Connect with us

ULTIMA ORĂ

PRINS DE POLIȚIȘTI ÎN FLAGRANT DELICT, ÎN TIMP CE ÎNCERCA SĂ SUSTRAGĂ CĂRBUNE

Postat acum

on

La data de 5 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 5 Poliţie Rurală Rovinari au depistat în flagrant delict, un bărbat, de 34 de ani, din comuna Fărcășești, în timp ce intenționa să sustragă cărbune de pe o bandă transportoare a E.M.C. Roșia.Polițiștii au identificat la fața locului un motocultor și o semiremorcă construită artizanal, în care bărbatul încărcase bulgării de cărbune lignit, intenționând să se deplaseze spre locuința sa.

Cantitatea de 400 kg cărbune lignit care fusese deja încărcată în vehicul, a fost restituită unității E.M.C. Roșia – Rovinari.În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tentativă la furt calificat.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Conac din Andreești, scos la vânzare la preț de apartament!

Postat acum

on

De către

Conacul Poenaru din satul Andreeşti, comuna Vladimir, ridicat la 1920 pe locurile natale ale lui Tudor Vladimirescu, este construit în stil neoclasic şi se vinde la 80.000 de euro, potrivit Romania Sotheby’s International Realty.

Conacul se vinde și cu doua hectare de teren și mai multe anexe. Localnicii spun că acest conac este afectat de degradare și învinuiesc autoritățile că nu au făcut nimic pentru clădire. Nu s-au făcut eforturi pentru achiziționarea de la moștenitori și astfel pentru salvarea unei bucăți de istorie a comunei.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Foto: Un vânzător de lubeniță din Peșteana Jiu a dat jos un indicator care îi interzicea oprirea în zonă

Postat acum

on

De către

Gest șocant al unui comerciant din Peșteana Jiu. Dorin să își vândă lubeniță într-un loc în care oprirea era interzisă, Relu Tătaru a dat jos indicatorul că sa nu fie deranjat de polițiștii din Bâlteni.

Omul nu are nicio treabă în a da jos indicatorul, arătând că nu era la prima abatere de acest fel.

De altfel în gestul său interzis de lege, cetățeanul primește ajutorul unui vârstnic, care nu vede nimic greșit în gestul comerciantului. Polițiștii din Bâlteni, evident, nu au văzut lipsa indicatorului…

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Bursa primarului de Ionești a urcat la 500 de lei

Postat acum

on

De către

Primarul de Ionești oferă bursa de 500 de lei elevilor din localitate care termina anul școlar cu media zece.

Anunțul a fost făcut chiar de către edilul local Sorin Lambu astfel: ,,susținem financiar toate categoriile de elevi ai Școlii Generale Ionești. Anul acesta Bursa Primarului va fi în cuantum de 500 lei/persoană pentru elevii cu media generală 10″.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR