Connect with us

POLITICĂ

Primarul de Bălești și-a concediat consilierul personal pentru că nu a trecut la PSD!

Postat acum

on

Trecut la PSD, primarul Mădălin Ungureanu de la Bălești a făcut presiuni asupra consilierului personal Andrei Mălăescu să demisioneze. Inițial, edilul l-a băgat în concediu de odihnă pe consilier, apoi, împreună cu juristul și contabilul primăriei i-au impus respectivului să demisioneze. Motivul solicitării este că tatăl consilierului personal, Toma Mălăescu, consilier local PNL, a refuzat să schimbe partidul, mai precis a refuzat să îl urmeze pe edilul local la PSD. Supărarea lui Ungureanu este și că nici consilierul personal nu a vrut să schimbe culoarea de la galben la roșu. 

Tensiunile dintre primarul de Bălești și familia Mălăescu sunt, se pare, mai vechi. Asta, deoarece, primarul Ungureanu, în 2016, după câștigarea alegerilor, a vrut să îi retraga susținerea politică lui Toma Mălăescu, pentru ca acesta să își piardă mandatul de consilier local. Atunci cei de la județ, de la PNL Gorj, s-au opus, iar alesul a rămas în CL Bălești.

În ciuda acestei întâmplări, Ungureanu, trecut la PSD, a sperat ca Toma Mălăescu, și fiul să Andrei, ultimul fiind lider al TNL Bălești, să treacă la PSD. Când a văzut că nu se întâmplă asta, a început să facă presiuni asupra tânărului liberal. Totul a culminat cu cererea demisiei sale din funcția de consilier personal, după ce primarul l-a obligat să își solicite concediul aferent anului 2020.

 

Andrei Mălăescu a intrat în concediu dar a refuzat să demisioneze pe motiv că nu poate astfel intra în șomaj. Primarul a continuat cu presiunile, reușind ieri să-l concedieze pe consilierul personal prin decizie.

De altfel, acesta aflase că Andrei Mălăescu este candidat PNL la CL pe lista contracandidatului său liberal, Daniel Horcea. De altfel, fostul consilier ocupă un loc eligibil în lista respectivă. Daniel Horcea face astfel echipă cu tânărul Andrei Mălăescu, pe lista sa aflându-se și profesorul Firoiu Dumitru.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Dan Vîlceanu, audiat

Postat acum

on

De către

Liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, este audiat la această oră, în Parlament. Audierea vine odată cu propunerea lui, pentru postul de ministru al Fondurilor Europene. Întreaga listă de miniștri este audiată, azi, iar avizele pe care le vor primi cei propuși să ocupe funcții în ministere sunt consultative. După această etapă, urmează votul în plenul Palmanentului, care este decisiv pentru viitorul guvern.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Iordache își anunță demisia din PNL

Postat acum

on

De către

Senatorul Ion Iordache și-a anunțat demisia din PNL. „Îmi dau demisia din Partidul Național Liberal pentru că aici nu-mi mai pot îndeplini misiunea! Viața m-a format cu respect față de oameni și față de misiunea de a face bine, de a încuraja demnitatea și onoarea.
Ce faceți voi, cei din conducerea PNL, acum, este mai degradant decât orice formă de prostituție! Pentru beneficiile și sinecurile voastre, i-ați trădat pe oamenii care v-au votat, inclusiv familie și prieteni”, a transmis senatorul, în această dimineață.
Acuzele sunt dure, la adresa conducerii partidului. Iordache reproșează liderilor actuali că nu au luat măsuri pentru populație. „Ați destabilizat țara doar să se aleagă Cîțu la simulacrul de Congres.
Ați lăsat românii pe mâna companiilor străine care au crescut prețurile fără limită la gaze, electricitate, combustibil și mâncare.
Ați lăsat românii să moară în spitale din incompetență și pentru că luptele voastre politice sunt veșnic mai importante.
La Gorj, după un an de Guvernare liberală, suntem pe buza prăpastiei”, a continuat senatorul Ion Iordache.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Cere un ministru de la Gorj

Postat acum

on

De către

Liberalii gorjeni riscă să piardă avantajul obținut în timpul mandatului lui Florin Cîțu, când au avut un ministru și mai mulți secretari de stat. Marcel Romanescu speră ca unul dintre membrii de la Gorj să obțină un post în noul guvern, considerând că asta ar aduce un beneficiu pentru autoritățile locale.

Ministrul demis al Finanțelor, Dan Vîlceanu, este vehiculat pentru un nou post, însă susținerea liberalului gorjean nu este sigură.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR