Connect with us

MONDEN

Picnic cu poliția. Vezi meniul și prețul

Postat acum

on

Un picnic în acest an a pornit de la 2.000 de lei. „Meniul” oferit de poliție a devenit subiect de umor, o așa zisă invitație a oamenilor legii fiind distribuită masiv pe rețelele de socializare. Imaginea, care a fost doar o amenințare cu amenzile uriașe din această perioadă, a devenit virală.

Inventivitatea românului nu are limite. În minivacanța de 1 mai, oamenii au stat în case, deși cele trei zile libere erau, până acum, un bun prilej de a petrece, ieșirile la grătar fiind aproape o tradiție. Cum de data aceasta nu au putut merge nici măcar să se plimbe, unii au făcut haz de necaz. Iar glumele au fost adaptate la situația actuală. Cei care își planificaseră ieșiri la grătar, sperând să nu fie depistați de oamenii legii au primit „invitații” adecvate, cu tot cu meniu și preț, asta însemnând amenzile aplicabile în cazurile în care sunt prinși. Pentru cei care s-au plictisit în case, autorii de umor au reamintit, pe rețelele de socializare, sancțiunile, cuprinse între 2.000 și 20.000 de lei, care au cam pus pofta în cui oricărui doritor de picnic. Un trucaj cu o mașină de poliție la picnic, însoțită deamenzi, a devenit virală pe internet, fiind distribuită de mii de ori și atrăgând zeci de mii de like-uri.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MONDEN

Afaceristul Nicu Popescu și-a sărbătorit ziua de naștere în Caraibe

Postat acum

on

De către

Omul de afaceri din Târgu Jiu, Nicu Popescu, a petrecut acest început de decembrie în Caraibe, mai exact în Trinidad Tobago.

Pasionat de sport și aventură, afaceristul gorjean a vizitat cele mai frumoase cascade din lume, chiar dacă pentru a ajunge la ele a trebuit să traverseze cea mai adâncă jungla.

Nicu Popescu și-a sărbătorit ziua de naștere, pe 8 decembrie, în aceste locuri exotice extraordinare.

Continuă să citeşti

MONDEN

Noi detalii despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian

Postat acum

on

De către

Noi amănunte au ieșit la iveală, în cazul morții fulgerătoare a cunoscutului interpret de muzică populară, Petrică Mâțu Stoian. Cosmin Librimir, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Reșița, unde artistul a decedat sâmbătă, a declarat că Mâțu Stoian ar fi avut plămânii afectați. „Se ştie că există long-COVID-ul care lasă nişte sechele, începând de la afectarea creierului (…). Dacă boala este mai gravă, plămânul suferă şi este predispus să se supra-infecteze. Cred că acest lucru s-a întâmplat şi la el. Din păcate, a dus o bună parte pe picioare, ca apoi să se deprecieze rapid. Din păcate, în şocurile septice deprecierea se produce foarte rapid dacă nu se intervine medicamentos”, a declarat directorul medical al SJU Reşiţa, citat de presa centrală.

Continuă să citeşti

MONDEN

Deșteaptă, frumoasă și devreme acasă: Fiica doctorului Boeriu

Postat acum

on

De către

Fiica doctorului Marius Boeriu din Târgu Jiu, fost director al DSP Gorj, este și frumoasă și deșteaptă dar și pasionată de modă și frumos. Livia Boeriu a studiat medicina la Timișoara și este medic rezident endocrinolog în același oraș unde și-a finalizat studiile universitare.

Livia este pasionată de fashion, lucru de netăgăduit în postările ei cu ținute care mai de care mai rafinate și moderne.

Doctorița care a moștenit talentul părinților și dorința de a avea grijă de oameni este un medic care atrage atenția nu doar prin calitățile sale profesionale ci și urmare a frumuseții sale. Gorjeanca cu corp de manechin nu poate fi trecută cu vederea, nici la club și nici la spital.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR