Connect with us

COMUNITATE

Populația, chemată la serviciile de pompieri

Postat acum

on

Pompierii militari gorjeni au ales să sărbătorească ziua de 13 Septembrie – Ziua Pompierilor din România, alături de cei mici. Părinții sunt așteptați alături de copii la subunitățile ISU Gorj.

„Adu-l pe copilul tău miercuri, 13 septembrie, începând cu ora 10:00, la sediul nostru din municipiul Târgu Jiu, strada Calea București, nr. 9J, pentru a petrece o zi cu pompierii, de ziua lor! Pentru că le știm reacția de bucurie atunci când îi văd pe pompieri, le-am pregătit celor mici o serie de surprize: demonstrații de stingere a incendiilor, escaladări ale clădirilor, prezentarea autospecialelor de intervenție și multe altele. Cei care nu au posibilitatea de a ajunge în municipiul Târgu Jiu, pot vizita subunitățile noastre de intervenție din Motru, Tismana, Rovinari, Turceni, Bumbești-Jiu, Novaci și Hurezani, unde, în intervalul orar 10:00-14:00, am organizat Ziua Porților Deschise!”, conform ISU Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Prăpăd pe Zambilelor! Locatarii nu au apă de trei zile, copiii se spală la sticle

Postat acum

on

De către

Nu este apă, deja de trei zile, pe strada Zambilelor din Târgu Jiu. Locatarii blocurilor din zonă sunt disperați că singurele surse de apă din zonă sunt doar niste cișmele stradale.

De aici iau apă pentru mâncare, de aici iau apă, în sticle, pentru spălat. Oamenii dau vina însă pe Aparegio pentru lipsa acestei utilități, considerând că societatea uită că au copii la școală.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Barul „La Academie”, amendat de DSV pe linia igienei

Postat acum

on

De către

Barul „La Academie” din Motru a fost călcat de inspectorii sanitar veterinari. Aceștia au găsit în unitate probleme pe linia igienei, considerate de verificatori drept precară. Sancțiunea primită de unitate a fost cuprinsă între 2000-10.000 de lei. Societatea care deține barul nu are autorizație de funcționare de la primărie. Cu toate acestea a încasat din activități de alimentație publică în ultimele două luni aproape 300.000 de lei.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Publicul este invitat la o mare sărbătoare în Rânca

Postat acum

on

Festivalului de folk și poezie „Printre Nori” are loc în  perioada 22 – 24 septembrie, la Rânca, în județul Gorj. Evenimentul a ajuns la a patra ediție. Participă artiști cunoscuți la nivel național, precum: Narcis Tran Korsar, Adrian Beznă, Mircea Vanca, Dan Vană și Daniel Cosma. Organizatori sunt: Eden, Cetina Rânca și Lupii Râncii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR