Connect with us

COMUNITATE

Probleme cu ridicarea gunoiului la Bumbești-Pițic

Postat acum

on

0 Shares

Primăria Bumbești-Pițic a decis să renunțe al operatorul de salubritate. Acest lucru a dat peste cap programul de ridicare a gunoiului. Motivul renunțării la operatorul de salubritate este legat de costul ridicat al serviciului. Se va lucra cu un alt operator de salubritate.
„Vă aducem în atenţie câteva lucruri foarte importante în legătură cu problema serviciului de salubritate la nivelul localităţii noastre:
– Începând cu această săptămână, în comuna noastră nu vor mai fi ridicate gunoaiele de firma de salubritate care făcea acest lucru până acum.
– Doamna primar a depus toate eforturile ca să întrerupem această colaborare din cauza costurilor prea mari practicate de această firmă, urmând ca de săptămâna viitoare acest serviciu să fie prestat de o alta firmă, care va avea costuri mai mici.
– Mai exact această firmă va ridica gunoaiele în fiecare zi de luni a săptămânii, o dată menajerul, o dată selectivul, astfel că, spre exemplu, prima zi în care se va ridica menajerul este luni, 10 iulie, urmând ca pe 17 iulie să fie ridicat selectivul, pe 24 iulie menajerul și pe 31 iulie selectivul, și așa mai departe, în baza unui grafic pe care îl vom afișa la începutul fiecărei luni.
-Rugămintea nostră este ca vineri, 07.01.2023, să nu mai scoateți pubelele în fața gospodăriilor, chiar dacă mașinile fostei firme de salubritate ajung în localitate și sa încercati, pe cât posibil, sa ii anuntati și pe vecinii și cunoscuții dumneavoastră, care nu au acces la acest mijloc de comunicare.”, conform Primăriei din Bumbești-Pițic.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

COMUNITATE

Piscinele deschise astăzi, arhipline

Postat acum

on

De către

Majoritatea piscinelor și-au deschis astăzi porțile fiind luate cu asalt de tineri, adulți și copii. Intrarea la piscine a fost liberă fiind început de sezon, de aici și afluxul masiv de amatori de distracții.

În Gorj sunt mai multe piscine cu acces public, afacerile fiind unele private. Sunt însă orașe din județ care nu au nici măcar o piscină, un astfel de caz fiind înregistrat la Bumbești Jiu.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Zilele Comunei Cătunele, în dezbatere publică! Ce a propus primarul Țuilă

Postat acum

on

De către

Primarul Florinel Țuilă de la Cătunele a decis să nu facă cheltuieli, anul acesta, pentru Zilele Comunei. A întrebat însă cetățenii dacă bagă sau nu mâna în bugetul localității pentru un spectacol de zile mari sau nu. 

„Buni prieteni ai Comunei Cătunele și în special pentru cei cu domiciliul in comună, va adresez următoarea provocare: avem in derulare șase proiecte cu fonduri europene și guvernamentale, la care primăria are cheltuieli neeligibile și contributivitate. Propun ca anul acesta, cu ocazia zilelor Comunei Cătunele, să nu facem cheltuieli cu spectacolul și aceste sume sa fie cheltuite pentru investiții. Va avea loc un spectacol cu copiii din zona noastră în ziua de 26 iulie și bâlciul traditional. Ce spuneți de aceasta propunere”, a întremat primarul Țuilă.

Răspunsurile membrilor comunității au fost pozitive în acest sens, susținând oprirea cheltuielilor și folosirea banilor pentru proiectele în curs.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Incendiu la o anexă gospodărească din Lelești

Postat acum

on

De către

Pompierii ISU Gorj intervin la un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească în comuna Lelesti, satul Rasovița.

„Intervenim cu 3 autospeciale de stingere pentru lichidarea incendiului. Din fericire, nu sunt înregistrate victime”, a transmis ISU.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!