Connect with us

POLITICĂ

Primarul de Bălești și-a concediat consilierul personal pentru că nu a trecut la PSD!

Postat acum

on

Trecut la PSD, primarul Mădălin Ungureanu de la Bălești a făcut presiuni asupra consilierului personal Andrei Mălăescu să demisioneze. Inițial, edilul l-a băgat în concediu de odihnă pe consilier, apoi, împreună cu juristul și contabilul primăriei i-au impus respectivului să demisioneze. Motivul solicitării este că tatăl consilierului personal, Toma Mălăescu, consilier local PNL, a refuzat să schimbe partidul, mai precis a refuzat să îl urmeze pe edilul local la PSD. Supărarea lui Ungureanu este și că nici consilierul personal nu a vrut să schimbe culoarea de la galben la roșu. 

Tensiunile dintre primarul de Bălești și familia Mălăescu sunt, se pare, mai vechi. Asta, deoarece, primarul Ungureanu, în 2016, după câștigarea alegerilor, a vrut să îi retraga susținerea politică lui Toma Mălăescu, pentru ca acesta să își piardă mandatul de consilier local. Atunci cei de la județ, de la PNL Gorj, s-au opus, iar alesul a rămas în CL Bălești.

În ciuda acestei întâmplări, Ungureanu, trecut la PSD, a sperat ca Toma Mălăescu, și fiul să Andrei, ultimul fiind lider al TNL Bălești, să treacă la PSD. Când a văzut că nu se întâmplă asta, a început să facă presiuni asupra tânărului liberal. Totul a culminat cu cererea demisiei sale din funcția de consilier personal, după ce primarul l-a obligat să își solicite concediul aferent anului 2020.

 

Andrei Mălăescu a intrat în concediu dar a refuzat să demisioneze pe motiv că nu poate astfel intra în șomaj. Primarul a continuat cu presiunile, reușind ieri să-l concedieze pe consilierul personal prin decizie.

De altfel, acesta aflase că Andrei Mălăescu este candidat PNL la CL pe lista contracandidatului său liberal, Daniel Horcea. De altfel, fostul consilier ocupă un loc eligibil în lista respectivă. Daniel Horcea face astfel echipă cu tânărul Andrei Mălăescu, pe lista sa aflându-se și profesorul Firoiu Dumitru.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Primarul orașului Turceni a demisionat

Postat acum

on

De către

Primărița orașului Turceni a demisionat. Cristina Cilibiu a postat un mesaj pe pagina de Facebook, prin care da de înțeles că a vrut să petreacă mai mult timp cu familia. Contractul primăriței încetează cu data de 10 august, conform propriei adrese.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Ministrul Daea, în piața din Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost ieri în Târgu Jiu și a dat o tură prin piața centrală. Imaginile surprinse cu ministrul îl arată alături de liderul PSD Gorj, deputatul Mihai Weber. Șefii pesediștilor au invitat și alți membri ai partidului, la întâlnirea cu Petre Daea.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Demisie obligat forțat: Secretarul de stat Iulian Popescu, demis de premier?!

Postat acum

on

De către

Gorjul a rămas fără un secretar de stat după ce liberalul Iulian Popescu a anunțat marți că a demisionat din funcția deținută la Ministerul Digitalizării. Interesant este că presa ce reală nu vorbește că secretarul de stat de la Gorj ar fi demisionat din funcție pe tri că ,,contextul politic actual” nu i-am permis să își ducă la îndeplinire proiectele ci că liberalul din echipa lui Dan Vîlceanu ar fi fost demis de premierul Ciucă.Siteul stiripesurse.ro titrează că Ciuca l-a demis pe Iulian Popescu și că decizia premierului s-a publicat în Monitorul Oficial. Cert este că liberalii numiți de Dan Vîlceanu, mai puțin Victor Banța, își fac bagajele și revin acasă, asta și pentru că, oamenii liderului de la Gorj nu mai au protecția oferită de Vîlceanu&Câțu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR