Connect with us

MONDEN

Picnic cu poliția. Vezi meniul și prețul

Postat acum

on

Un picnic în acest an a pornit de la 2.000 de lei. „Meniul” oferit de poliție a devenit subiect de umor, o așa zisă invitație a oamenilor legii fiind distribuită masiv pe rețelele de socializare. Imaginea, care a fost doar o amenințare cu amenzile uriașe din această perioadă, a devenit virală.

Inventivitatea românului nu are limite. În minivacanța de 1 mai, oamenii au stat în case, deși cele trei zile libere erau, până acum, un bun prilej de a petrece, ieșirile la grătar fiind aproape o tradiție. Cum de data aceasta nu au putut merge nici măcar să se plimbe, unii au făcut haz de necaz. Iar glumele au fost adaptate la situația actuală. Cei care își planificaseră ieșiri la grătar, sperând să nu fie depistați de oamenii legii au primit „invitații” adecvate, cu tot cu meniu și preț, asta însemnând amenzile aplicabile în cazurile în care sunt prinși. Pentru cei care s-au plictisit în case, autorii de umor au reamintit, pe rețelele de socializare, sancțiunile, cuprinse între 2.000 și 20.000 de lei, care au cam pus pofta în cui oricărui doritor de picnic. Un trucaj cu o mașină de poliție la picnic, însoțită deamenzi, a devenit virală pe internet, fiind distribuită de mii de ori și atrăgând zeci de mii de like-uri.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MONDEN

Video: Primarul Romanescu și viceprimarul Bejinaru au petrecut o seară „Dirty” la clubul Pogany

Postat acum

on

De către

Prezență mai puțin obișnuită, vineri seara, la un club privat, situat în zona Narciselor, din municipiul Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu și viceprimarul Bejinaru au participat, împreună, la o seară ,,Dirty”, cum au anunțat evenimentul organizatorii.

Muzica tare, atmosfera electrizantă și numărul mare de participanți au fost pe placul reprezentanților administrației locale care păreau acolo „în timpul serviciului”.

Cert este că prezența primarului și a viceprimarului în club nu a trecut neremarcată de cei prezenți.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Echipa de sexy polițiste de la IPJ Gorj a ieșit în stradă

Postat acum

on

Sexy-polițistele de la Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj au ieșit în centrul orașului Târgu Jiu. La sfârșitul săptămânii trecute, polițistele au promovat un program care vizează atragerea tinerilor din Târgu Jiu și din județ către cariera de polițist. Conducerea IPJ Gorj a ales astfel să promoveze instituția și meseria de polițist direct în stradă prin unele dintre cele mai frumoase reprezentante pe care le are.

Continuă să citeşti

MONDEN

Gorjeanca MIRA, fotografii incendiare din vacanța exotică

Postat acum

on

Gorjeanca MIRA, cântăreață, a publicat pe rețelele de socializare fotografii incendiare din ultima vacanță exotică. Maria Mirabela Cismaru (n. 12 martie 1995, Rovinari), cunoscută sub numele de scenă Mira (stilizat MIRA), este printre cei mai apreciați artiști din țară. Mira s-a făcut cunoscută odată cu apariția în al doilea sezon al emisiunii de talente Vocea României, unde l-a avut ca mentor pe cântărețul și compozitorul Marius Moga.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!