Connect with us

EVENIMENTE

Gorj: Trei accidente într-o singură zi, șoferi neatenți

Postat acum

on

Trei accidente, fără victime, au fost înregistrate, până la această oră, în Târgu Jiu și Telești. Deși, la prima vedere, par banale, evenimentele rutiere scot în evidență faptul că șoferii sunt tot mai neatenți, apasă excesiv pedala de accelerație și par că nu mai cunosc semne de circulație. Tot astăzi, un șofer de 18 ani a murit pe patul de spital, după un accident provocat de el cu o săptămână în urmă.

În toate cele trei evenimente nu s-au înregistrat victime ci doar pagube materiale. Primul eveniment a avut loc, în această dimineață, pe Calea București.

Următorul a avut loc la ieșire din municipiu spre Drăgoieni iar în urma cu o oră a mai fost un accident la Telești.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Accident pe Victoria, în Târgu Jiu!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu câteva minute in municipiul Târgu Jiu pe strada Victoria. Două autoturisme sunt implicate. Sunt pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Curtișoara, mașini tamponate

Postat acum

on

De către

Circulația a fost îngreunată în zona Curtișoara-Iezureni astăzi după ce în zonă a fost înregistrat un accident rutier. Două mașini s-au tamponat, nu sunt însă victime ci doar pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Mașină în șanț la Bălănești!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc astăzi pe raza comunei Bălănești. Pe fondul neatenției și a vitezei, un conducător auto a ajuns cu autoturismul în șanț. Martorii susțin că nu sunt victime.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR