Connect with us

ACTUALITATE

Video/Căminul de bătrâni din Cornești, focar COVID

Postat acum

on


Căminul pentru Persoane vârstnice ,,Casa Bunicilor” din satul Cornești, comuna Bălești, a înregistrat recent zece cazuri de îmbolnăviri cu virusul COVID 19. Virusul s-a transmis cu repeziciune între beneficiarii centrului, dar și o parte dintre salariați au fost afectați. O spune chiar deținătorul acestui cămin, care a refuzat însă accesul în centru a echipei Gorjexpress TV.

Căminul Casa Bunicilor stă închis cu cheia și în timpul zilei. În curte nu e picior de om, beneficiarii centrului privind parcă temători afară în spatele ferestrelor închise. Opacitatea din centru se vede și în părerea localnicilor despre cămin, cetățenii din Cornești neștiind nimic despre focarul Covid situat la mică distanță de locuințele lor.

Autoritățile par legate la mâini când este vorba despre astfel de spații private unde bătrânii ajung să se îmbolnăvească fără voia lor.

 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Prins de polițiști cu lemne fără acte. Tânărul amendat, lemnul confiscat

Postat acum

on

De către

Polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au identificat, în trafic, un tânăr, de 19 ani, din comuna Coțofenii din Față, județul Dolj, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 6/B Căpreni, în care transporta cantitatea de aproximativ 2 mc material lemnos, fără a deține documentele specifice de transport.

Având în vedere acest aspect, tânărul a fost sancționat contravențional, conform Legii nr. 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, cu amendă în cuantum de 1.000 lei, iar cantitatea de aproximativ 2 mc material lemnos a fost predată în custodie Ocolului Silvic Hurezani.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

25 de angajați ai SJU Tg Jiu, depistați cu COVID

Postat acum

on

De către

Numărul angajaților Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu depistați cu COVID a ajuns la 25. Potrivit conducerii unității medicale, este vorba de cazuri ușoare și toți se află la domiciliu, unde primesc tratament. Zece dintre ce depistați cu COVID nu sunt vaccinați. În același timp, la SJU sunt 71 de pacienți(62 nevaccinați) și un total de 75 de locuri la Secția Boli Infecțioase. Sunt ocupate toate cele 16 paturi la ATI COVID (niciun pacient vaccinat).

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Târgu Jiu: Tamponare la Lidl, roți distruse

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc astăzi la ieșirea din Târgu Jiu spre Petroșani. Două mașini s-au ciocnit pe fondul neacordării de prioritate și a neatenției. Ambii șoferi s-au ales cu pagube materiale.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR