Connect with us

ACTUALITATE

Doi consilieri fac chetă, pentru cadourile de Crăciun

Postat acum

on

Doi consilieri locali din Țicleni vor să adune bani, de la oamenii din localitate, pentru a da cadouri copiilor din localitate. Cei doi acuză politicienii din Consiliul Local, că au respins un proiect, prin care trebuia să fie alocată suma de 20.000 lei, pentru a fi achiziționate daruri, minorilor din oraș. „Alocarea sumei de 20.000 RON pentru cadourile copiilor din Țicleni a fost respinsă de Consiliul Local Țicleni”, a anunțat Constantin Brănescu, după ședința lunară.

Un alt consilier, Silviu Sprînceană, a apelat la localnici, pentru a dona bani, cu care să ajute la cumpărarea de cadouri, prioritatea având copiii din familii cu venituri reduse sau fără venituri. „Începând cu ora 15:00 voi fi în centru! Cine dorește să ne sprijine să facem chetă, în prima fază dunt 30 copii cu ajutor social (alocație de susținere) până la 18 ani. Dacă cetățenii ne ajută, mai avem 305 copii la școala generală și grădiniță”, a anunțat Silviu Sprînceană, pe pagina de socializare.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Accident la Iezureni, pe fondul vremii nefavorabile

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu scurt timp în zona Iezureni din municipiul Târgu Jiu. Totul, pe fondul vremii nefavorabile. Sunt doar pagube materiale în urma acestui accident rutier.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

O haită de câini și-a făcut culcuș vizavi de Tribunalul Gorj

Postat acum

on

De către

Tot mai mulți cetățeni reclamă prezența câinilor fără stăpân, adunați în haite, pe străzile municipiului Târgu Jiu, inclusiv în zona centrală a orașului. O astfel de situație este semnalată în parcul de lângă Muzeul Județean, vizavi de Tribunalul Gorj.

Oamenii susțin că patrupedele adunate în haite sunt de necontrolat, că ar fi periculoase și se tem să nu fie mușcați. De altfel, potrivit unei statistici a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, în fiecare zi din acest an, o persoană a fost mușcată de un câine, victima primind îngrijiri medicale la SJU.

Autoritatea locală pare că nu găsește însă soluții la această problemă.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Plecat la medic, căutat de poliție

Postat acum

on

De către

Un bărbat de 72 de ani, din Motru, este dat dispărut, după ce a plecat la medic, la Cluj și nu s-a mai întors acasă. „La data de 26 ianuarie, Poliția Municipiului Motru a fost sesizată cu privire la faptul că Gheorghe Nicolae de 72 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său la data de 25 ianuarie a.c., ora 05:00, cu un autocar înspre municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, unde avea o programare la un cabinet medical.
După ce s-a prezentat la cabinetul medical, bărbatul nu a mai răspuns la telefon”, arată un comunicat emis de IPJ Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR