Connect with us

COMUNITATE

Proiect inedit: Victoraș de la Lelești asigură caietele elevilor din localitate!

Postat acum

on

Ciolacu Victor Elian, antreprenor în Lelești, a demarat la începutul acestui an școlar un proiect inedit pentru elevii comunei. L-a numit ,,Caietul elevului”, iar proiectul constă în acordarea gratuită de caiete pentru elevii din localitate.

Victoraș, cum îl știu toți pe Ciolacu, nu a oferit caiete școlarilor doar in prima zi de școală ci s-a angajat să le ofere caietele necesare tuturor elevilor pe parcursul unui an școlar.

Cine termină un caiet, luând notițe de la școală, făcând teme, vor primi la finalizarea caietului, altul nou. Scopul acestui proiect este de a-i determina pe elevii să acumuleze cât mai multe cunoștințe și să facă abstracție de cheltuiala cumpărării maculaturii necesare.

Victoraș conduce organizația locală a Partidului Verde Lelești și a făcut nenumărate acțiuni caritabile în comună și nu numai.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Prăpăd pe Zambilelor! Locatarii nu au apă de trei zile, copiii se spală la sticle

Postat acum

on

De către

Nu este apă, deja de trei zile, pe strada Zambilelor din Târgu Jiu. Locatarii blocurilor din zonă sunt disperați că singurele surse de apă din zonă sunt doar niste cișmele stradale.

De aici iau apă pentru mâncare, de aici iau apă, în sticle, pentru spălat. Oamenii dau vina însă pe Aparegio pentru lipsa acestei utilități, considerând că societatea uită că au copii la școală.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Barul „La Academie”, amendat de DSV pe linia igienei

Postat acum

on

De către

Barul „La Academie” din Motru a fost călcat de inspectorii sanitar veterinari. Aceștia au găsit în unitate probleme pe linia igienei, considerate de verificatori drept precară. Sancțiunea primită de unitate a fost cuprinsă între 2000-10.000 de lei. Societatea care deține barul nu are autorizație de funcționare de la primărie. Cu toate acestea a încasat din activități de alimentație publică în ultimele două luni aproape 300.000 de lei.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Publicul este invitat la o mare sărbătoare în Rânca

Postat acum

on

Festivalului de folk și poezie „Printre Nori” are loc în  perioada 22 – 24 septembrie, la Rânca, în județul Gorj. Evenimentul a ajuns la a patra ediție. Participă artiști cunoscuți la nivel național, precum: Narcis Tran Korsar, Adrian Beznă, Mircea Vanca, Dan Vană și Daniel Cosma. Organizatori sunt: Eden, Cetina Rânca și Lupii Râncii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR