Connect with us

POLITICĂ

Prefectura a dat dreptate primarului din Jupânești. Post desființat ilegal

Postat acum

on

Primarul comunei Jupânești a contestat hotărârea Consiliului Local, prin care a fost desființat postul de consilier personal. Ion Gârniceanu a mers, azi, la Prefectura Gorj, unde spune că i s-a dat dreptate.
În ședința de consiliu local de săptămâna trecută, consilierii au votat o propunere a viceprimarului, de desființare a postului Mariei Dumitrașcu, fosta primăriță din Berlești, angajată consilier personal al edilului din Jupânești. 8 din cei 11 consilieri locali au votat propunerea, printre aceștia numărându-se și trei aleși de la PSD, formațiune din care face parte și Maria Dumitrașcu.
Primarul Gârniceanu spune că proiectul de modificare a organigramei nu a fost pe ordinea de zi a ședinței, iar desființarea posturilor se poate face la propunerea primarului, conform legii. “Acel post a fost votat ilegal, pur și simplu Consiliul Local a încălcat Codul Administrativ, care spune că clar, că posturile se pot înființa și desființa doar la propunerea primarului. Se va relua inclusiv bugetul, într-o ședință deîndată, ca să nu mai blocăm lucrurile”, spune primarul din Jupânești.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Gorjean ales la șefia Autorității Electorale Permanente

Postat acum

on

Toni Greblă, susținut de PSD, UDMR și minorități naționale, a fost votat marți de plenul reunit al Parlamentului în funcția de președinte al Autorităţii Electorale Permanente, pentru un mandat de opt ani.
Toni Greblă a primit 251 de voturi favorabile și 110 „contra”. Greblă a fost prefect și senator de Gorj și prefectul Capitalei.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Una dintre cele mai cunoscute gorjence a făcut pasul către politică

Postat acum

on

Una dintre cele mai cunoscute gorjence a făcut pasul către lumea politică. Mărioara Babu, din Novaci, s-a înscris în Partidul Ecologist din România. Băcița, care a primit Titlul Tezaur Uman Viu pentru promovarea tradițiilor culinare locale, la Stâna Ștefanu, de pe Transalpina, a devenit direct președinte al PER din Novaci.

Se va ocupa de coordonarea organizației locale și de atragerea de membri. Cel mai probabil, băcița va intra în competiția electorală la alegerile locale din 2024.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Încă un primar PNL trece la PSD

Postat acum

on

De către

Primarul din Arcani a trecut la PSD.”Îi urăm bun venit în echipa PSD Gorj domnului primar al localității Arcani, Aristică Daniel Coiculescu. Relația pe care atât eu cât și Cosmin Popescu o avem cu domnul primar este veche, bazată pe o bună colaborare. L-am susținut de fiecare dată când a avut nevoie, iar domnul primar Aristică Daniel Coiculescu știe că în PSD găsește oricând sprijin în promovarea proiectelor pe care le are pentru comunitatea din Arcani”, este mesajul lui Mihai Weber, de pe pagina de Facebook.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR