Connect with us

COMUNITATE

Probleme cu ridicarea gunoiului la Bumbești-Pițic

Postat acum

on

Primăria Bumbești-Pițic a decis să renunțe al operatorul de salubritate. Acest lucru a dat peste cap programul de ridicare a gunoiului. Motivul renunțării la operatorul de salubritate este legat de costul ridicat al serviciului. Se va lucra cu un alt operator de salubritate.
„Vă aducem în atenţie câteva lucruri foarte importante în legătură cu problema serviciului de salubritate la nivelul localităţii noastre:
– Începând cu această săptămână, în comuna noastră nu vor mai fi ridicate gunoaiele de firma de salubritate care făcea acest lucru până acum.
– Doamna primar a depus toate eforturile ca să întrerupem această colaborare din cauza costurilor prea mari practicate de această firmă, urmând ca de săptămâna viitoare acest serviciu să fie prestat de o alta firmă, care va avea costuri mai mici.
– Mai exact această firmă va ridica gunoaiele în fiecare zi de luni a săptămânii, o dată menajerul, o dată selectivul, astfel că, spre exemplu, prima zi în care se va ridica menajerul este luni, 10 iulie, urmând ca pe 17 iulie să fie ridicat selectivul, pe 24 iulie menajerul și pe 31 iulie selectivul, și așa mai departe, în baza unui grafic pe care îl vom afișa la începutul fiecărei luni.
-Rugămintea nostră este ca vineri, 07.01.2023, să nu mai scoateți pubelele în fața gospodăriilor, chiar dacă mașinile fostei firme de salubritate ajung în localitate și sa încercati, pe cât posibil, sa ii anuntati și pe vecinii și cunoscuții dumneavoastră, care nu au acces la acest mijloc de comunicare.”, conform Primăriei din Bumbești-Pițic.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Prăpăd pe Zambilelor! Locatarii nu au apă de trei zile, copiii se spală la sticle

Postat acum

on

De către

Nu este apă, deja de trei zile, pe strada Zambilelor din Târgu Jiu. Locatarii blocurilor din zonă sunt disperați că singurele surse de apă din zonă sunt doar niste cișmele stradale.

De aici iau apă pentru mâncare, de aici iau apă, în sticle, pentru spălat. Oamenii dau vina însă pe Aparegio pentru lipsa acestei utilități, considerând că societatea uită că au copii la școală.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Barul „La Academie”, amendat de DSV pe linia igienei

Postat acum

on

De către

Barul „La Academie” din Motru a fost călcat de inspectorii sanitar veterinari. Aceștia au găsit în unitate probleme pe linia igienei, considerate de verificatori drept precară. Sancțiunea primită de unitate a fost cuprinsă între 2000-10.000 de lei. Societatea care deține barul nu are autorizație de funcționare de la primărie. Cu toate acestea a încasat din activități de alimentație publică în ultimele două luni aproape 300.000 de lei.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Publicul este invitat la o mare sărbătoare în Rânca

Postat acum

on

Festivalului de folk și poezie „Printre Nori” are loc în  perioada 22 – 24 septembrie, la Rânca, în județul Gorj. Evenimentul a ajuns la a patra ediție. Participă artiști cunoscuți la nivel național, precum: Narcis Tran Korsar, Adrian Beznă, Mircea Vanca, Dan Vană și Daniel Cosma. Organizatori sunt: Eden, Cetina Rânca și Lupii Râncii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR