Connect with us

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Fărcășești: Fără festivități de deschidere a anului școlar. Măsuri anti-Covid

Postat acum

on

Autoritățile din Fărcășești încearcă să anticipeze măsurile pe care guvernanții le vor lua, săptămâna viitoare, pentru deschiderea anului școlar. Chiar dacă procedura ce va stabili modul în care se va intra la cursuri și măsurile interne pentru unitățile de învățământ va fi publicată săptămâna viitoare, primarul din comuna Fărcășești a luat deja măsurile de bază, pentru ca elevii să poată intra în săli sigure. În acest sens, a efectuat lucrări de igienizare, de dezinfecție și dezinsecție, în toate școlile și grădinițele din localitate. „Noi am făcut ce a depins de noi, am deratizat și am dezinfectat Liceul Roșia, Școala Rogojelu, Grădinița Peșteana, Școala V. Popescu. Avem, în total, 544 de elevi și am înțeles că după 7 septembrie va apărea procedura. Noi luăm măști și dezinfectanți pentru școli și grădinițe, pentru că o să fie nevoie de multă precauție, ca să nu avem cazuri de Covid, după începerea anului școlar. De data aceasta, nu vor mai fi festivități de deschidere, tot ca măsură de precauție”, a spus Constantin Drăgoescu, primarul comunei Fărcășești.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Grădiniță cu program prelungit, construită în Bălănești

Postat acum

on

De către

Autoritățile din comuna Bălănești au început construirea unei grădinițe cu program prelungit, pentru atragerea micuților pe care părinții îi duc acum la Târgu Jiu. În localitate nu există, în momentul de față, o unitate la care părinții să-și lase micuții, cât timp sunt la serviciu. Prin noua investiție, primarul Ovidiu Pungan este convins că multe familii vor opta să-și ducă copiii la grădiniță în comunitate.

Și școala gimnazială „Ion Popescu Voitești” își schimbă total aspectul. Unitatea este modernizată și reabilitată pe bani europeni, iar în curtea acesteia a fost amenajată și la o sală de sport, care se realizează prin Compania Națională de Investiții.

Continuă să citeşti

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Primăria Țicleni concesionează baza de tractoare

Postat acum

on

De către

Primăria Țicleni concesionează baza de tractoare, care se află în domeniul privat al orașului. Caietul de sarcini cu condițiile de atribuire este disponibil la secretariatul instituției. Cei interesați de imobilul scos la mezat pot să depună oferte, până pe data de 31 mai, ora 10:00 la sediul primăriei. „Informații generale privind obiectul concesiunii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie concesionat: Imobil Bază de tractoare Țicleni, aparținând domeniului privat al orașului Țicleni, situat în localitatea Țicleni,județul Gorj. Imobilul este compus din teren în suprafață de 5.219 mp, rețea iluminat 180 mp, C1 – remiză întreținere 363 mp, C2 – remiză prefabricate 288 mp,conform CF 38048. Concesiunea se face conform O.U.G. NR. 57/2019 și H.C.L. nr.38 din 28.04.2022”, anunță Primăria Țicleni. Costul pentru achiziția caietului de sarcini este de 250 lei și se achită la casieria instituției.

Deschiderea ofertelor se va face în data de 31 mai, la ora 14:00.

Continuă să citeşti

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Sală nouă de sport, până la finalul anului, în Drăgotești

Postat acum

on

De către

Elevii din comuna Drăgotești vor avea sală de sport nouă, din acest an. Lucrarea, începută de o societate, va fi finalizată de o asociere de firme. Compania Națională de Investiții a dat ordinul de începere a lucrărilor, pentru o investiție ce se va realiza în satul Drăgotești al comunei. Conform actului semnat de instituția finanțatoare, acestea vor începe cu data de 4 aprilie. Termenul de finalizare a investiției este de opt luni. La finalul anului în curs, sala de sport trebuie să fie finalizată, iar școlarii vor putea să desfășoare activitățile sportive în noua sală de sport.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR