Connect with us

SOCIAL

Medserv Min: De la o pierdere de 25.000 de lei, la un profit de 360.000 de lei

Postat acum

on

Subunitatea CE Oltenia, Medserv Min, a reușit să treacă de la o pierdere financiară, la un profit onorabil. O spune, fără menajamente, directorul executiv al societății, Anca Bordușanu.

„Am preluat mandatul de director executiv, în urmă cu un an. Din acel moment, mi-am propus să dezvolt activitatea societății, prin crearea de noi servicii medicale, dar și să îmbunătățesc anvelopa salarială, țeluri pe care le-am atins: am preluat societatea pe pierdere 25.000 lei și am reușit să închid exercițiul financiar cu un profit de 360.000 de lei brut”, anunță directorul Medserv Min.

De altfel, activitatea medicală a societății s-a diversificat, iar acum se prestează aici servicii de îngrijiri la domiciliu, în relație contractuală cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Gorj, fișe medicale auto și port armă, servicii de Medicină fizică și reabilitare și s-a înființat Cabinetului medical Tismana 1.

Mai mult, anvelopa salarială s-a îmbunătățit printr-o creștere salarială de 10%, în noiembrie 2022, și alta 10%, în mai 2023, dar, și prin acordarea tichetelor de masă începând cu luna septembrie 2022, a primelor de de Crăciun și Paște și prin acordarea economiei la fondul de salarii.

Sunt multe plusuri și la capitolul investiții deoarece s-a modernizat etajului I al sediului administrativ prin crearea de cabinete medicale, s-a achiziționat un autoturism cu 7 locuri prin Programul Rabla și prin curățirea și repararea curții interioare. A fost bifată, cu brio, și organizarea Conferinței medicale ”Resuscitare cardiorespiratorie și primul ajutor la pacientul politraumatizat”, primul eveniment de acest gen desfășurat de către Medserv Min.

„Toate acestea au fost realizate datorită faptului că s-a lucrat într-o echipă puternică și profesionistă, dar și pentru că am avut sprijinul Consiliului de Administrație și al Directoratului Complexului Energetic Oltenia.Nu ne vom opri. În perioada următoare vom pune la dispoziția gorjenilor noi servicii medicale”, a mai transmis directorul executiv, Anca Bordușanu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Nu e apă la Runcu, a plouat la munte! Râul Sohodolul e maro

Postat acum

on

De către

A plouat foarte tare la munte iar râul Sohodol curge la vale tulbure și învolburat. Din acest motiv, localnicii din Runcu nu au momentan apă. Bazinele de captare sunt goale pentru că apa s-a consumat, au transmis reprezentanții autorității locale către cetățeni. Localnicii din Runcu așteaptă ca situația să se remedieze. Meteorologii anunță însă ploi și temperaturi scăzute. 

 

Continuă să citeşti

SOCIAL

Mitropolitul Olteniei, de Sf.Ilie la Suseni

Postat acum

on

De către

Mitropolitul Olteniei Irineu a fost prezent astăzi în Gorj, în zi de mare sărbătoare.

Împreună cu un sobor de preoți, Mitropolitul Olteniei a oficiat o slujbă religioasă la Mănăstirea ”Sfântul Prooroc Ilie” din comuna Runcu. De fapt, lăcașul de cult din localitatea Suseni și-a cinstit astăzi ocrotitorul!

Continuă să citeşti

SOCIAL

Prefectura Gorj: Dosar penal pentru fraude economice la centrul de la Țicleni

Postat acum

on

De către

Instituția Prefectului anunță că cele două comisii mixte, formate din reprezentanții AJPIS, DSP, ITM, DSVSA, OPC, IPJ și ISU (78 persoane angrenate), au verificat 45 de centre: 29 centre rezidențiale de îngrijire și asistență socială pentru copii (gestionate de autorități publice locale și D.G.A.S.P.C Gorj), 7 centre rezidențiale de îngrijire și asistență socială pentru persoane vârstnice (gestionate de furnizori de servicii sociale privați), 7 centre rezidențiale de îngrijire și asistență socială pentru persoane cu dizabilități (gestionate de D.G.A.S.P.C. Gorj) și 2 centre neautorizate, identificate pe parcurs, cu un număr total de 1007 persoane rezidente (451 copii, 208 persoane vârstnice și 348 persoane cu dizabilități).

Au fost dispuse 54 de măsuri:

– un dosar penal pentru fraude economice;

– 53 de contravenții în valoare totală de 219.701 lei.

Centrele neautorizate au fost identificate în orașul Țicleni și în municipiul Târgu Jiu, fiind dispusă măsura închiderii și relocării beneficiarilor.

Din centrul de la Țicleni au fost relocate 7 persoane vârstnice (6 la aparținători și unul la spital), aplicându-se contravenții în valoare de 42.000 lei și întocmirea unui dosar penal pentru fraude economice.

Din centrul de la Târgu Jiu au fost relocate 27 persoane vârstnice (7 la aparținători, 13 la spital și 7 la alte centre), aplicându-se contravenții în valoare de 13.000 lei.

Instituția prefectului subliniază că astfel de activități ilegale nu vor fi tolerate și va continua să coopereze strâns cu autoritățile competente pentru a asigura protecția cetățenilor vulnerabili.

Publicul este încurajat să raporteze orice informații legate de astfel de situații către autorități, pentru a preveni și combate fenomenul azilurilor clandestine.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR