Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Primarul Vasile din ”Las Fierbinți” ar fi invidios! Viorel ”Ectară”, de la Bolboși, e mai ciumec! După ce a împodobit excavatorul în locul bradului de Crăciun, a descoperit că apa e vitală!

Postat acum

on

0 Shares

 

Uneori, scenariul din serialul de mare succes ”Las Fierbinți” pălește în fața realității! Fauna primarilor din Gorj și realizările epocale ale acestora oferă toate ingredientele pentru un scenariu cel puțin la fel de spumos! Primarul Viorel Rotaru l-ar face să plângă-n pumni pe Vasile, mult mai celebrul primar din ”Las Fierbinți”, dacă i-ar vedea mărețele înfăptuiri.

În luna august a anului trecut, Primăria Bolboși a plătit 438.000 de lei pe un buldoexcavator. Utilajul a fost parcat, cu mare fală, în fața instituției, iar de sărbătorile de final de an, dacă tot nu mai erau bani pentru bradul de Crăciun, primarul Viorel Rotaru s-a gândit să împodobească excavatorul. Așa că, bolboșenii au avut, în fața sediului primăriei, cel mai scump ”brad” de Crăciun din țară: o frumusețe de buldoexcavator pe care a fost montată o ghirlandă luminoasă, spre stupefacția celor care încă gândesc cu capul.

 

Relativ recent, în încercarea de a arăta că, totuși, n-au plecat toți intelectualii din Bolboși și a rămas cel puțin unu, care se ocupă de imaginea primarului, pe contul de pe Facebook al Primăriei Bolboși a apărut următorul text: ”Apa, este un element esențial și vital în viața fiecărui om.De aici și inițiativa Domnului Primar Rotaru Viorel,un om gospodar împreună cu echipa sa de oameni gospodari!”.

Dincolo de virgula dintre subiect și predicat, chestiune de clasa a III- a, din înșiruirea de cuvinte lipsește verbul. Adică, ce face subiectul? Primarul Rotaru ar trebui să se mai școlarizeze și el, împreună cu cei din jurul său, care scriu fraze fără sens.

Într-un scurt interviu pe care l-a acordat unei televiziuni online, primarul a rupt limba română pe genunchi, în încercarea de a oferi o explicație în legătură cu faptul că, aleșii locali n-au înțeles importanța unui parc fotovoltaic ce se voia construit pe raza comunei și au votat împotriva unui proiect de hotărâre inițiat de primar pentru concesionarea islazului comunal, invocând faptul că acolo pasc bovinele localnicilor. ”Motivând pe faptul că nu mai au unde duce vitele să pășuneze, ne gândim că din comuna Bolboși, din 300 de ectară, folosam 3 ectară, deci 1% din tot islazul localitățî”, a spus Rotaru, printr-o exprimare arhaică pe care au uitat-o chiar și bunicii comunității.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

DEZVĂLUIRI LOCALE

A murit un fost șef din poliția gorjeană!

Postat acum

on

De către

Constantin Cir, comisar șef de poliție, pensionar, a murit, noaptea trecută, într-un spital din București. Cir avea 54 de ani, iar în urmă cu o săptămână a făcut infarct. A fost preluat cu elicopterul SMURD și transportat la un spital din Capitală, însă medicii nu au reușit să-l țină în viață decât câteva zile. Constantin Cir a activat în cadrul IPJ Gorj, până în urmă cu câțiva ani, când a decis să se pensioneze. Fostul comisar șef de poliție a fost o perioadă șef al Biroului Rutier, iar mai apoi, timp de câțiva ani, șef al Poliției Orașului Novaci.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

VIDEO. Cel mai în vogă ”solist” gorjean, Vasi Guță, a vândut tărâțe în piața de la Motru!

Postat acum

on

De către

Vasi Guță era, până în urmă cu ceva timp, un tânăr oarecare din comuna Glogova care, după cum povestește, se ocupa cu șoferia și mai vindea cereale în piața din Motru. De câteva săptămâni, însă, Vasi a rupt topurile audiențelor pe TikTok, după o prestație ”remarcabilă” la o nuntă. Acesta spune că, de fapt, știe să cânte la saxofon, orgă și vioară și chiar are solicitări de la copii să le predea lecții la aceste instrumente.

Invitat, recent, în podcastul ”Invitați Charismatici” cu Cimpoiașu și Hartac, difuzat pe canalul YouTube, ”celebrul” de pe acum Vasi Guță a devoalat tarifele pe care le percepe pentru evenimentele la care este invitat și i-a ”impresionat” pe cei doi cu demonstrația pe care a făcut-o la vioară. Vasi le-a povestit lui Cimpoiașu și Hartac că are doi prieteni imaginari, pe Petrișor și pe Alinuș. ”Vedeta” le-a mărturisit gazdelor sale că nu a avut nicio iubită, pentru că este ocupat cu șoferia și cântările și nu are timp de ”gagici”.

Vasi Guță i-a lăsat cu gura căscată pe cei doi amfitrioni când a știut răspunsul la întrebarea: ”În ce oraș s-a semnat tratatul de la Viena?”.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Drum blocat ilegal în satul Pleșa! Poliția Locală din Bumbești Jiu, pe mână cu constructorul

Postat acum

on

De către

Poliția Locală Bumbești Jiu împreună cu reprezentanții firmei DOMARCONS au oprit, în această dimineață, circulația pe drumul care face legătura cu satul Pleșa pentru lucrări de asfaltare. Un sat întreg a fost izolat, timp de mai multe ore. Cei implicați nu aveau dreptul să oprească circulația pe ambele sensuri iar acest lucru a fost reclamat la Poliția Bumbești Jiu, unde s-a constituit în această după-amiază un dosar penal. 

Situație de nedescris, astăzi, la Pleșa, localitate aparținând orașului Bumbești Jiu. Asta, după ce firma de casa a primarului Constantin Bobaru, DOMARCONS SRL, a oprit circulația pe ambele sensuri spre localitatea Pleșa pentru lucrări la trecerea de cale ferată. S-a instalat, astfel, abuziv, un indicator care oprea circulația în zonă, iar doi polițiști locali, instalați acolo cu acordul lui Bobaru, au oprit șoferii care fie se îndreptau spre Pleșa dinspre Bumbești Jiu fie doreau să părăsească satul.

Mai exact, cei doi polițiști locali, între orele 8.30 și 11.50 nu au lasă nici o mașină să circule pe drumul respectiv, punând șoferii să ocolească pe la Castrul Roman pe un drum de servitute care face legătura între stația Dacorex și satul Plesa.

Unul dintre reprezentanții Centrului Civic Valea Sadului a reclamat situația la poliție iar în cauză s-a constituit un dosar penal.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!