Connect with us

POLITICĂ

Profesorii, bătaia de joc a PNL!

Postat acum

on

Liderii Partidului Național Liberal își arată adevărata față, atunci când trebuie să acționeze concret pentru a gestiona o situație.

Așa se întâmplă și în cazul profesorilor, care vor fi nevoiți să își cumpere singuri măștile de protecție necesare pentru derularea în siguranță a cursurilor la clasă.

Deputatul Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, a declarat pentru o publicație centrală că „Daţi-mi voie să vă spun un lucru: nu cred că e normal ca profesorii să spună ‘dom’ne, mie să-mi dea statul mască’. Vă şi spun de ce. Pentru că statul nu asigură mască tuturor angajaților lui. Angajatul de la AJPIS, de exemplu, se duce la serviciu şi-şi cumpără mască. De ce aş cumpăra la profesori mască?”, a declarat liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu.

Practic, reprezentanții PNL ne anunță că își vor lua mâna de pe profesori, așa cum au procedat și cu elevii, când au transferat responsabilitatea achiziționării materialelor sanitare, inclusiv măști, autorităților locale, dar și părinților.

Astfel, Guvernul Orban își demonstrează încă o dată incompetența.

Nu au vrut să majoreze alocațiile copiilor, conform legii, nu au majorat pensiile părinților și bunicilor noștri, nu pot asigura siguranța copiilor la clasă, deci nu pot face nimic.

Așa cum au abandonat domenii importante pentru o societate sănătoasă, nici educația nu reprezintă o prioritate pentru liberali.

Biroul de presă al PSD GORJ

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Proiect de lege împotriva pașaportului Covid

Postat acum

on

De către

Parlamentarii AUR au anunțat că lucrează la un proiect de lege împotriva pașaportului Covid. Reprezentanții formațiunii politice spun inițiativa parlamentară va sancționa orice discriminare pe motive medicale. „Respingem ideea de a fi discriminaţi pe motive medicale şi nu numai că respingem, lucrăm la un proiect de lege pe care sperăm să-l putem trece prin Parlament, prin care să interzicem orice discriminare pe temei medical, discriminare care dacă este înfăptuită, să fie aspru pedepsită”, a declarat vicepreședintele AUR, Claudiu Târziu. El a mai spus că AUR se va opune introducerii paşaportului de vaccinare şi oricărei alte forme de condiţionare a accesului în spaţii publice şi a călătoriilor.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Bordușanu, aleasă președinta OFSD Gorj

Postat acum

on

De către

Organizația de Femei a Partidului Social Democrat ( OFSD) Gorj are o nouă conducere. Ieri, 29 Aprilie 2021, au avut loc alegerile pentru desemnarea noii echipe, Anca Burdușanu fiind aleasă președinte al OFSD Gorj cu unanimitate de voturi.

Totodată, s-a constituit și Biroul Permanent al organizației, acesta cuprinzând funcția președinte, cea de secretar, șapte vicepreședinte și 12 membre.

„Evenimentul de ieri reprezintă debutul unei noi etape a OFSD Gorj. Le mulțumesc doamnelor din cadrul organizației pentru implicare și sunt convinsă că noua echipă, alături de toate celelalte membre, își va atinge obiectivele pe care și le-a propus. A fost o mobilizare excelentă în rândul doamnelor din județul Gorj. Nu este puțin lucru ca în doar doua-trei luni sa reușim constituirea a 60 de organizații, care acum numără sute de membre”, a declarat Anca Bordușanu, președinte OFSD Gorj.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Video-Pro România Gorj se reorganizează

Postat acum

on

De către

Partidul condus de către Mihai Prunariu, Pro România Gorj, se reorganizează. Organizația se pregătește de schimbări semnificative după sărbătorile Pascale, dar, în același timp își deschide porțile pentru noi membrii de partid. Sunt preferați gorjenii care nu au mai făcut politică, anunță Marinela Strâmbulescu, purtătorul de cuvânt al Pro România Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR