Connect with us

ACTUALITATE

Primăria Albeni a plătit 100 de lei/zi pentru nepunerea în aplicare a unei hotărâri judecătorești!

Postat acum

on

Primăria Albeni i-a achitat unui cetățean din comună 9500 de lei penalități, plus cheltuieli de judecată, pentru nepunerea în aplicare a unei hotărâri judecătorești. Inspectorii Camerei de Conturi Gorj au considerat totul drept prejudiciu și au obligat UAT-ul să recupereze banii respectivi, în cuantum de 10.670 de lei.

Primăria Albeni a tratat cu nepăsare decizia unei instanțe judecătorești care i-a dat câștig de cauză lui Ion Bugă. Acesta a chemat în judecată atât pe primar cât și Comisia Locală de Fond Funciar cerând ca instanță să dispună suma definitivă pe care pârâții o datorează cu titlu de penalități. Instanță a fost de acord, impunând ca vinovații să plătească 100 de lei pe fiecare zi de întârziere până la executarea obligației stabilite prin titlu executoriu. Așa s-au adunat peste 10.000 de lei, cu cheltuielile de executare.

Banii au fost achitați în final reclamantului, iar Camera de Conturi a cerut recuperarea banilor de la vinovați asta și pentru că a fost prejudiciat bugetul comunei cu suma de 10.670 de lei.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Șoferul mașinii răsturnate pe plafon la Țicleni nu avea permis!

Postat acum

on

De către

La data de 14 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Țicleni au fost sesizaţi prin apelul 112, cu privire la faptul că pe raza orașului Țicleni, ar fi avut loc un accident rutier cu victime.  Din cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 32 de ani, din comuna Bolboși, în timp ce conducea un autovehicul pe DJ675 Țicleni, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare şi ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod, după care s-ar fi răsturnat pe plafon.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a trei persoane, care au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Una dintre persoane, de 30 de ani, a fost transportată cu un elicopter SMURD la un spital la București.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul nu deținea permis de conducere, pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Elev din Târgu Jiu, medalie de aur la olimpiada de geografie

Postat acum

on

De către

Un elev din Târgu Jiu a obținut medalia de aur, la olimpiada națională de geografie. David Sbora este elev al Colegiului Tudor Vladimirescu din municipiu.

Adolescentul a participat la cinci olimpiade județene: fizică, informatică, matematică, lingvistică și geografie. David a mai obținut trei medalii, două de argint și una de bronz.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Foto: Trafic blocat în Târgu Jiu, din cauza unui autocar Viitorul

Postat acum

on

De către

Zeci de minute s-au pierdut astăzi de către șoferii care au ales să meargă spre centrul municipiului dinspre sediul CE Oltenia.

Totul după ce un autocar al Viitorul s-a oprit brusc și a blocat traficul în zonă. În spatele autocarului s-a oprit un autobuz al Transloc și alte două autocare. Un cetățean a chemat poliția sa decongestioneze traficul.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR