Gorj, în timp ce era în Maldive

Postat acum

on

De către

Gigel Capotă, liderul Partidului Ecologist Român Gorj, a demisionat din funcția de președinte în timp ce se afla în Maldive. Acesta a candidat pentru funcția de consilier județean PER pentru care a obținut 930 de voturi, dar și pentru funcția de consilier la Crasna.

Capotă nici măcar nu s-a votat deoarece a plecat în Maldive în vacanță cu o zi înainte de alegeri.

PER a scos doi consilieri locali la Bumbești Jiu.

Continuă să citeşti