Connect with us

ACTUALITATE

Actorul Toma Cuzin, despre festivalul de la Peștișani

Postat acum

on

Actorul Toma Cuzin a dezvăluit, pe pagina de socializare, că se lucrează la o nouă ediție a festivalului de film de la Peștișani. Cunoscut pentru rolul din ”Las Fierbinți”, actorul cu origini în comuna lui Brâncuși s-a arătat mulțumit de evenimentul organizat în acest an și care a adus nume consacrate, de la nivel național, în Gorj. Toma Cuzin a mulțumit primarului din Peștișani și șefului Consiliului Județean, care au sprijinit organizarea festivalului.
Vă mulțunesc! Pentru că ați crezut în visul meu, în povestea ”Film în Sat”. Pregătim deja ediția a III-a, 2024 Pestisani, Gorj
Și mulțumesc bineînțeles Cosmin Pigui, pentru toată susținerea. Pe curând!”, este mesajul transmis de Cuzin.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Protest: Avocații din Baroul Gorj, cu banderole albe pe braț

Postat acum

on

De către

Instanțele din Gorj, paralizate, în această dimineață urmare a protestului avocaților din baroul județean. La instanțe se mai judeca doar urgențele, cauzele penale și ordonanțele președințiale.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Criză de butelii

Postat acum

on

De către

Buteliile, cândva nelipsite din casa fiecărei familii, au ajuns la mare căutare. Gorjenii care încă folosesc acest tip de alimentare pentru aragaz au alergat, în ultimele zile, să caute un centru care încă mai are pe stoc. De la punctele din oraș, oamenii au fost direcționați către centrele din comune, în speranța că au noroc și găsesc acolo butelii. Problema a apărut în momentul în care stațiile GPL au refuzat să mai încarce recipientele goale, aduse de oameni, după tragedia de la Crevedia, care a fost urmată de controale.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Ministrul Energiei, vizită în Gorj

Postat acum

on

De către

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, va veni în județul Gorj, la finalul acestei săptămâni. Burduja a fost invitat, pe 6 octombrie, la aniversarea a 40 de ani de la inaugurarea Centralei Hidroelectrice Tismana Subteran, cea mai mare unitate hidroenergetică din cadrul Complexului Cerna-Motru-Tismana, dar și pentru inaugurarea unor lucrări efectuate aici, a declarat subprefectul Mihai Istrate.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK