Connect with us

COMUNITATE

Polițiștii au devenit ajutoarele lui Moș Crăciun

Postat acum

pe

Polițiștii gorjeni s-au transformat în ajutoare pentru Moș Crăciun. Oamenii legii au mers în mai multe localități din județ și au oferit cadouri copiilor. „În cursul zilei de astăzi, Moș Crăciun, însoțit de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, Poliției Orașului Turceni și Poliției Municipiului Motru, împreună cu reprezentanți ai Instituției Prefectului Gorj, Corpului Național al Polițiștilor – CT Gorj, asociației Inițiativa Cetățenească din Gorj și administratori ai unor societăți comerciale din județ au ajuns în casele unor copii din comunele Brănesti și Borăscu care au primit tablete, hăinuțe, jucării, alimente și dulciuri”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

Micuții care au primit cadouri de la oamenii legii și-au exprimat și ei dorința de a se face polițiști, când vor crește. „Polițiștii au fost plăcut surprinși să afle că o parte dintre copiii vizitați își doresc să le devină colegi. Misiunea de suflet a polițiștilor gorjeni a fost primită cu drag de către copii și părinții acestora, fiind un prilej de bucurie sinceră pentru toți cei prezenți, căci nimic nu este mai frumos decât zâmbetul unui copil și bucuria pe care o răspândește un copil fericit”.

 

Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Arde pădurea la Stejari

Postat acum

pe

Un incendiu este în desfășurare, acum la Stejari. Focul se apropie de cătunul Judele, spun localnicii, punând în pericol așezările omenești din apropiere de pădure. Pompierii de la ISU Hurezani încearcă să stingă focul care se propagă rapid din cauza vântului.

Continuă să citești

COMUNITATE

Fotbaliștii Adrian Ilie și Augustin Calin, prezenți pe stadionul din Motru!

Postat acum

pe

Fostele glorii ale fotbalului românesc, Adrian Ilie(Cobra) și Augustin Călin, au fost prezenți, ieri, la Motru pe stadion, împreună cu primarul localității, Cosmin Morega. Cei trei au venit la stadion la invitația edilului local, ocazie cu care Adrian Ilie și-a vizitat rudele de la Boca și bunica de 92 de ani, după care au fost prezenți în mijlocul juniorilor de la Minerul Motru.

Jucătorilor le-au fost donate câteva mingi, urmând ca, în perioada ce vine, să îi ajute și cu echipament de fotbal, sportivul fiind încântat de implicarea micilor juniori în activitatea sportivă. De altfel, în discuțiile purtate cu actualii antrenori, acesta și-a amintit cu drag că în 1991 a jucat pe acest stadion, iar tatăl lui a jucat doi ani de zile pentru echipa Minerul Motru. Adi și Călin doresc să mențină legătură cu reprezentanții locali și cu cei și stadionului iar, în viitor, să contribuie la relansarea și dezvoltarea fotbalului motrean.

Continuă să citești

COMUNITATE

Transformă cantina spitalului în saloane

Postat acum

pe

Spitalul pentru bătrâni de la Suseni va fi extins. Autoritățile vor să transforme cantina, în saloane. Consiliul Județean alocă 773.000 de lei, pentru lucrările de extindere a capacității căminului. Fosta cantină nu mai este folosită, deoarece hrana este asigurată în regim de catering. Complexul de Îngrijire și Asistență Suseni găzduiește persoane cu probleme de sănătate și este la capacitate maximă. Mai mult, există și liste de așteptare din partea mai multor familii. „Avem vizat un obiectiv de investiție pe parte de asistență socială. Este un proiect de hotărâre, prin care ne propunem să recompartimentăm și să reabilităm blocul alimentar”, a declarat Oana Paloș, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Gorj. Pentru extinderea capacității spitalului, termenul de execuție a lucrărilor este estimat la patru luni, iar suma necesară provine din bugetul județului.

 

Continuă să citești

Târgu Jiu
14°
Însorit
07:0618:12 EET
Se simt: 12°C
Vânt : 14km/h N
Umiditate : 20%
Presiunea aerului: 1029.12mbar
Indexul UV: 1
LuniMarțiMiercuri
12/-2°C
13/1°C
15/1°C
Advertisement

Abonează-te

CURS VALUTAR

CELE MAI CITITE ȘTIRI