Connect with us

Uncategorized

Prahovean în șanț, pe centura municipiului

Postat acum

on

Un autoturism cu numere de Prahova a ajuns în șanț, urmare a unui eveniment rutier înregistrat în urmă cu câteva ore. Mașina este ușor avariată, nu sunt victime.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

MONDEN

ȘOC! Cunoscut afacerist și-a reclamat iubita la poliție că a plecat de acasă cu bani, bijuterii și un SUV de lux!

Postat acum

on

De către

A fost agitație mare, marți, în viața afaceristului Tică Besoi, după ce Loredana Elena, femeia cu care își împărțea viața, de mai bine de doi ani, l-ar fi părăsit, fără nicio explicație.

Potrivit unor informații, omul de afaceri a sunat la poliție și ar fi reclamat faptul că fosta iubită i-ar fi furat mașina, un BMW X4, o sumă de bani și aur. Unele surse susțin că explicația femeii a fost extrem de pertinentă, în sensul că folosește acel autoturism de multă vreme, iar afaceristul și-l poate recupera oricând, fiind parcat în zona în care locuiește aceasta și are cheile în contact.

Apropiații celor doi au ramas surprinși la aflarea veștii că între aceștia sunt tensiuni, iar Loredana ar fi părăsit căminul conjugal. Cei doi s-au afișat, de când sunt împreună, în diverse locuri exotice și păreau că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. În urmă cu o lună omul de afaceri, împreună cu fosta iubită și câțiva prieteni au fost într-o croazieră de lux în Marea Mediterană, iar cu doar câteva săptămâni în urmă petrecuseră într-o vacanță în Turcia.

Deoacamdată, nu se cunosc cu exactitate motivele din care Loredana l-a părăsit pe afacerist, însă sursele citate spun că ar fi vorba de o escapadă amoroasă a patronului lanțului de magazine ”La Tică”.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Cinci angajați, amendați cu 25.000 lei, pentru că au refuzat să-și declare salariul

Postat acum

on

De către

Angajații unui patron din Gorj, care lucrau în Sălaj, au fost amendați, după ce au refuzat să-și declare salariul. Ca urmare a unui control inițiat de către inspectorii de muncă din cadrul ITM Sălaj, 5 persoane au fost sancționate cu suma de 25.000 lei, întrucât acestea nu s-au conformat în totalitate solicitării inspectorilor de muncă de a completa fișele de identificare, refuzând completarea salariului net. Persoanele sancționate de către inspectorii de muncă au fost depistate pe raza Municipiului Zalău, prestând activitate pentru un angajator din domeniul construcțiilor, cu sediul social în județul Gorj.

„Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj reamintește tuturor angajatorilor să respecte prevederile Ordonanței de Urgență numărul 99/2000 privind măsurile ce pot fi aplicate în perioadele cu temperaturi extreme pentru protecția persoanelor încadrate în muncă, fiind vizate, cu prioritate, activitățile desfășurate în spații deschise. Nerespectarea prevederilor Ordonanței de Urgență numărul 99/2000, se sancționează cu amendă de la 1.500 lei la 2.500 lei”, a declarat George Octavian Romanescu, inspector-șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj.

Continuă să citeşti

Uncategorized

Târgu Jiu: Cinci într-o căruță, amendă

Postat acum

on

De către

Un echipaj din cadrul Poliției Locale Târgu Jiu a depistat astăzi un vehicul cu tracțiune animală care circula pe strada 9 Mai din municipiul Târgu Jiu.

În atelaj se aflau 5 persoane cu vârste cuprinse între 10 și 35 de ani și se deplasau de pe strada Ulmului pe strada Luncilor din Târgu Jiu, traversând practic tot orașul de la N la S, periclitând siguranța circulației rutiere pe traseul de deplasare, pentru a merge în vizită la prieteni, astfel cum ne-au relatat.

Deținătorul vehiculului cu tracțiune animală a fost sancționat contravențional cu amendă în conformitate cu prevederile H.C.L nr. 307/2006 privind stabilirea unor reguli de circulație a vehiculelor cu tracțiune animală și de protejare a spațiilor verzi.

De la începutul anului până în prezent, pentru nerespectarea prevederilor din actul normativ menționat anterior, polițiștii locali au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5.950 lei.

Acțiunile desfășurate pe linia depistării vehiculelor cu tracțiune animală care circulă pe raza municipiului Târgu Jiu în zone în care acest lucru nu este permis, au caracter permanent, întrucât aceste vehicule pun în pericol participanții la trafic și conferă un aspect inestetic orașului.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR