Connect with us

ACTUALITATE

Primăria Albeni a plătit 100 de lei/zi pentru nepunerea în aplicare a unei hotărâri judecătorești!

Postat acum

on

Primăria Albeni i-a achitat unui cetățean din comună 9500 de lei penalități, plus cheltuieli de judecată, pentru nepunerea în aplicare a unei hotărâri judecătorești. Inspectorii Camerei de Conturi Gorj au considerat totul drept prejudiciu și au obligat UAT-ul să recupereze banii respectivi, în cuantum de 10.670 de lei.

Primăria Albeni a tratat cu nepăsare decizia unei instanțe judecătorești care i-a dat câștig de cauză lui Ion Bugă. Acesta a chemat în judecată atât pe primar cât și Comisia Locală de Fond Funciar cerând ca instanță să dispună suma definitivă pe care pârâții o datorează cu titlu de penalități. Instanță a fost de acord, impunând ca vinovații să plătească 100 de lei pe fiecare zi de întârziere până la executarea obligației stabilite prin titlu executoriu. Așa s-au adunat peste 10.000 de lei, cu cheltuielile de executare.

Banii au fost achitați în final reclamantului, iar Camera de Conturi a cerut recuperarea banilor de la vinovați asta și pentru că a fost prejudiciat bugetul comunei cu suma de 10.670 de lei.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Cum arăta un primar din Gorj, la nuntă, în tinerețe

Postat acum

on

De către

Primarul din Tismana sărbătorește un sfert de veac de la căsătorie. Petre Narcis Remetea a postat, pe pagina de Facebook, amintiri de la nunta proprie, dar și cu membrii familiei. Într-una din poze, edilul apare alături de soție, chiar în ziua cununiei religioase. Mult mai slab, actualul primar poartă obiecte specifice zonei, cu care sunt îmbrăcați mirii, în ziua nunții.
Petre Narcis Remetea a postat în albumul de familie din spațiul online și fotografii cu copiii și nepoții.
Actualul edil este la primul mandat în fruntea Primăriei Tismana, înainte de a candida la alegerile locale din 2020 ocupându-se de afaceri.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Drumul spre Mătăsari, aproape impracticabil! Circulația îngreunată

Postat acum

on

De către

Drumul spre Mătăsari este plin de zăpadă,  participanții la trafic avertizând autoritățile că nu au făcut ce trebuie la acest capitol. Unii fac haz de necaz și susțin că autoritățile au fost luate pe nepregătite și de data aceasta.

Carosabilul este acoperit de zăpadă iar traficul este extrem de greoi.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Gorjenii, sfătuiți să nu se deplaseze în zonele cu viscol. Drumuri blocate

Postat acum

on

De către

Autoritățile au emis o avertizare, prin care cetățenii sunt sfătuiți să nu se deplaseze în zonele afectate de vremea rea. Mai multe drumuri sunt închise, din cauza zăpezii și a viscolului. Meteorologii au emis cod roșu pentru zona de Sud-Est a țării.
„Nu va deplasați în zonele aflate sub incidența avertizărilor meteo!
Având în vedere fenomenul meteo prognozat de ANM, viscol cu viteză de 160 km/h, există posibilitatea de restricționare a circulației rutiere pentru siguranța participanților la trafic”, arată reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!