Connect with us

POLITICĂ

Primar: “Spitalul lui Dumnezeu nu trebuie închis”

Postat acum

on

Un primar cere deschiderea bisericilor, după modelul magazinelor.
Edilul din comuna Turburea nu crede în măsurile impuse de guvernanți, pe care îi contestă.Primarul comunei Turburea vrea ca bisericile să fie deschise pentru credincioși și critică măsurile luate de guvernanți. Ion Bârcă spune că bisericile ar trebui să aibă același regim ca și magazinele, care au rămas deschise pentru a asigura produsele necesare traiului. “Nu mi se pare normal să dai drumul la mall-uri, la aeroporturi și bisericile să le ținem închise. Mi nu mi se pare normal treaba asta. Spitalul lui Dumnezeu nu trebuie închis. Dar asta este. Asta e situația în România, la ora asta.Ne supunem la ce zice zice domnul președinte și guvernul lui”, a declarat edilul din Turburea. Ion Bârcă spune că în localitatea pe care o păstorește a comandat cutii de unică folosință, pentru ca paștele să fie pus în ele și distribuit în siguranță. De împărțirea pâinii stropite cu vin se vor ocupa voluntari, care vor fi dotați cu măști și mănuși. “Am comandat 1.200 de cutiuțe și 120 de pâinici, la o brutărie din comună, o să fie date oamenilor cu paște. Am dat și pachete, la familii cu probleme. Avem 96 de bătrâni, la care mergem de trei ori pe săptămână, pentru că au o situația mai deosebită. Dacă acum nu ne ducem la ei, atunci când?”, a afirmat primarul din Turburea
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Drapelul României, lung de o sută de metri, desfășurat de liberali la Târgu Jiu, Rovinari și Motru

Postat acum

on

De către

Un drapel național al României, lung de 100 de metri, a fost desfășurat de liberalii gorjeni în Parcul Central din Târgu Jiu, pe Calea Eroilor și în Parcul Coloanei, celebrând Ziua Națională.

Același drapel a ajuns și la Motru și la Rovinari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Un lider PNL și-a dat demisia și a făcut un partid nou

Postat acum

on

De către

Fostul vicepreședinte PNL, Ben-Oni Ardelean, a format un nou partid. Deputatul din județul Hunedoara a anunțat, în urmă cu câteva săptămâni, că părăsește Partidul Național Liberal, pentru un nou proiect politic, o platformă conservatoare. Presa centrală a anunțat, pe surse, că denumirea noii formațiuni, cu care ex-liderul liberal vrea să intre în campania electorală de anul viitor, este PACE.
În PNL există, în ultima perioadă, tot mai mulți membri nemulțumiți de modul în care este gestionat partidul de actuala conducere. Din filialele din țară au fost anunțate sute de plecări ale membrilor, printre care numeroși primari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Deputat de Gorj, protest împotriva violenței asupra femeilor

Postat acum

on

De către

Deputatul de Gorj, Claudiu Manta, a îmbrăcat, azi, un tricou cu mesaj împotriva violenței asupra femeilor. Parlamentarul PSD a mers în plenul Parlamentului cu un tricou negru, pe care scria ”Stop violenței împotriva femeilor” și care afișa numărul de telefon, la care victimele violenței domestice pot să sune. ”Statisticile arată că, la fiecare 12 minute, o persoană este victima violenței, iar cele mai multe dintre victime, 66%, sunt femei. Alături de colegii mei din PSD, am tras un semnal de alarmă, legat de această situație, în plenul Parlamentului. Combaterea violenței, că este fizică, de limbaj sau de orice altă natură, este o obligație a autorităților din fiecare stat civilizat. PSD rămâne un susținător al protejării victimelor și persoanelor vulnerabile. Avem obligație, legală și morală, să ajutăm aceste persoane și să le învățăm să-și ceară drepturile”, a transmis deputatul Claudiu Manta.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!