Connect with us

MONDEN

”Stimulentele liberale”, lăsate la vedere!

Postat acum

on

Ce s-a văzut la televizor la Congresul Extraordinar al PNL, în care Nicolae Ciucă a fost ales, în unanimitate, președinte, s-a văzut și la Tg-Jiu, la validarea șefilor preagelați ai tinerilor liberali: fustițe scurte, cu ”stimulentul la vedere”. De fapt, mesajul ”Generației Altfel” e la fel de lipsit de inspirație ca și ținutele tinerelor liberale: ”Echipa TNL validată astăzi, va reprezenta un stimulent pentru toți tinerii din Gorj si nu numai. Pentru ca numai împreuna putem face schimbări vizibile”.

Evoluția” PNL, de la sobrietatea vechilor liberali și până la invazia de gelați și decolteuri a foștilor pedeliști, s-a putut observa cel mai bine, la finele săptămânii trecute.

La București, la CEx-ul partidului, la vederea unei tinere liberale, îmbrăcată într-o ținută de nașă, ”în culorile partidului”, un reporter de la Digi24 abia a putut îngăima ceva de genul: ”Cum v-ați ales ținuta pentru acest congres? A fost dificil?”.

Cu o zi mai devreme, la Tg-Jiu a fost validată echipa de conducere a TNL Gorj. Evenimentul a avut loc la Teatrul de vară, așa că ținutele au fost în ton cu locația, nu cu evenimentul: rochii scurte, ciorapi cu picățele sau gleznuțe la vedere. Și nu e vorba de o pudibonderie exacerbată, ci doar de lipsă de inspirație.

Tinerii liberali își zic ”Generația Altfel”, pentru că asta cred ei că reprezintă, numai că exact așa, ”Generația Altfel”, se numește și o mișcare evanghelică de la Alba Iulia.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

MONDEN

Uite cât de mare s-a făcut fiul Mariei Constantin!

Postat acum

on

De către

Fiul Mariei Constantin a împlinit 13 ani. Codruț a fost aniversat, ieri, de familie. Băiatul din prima căsătorie a cunoscutei interprete, cu Ciprian Tapotă, este crescut de familia tatălui. După divorțul părinților, copilul a rămas în Gorj, unde a fost crescut de tată, împreună cu bunicii, și ei renumiți rapsozi din Lelești.

Maria Constantin s-a recăsătorit, după divorțul de Ciprian Tapotă, însă nici a doua căsnicie nu a durat. Recent, frumoasa cântăreață a confirmat că s-a logodit cu noul ei iubit, cu care a fost surprinsă, în ultima vreme.

Continuă să citeşti

MONDEN

Primarul din Târgu Jiu, cu fiicele în prima zi de școală

Postat acum

on

De către

Primarul din Târgu Jiu a mers azi la școală mezinei familiei. Marcel Romanescu și-a însoțit fiica cea mică, la Liceul „Tudor Vladimirescu”, unde este elevă. Alături de sora mai mică a fost și fiica cea mare a edilului, Alexandra, care a absolvit aceeași unitate de învățământ și acum este studentă la o facultate din București.

Continuă să citeşti

MONDEN

Doi tineri marinari s-au căsătorit la Poarta Sărutului

Postat acum

on

De către

Doi târgujieni s-au întors acasă pentru a se căsători. Adrian Stoian și Georgiana Munteanu – Șontea sunt angajați ai Marinei Militare. S-au născut la Târgu Jiu și tot aici au ales să-și unească destinele, în fata Porții Sărutului. „A fost o onoare și o plăcere să oficiez această căsătorie și le urez celor doi mulți ani fericiți împreună, sănătate și prosperitate!Casă de piatră!”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR