Connect with us

MONDEN

Picnic cu poliția. Vezi meniul și prețul

Postat acum

on

Un picnic în acest an a pornit de la 2.000 de lei. „Meniul” oferit de poliție a devenit subiect de umor, o așa zisă invitație a oamenilor legii fiind distribuită masiv pe rețelele de socializare. Imaginea, care a fost doar o amenințare cu amenzile uriașe din această perioadă, a devenit virală.

Inventivitatea românului nu are limite. În minivacanța de 1 mai, oamenii au stat în case, deși cele trei zile libere erau, până acum, un bun prilej de a petrece, ieșirile la grătar fiind aproape o tradiție. Cum de data aceasta nu au putut merge nici măcar să se plimbe, unii au făcut haz de necaz. Iar glumele au fost adaptate la situația actuală. Cei care își planificaseră ieșiri la grătar, sperând să nu fie depistați de oamenii legii au primit „invitații” adecvate, cu tot cu meniu și preț, asta însemnând amenzile aplicabile în cazurile în care sunt prinși. Pentru cei care s-au plictisit în case, autorii de umor au reamintit, pe rețelele de socializare, sancțiunile, cuprinse între 2.000 și 20.000 de lei, care au cam pus pofta în cui oricărui doritor de picnic. Un trucaj cu o mașină de poliție la picnic, însoțită deamenzi, a devenit virală pe internet, fiind distribuită de mii de ori și atrăgând zeci de mii de like-uri.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MONDEN

Cu un burlac mai puțin! Purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, luat de o polițistă

Postat acum

on

De către

Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, s-a căsătorit. Soția pompierului este polițist, iar frumoasa Isabela nu l-a luat pe Chisim cu cătușe ci, doar cu o verighetă.

Cuplul Florin și Isabela și-a unit destinele simplu cei doi soți fiind îmbrăcați fiecare în uniforma instituțiilor pe care le reprezintă. Sute de persoane le-au transmis celor doi tineri mesaje de felicitări și casa de piatră!

Continuă să citeşti

MONDEN

Nunta din familia lui Potârcă, în Meteor, păzită de poliție!

Postat acum

on

De către

Nuntă mare, joi seara, în cartierul Meteor. Nepotul lui Ninel Potârcă s-a căsătorit cu o fată frumoasă și de familie bună din Sebeș, asta după o petrecere de logodnă care a fost realizată recent la locuința familiei tinerei.

Petrecerea din Meteor a fost păzită, încă de joi după amiază, înainte să vină alaiul nuntașilor cu mireasa, de un echipaj de poliție, asta pentru a se evita potențiale răfuieli între nuntași, dar și pentru că au existat persoane care ar fi dorit să împiedice nunta, fata fiind dorită și de un alt băiat.

Nuntă a fost una cu fast, organizată la cort. Au participat la petrecere in jur de 130 de persoane, spune chiar familia mirelui, iar seara tinerii miri au tăiat panglica la o locuință nouă, oferită cadou de nuntă, de părinții lui Robert Potârcă.

De altfel, părinții băiatului muncesc in străinătate pentru o firmă de curierat.

Fata a purtat la gât o salbă cu bani mari de aur și o rochie plina cu cristale Swarovski. Nici mirele nu a fost mai prejos, părinții nefăcând rabat în a cumpăra haine scumpe pentru marele eveniment.

Zeci de mașini luxoase au parcat în Meteor pentru nunta celor doi, Ina și Robert, iar petrecerea nu a fost una cu scandal, asta și pentru că un echipaj de poliție a stat permanent, la doar câțiva metri de poarta familiei Potârcă.

Nunta s-a terminat cu retragerea tinerilor in casă nouă, familiile respectând tradiția cearșafului.

După ce invitații au intrat în noua casă a celor doi, toată lumea s-a retras pentru a le oferi intimitate mirilor.

Băutură scumpă a curs, între timp in valuri, iar familiile au respectat toate tradițiile țigănești.

 

Continuă să citeşti

MONDEN

Pe lux și barosăneală! „Magnat” de Gorj, plimbat cu elicopterul la Monte Carlo

Postat acum

on

De către

Tică Besoi, afacerist cunoscut în municipiul Târgu Jiu(acesta dezvoltând un lanț de magazine de alimentație publică, el pornind acest bussines de la un chioșc pe care îl deținea în zona Diana a municipiului), trăiește pe picior mare.

De altfel, vacanțele lui Tică sunt, an de an, tot mai luxoase, semn că omul de afaceri adoră să petreacă pe lux, măcar câteva săptămâni pe an.

De data aceasta, Tică le-a arătat prietenilor de pe Facebook că îi poate ateriza la picioare chiar și un elicopter, cu care a zburat spre Monte Carlo.

Dar și că, mijlocul de locomoție îl servește exclusiv pe el și pe încă un cuplu de prieteni. Astfel, pentru câteva zile, Tică și-a lăsat acasă problemele, chiar daca unele au ajuns chiar și pe masa procurorilor din municipiu.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR