Home / Gorj Express Tv / Video/Primarul de Padeș, la jurământ!

Video/Primarul de Padeș, la jurământ!

Mihai Troacă, noul primar PSD al comunei Padeș, a depus, luni, jurământul în funcția în care a fost ales de către cetățenii localității, pe 27 septembrie.

Jurământul l-au rostit cu mâna pe Biblie și aleșii locali, PSD având șapte consilieri, iar PNL doar doi, fostul primar liberal pierzând alegerile.

La ceremonialul de învestire a noului primar și a noului CL au fost prezenți și subprefectul județului, dar și președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu care a venit alături de Cristi Rujan, candidatul la Senat al PSD Gorj. Gabriel Giorgi a fost, de asemenea, la Padeș, acesta susținându-l pe actualul primar și fiind responsabil de zonă. Dan Ilie Morega, fostul deputat, a ținut un discurs amplu la finalul evenimentului mulțumindu-le padeșenilor pentru votul oferit lui Mihai Troacă. Morega le-a transmis însă felicitări aleșilor locali, dar și observația că au multă treabă de făcut, deoarece sunt multe obiective culturale care au nevoie de votul CL Padeș, în timp ce localnicii vor proiecte pozitive pentru comunitate. Mihai Troacă, edilul ales, a declarat după ceremonialul de învestire, că are multe proiecte de pus în operă în acest mandat, dar a subliniat că are o echipă pe care se bazează pentru realizarea proiectelor sale.

Luni alți patru primar PSD au depus jurământul în localitățile pe are le conduc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *