Connect with us

SOCIAL

Medserv Min: De la o pierdere de 25.000 de lei, la un profit de 360.000 de lei

Postat acum

on

0 Shares

Subunitatea CE Oltenia, Medserv Min, a reușit să treacă de la o pierdere financiară, la un profit onorabil. O spune, fără menajamente, directorul executiv al societății, Anca Bordușanu.

„Am preluat mandatul de director executiv, în urmă cu un an. Din acel moment, mi-am propus să dezvolt activitatea societății, prin crearea de noi servicii medicale, dar și să îmbunătățesc anvelopa salarială, țeluri pe care le-am atins: am preluat societatea pe pierdere 25.000 lei și am reușit să închid exercițiul financiar cu un profit de 360.000 de lei brut”, anunță directorul Medserv Min.

De altfel, activitatea medicală a societății s-a diversificat, iar acum se prestează aici servicii de îngrijiri la domiciliu, în relație contractuală cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Gorj, fișe medicale auto și port armă, servicii de Medicină fizică și reabilitare și s-a înființat Cabinetului medical Tismana 1.

Mai mult, anvelopa salarială s-a îmbunătățit printr-o creștere salarială de 10%, în noiembrie 2022, și alta 10%, în mai 2023, dar, și prin acordarea tichetelor de masă începând cu luna septembrie 2022, a primelor de de Crăciun și Paște și prin acordarea economiei la fondul de salarii.

Sunt multe plusuri și la capitolul investiții deoarece s-a modernizat etajului I al sediului administrativ prin crearea de cabinete medicale, s-a achiziționat un autoturism cu 7 locuri prin Programul Rabla și prin curățirea și repararea curții interioare. A fost bifată, cu brio, și organizarea Conferinței medicale ”Resuscitare cardiorespiratorie și primul ajutor la pacientul politraumatizat”, primul eveniment de acest gen desfășurat de către Medserv Min.

„Toate acestea au fost realizate datorită faptului că s-a lucrat într-o echipă puternică și profesionistă, dar și pentru că am avut sprijinul Consiliului de Administrație și al Directoratului Complexului Energetic Oltenia.Nu ne vom opri. În perioada următoare vom pune la dispoziția gorjenilor noi servicii medicale”, a mai transmis directorul executiv, Anca Bordușanu.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

SOCIAL

Carmistin: Ziua meselor școlare, sărbătorită în trei sate din Peștișani

Postat acum

on

De către

Fundaţia Carmistin a organizat cea de-a doua ediţie a campaniei Ziua Meselor Şcolare. Acţiunea a fost dedicată şi în acest an copiilor din mediul rural, respectiv elevilor din satele Boroşteni, Brădiceni şi Peştişani (Gorj) şi Frânceşti (Vâlcea).

Ziua Meselor Şcolare, sărbătorită anual de Fundaţia Carmistin, alături de elevi, constă în distribuirea de pachete cu hrană caldă, preparată din portofoliul de produse La Provincia, brand al Grupului Carmistin. Pe lângă hrană, cei 370 elevi din şcolile incluse în ediţia 2024 a proiectului au primit şi ghiozdane din partea Fundaţiei Carmistin.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Bianca are 18 ani și suferă de scolioză dorso-lombară! Are nevoie de 30.000 de euro

Postat acum

on

De către

Bianca Vîrteniță, o adolescentă din satul Bengești, are doar 18 ani dar suferă de o boală cruntă numită scolioză dorso-lombară.

Pană în prezent nimeni nu i-a acordat vreo șansă, însă, se pare că medicii de la spitalul Monza, din Bucuresti, sunt cei care îi pot reda sănătatea și bucuria Biancăi, dar pentru ca acest lucru să se poată întâmpla, ea are nevoie de o sumă mare de bani, respectiv 30.000 de euro, iar veniturile familiei sunt modeste.

Cei care doresc s-o ajute pe Bianca, pot face donații în contul RO28 BRDE200SV760 9080 2000, deschis în lei, la BRD. Orice sumă este de ajutor!

Continuă să citeşti

SOCIAL

Nu doar lebedele de la Târgu Jiu au murit de gripă aviară!

Postat acum

on

De către

Două lebede moarte de gripa aviară au fost găsite pe Jiu, în zona lacului de acumulare din municipiu. Nu este însă un caz singular, în ultimele săptămâni, au fost descoperite lebede moarte în diverse lacuri din întreaga țară. Conform autorităților sanitare veterinare, gripa aviară a fost identificată și la alte specii, precum pescăruși sau rațe, ceea ce ar putea fi și cauza mortalității acestor păsări.

Într-un interval scurt de timp, în ultima săptămână, în parcul IOR din capitală au murit trei lebede: două pui și un adult.

Continuă să citeşti