Connect with us

EVENIMENTE

Medici deveniți suspecți de Covid, după un scandal în spital

Postat acum

on

Mai mulți medici, asistenți și infirmieri au intrat în cercul persoanelor suspecte de Coronavirus, după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, au fost prinși într-o ceartă colectivă. Personalul medical din Spitalul Județean Târgu Jiu s-a revoltat, atunci când au aflat că trei angajați ai unității medicale au fost confirmați cu Covid și internați. Una dintre infirmierele depistate în urma testelor lucrează chiar la blocul operator, iar sora ei și ea contaminată cu Coronavirus, este directoarea de îngrijiri. Cadrele medicale ce erau de gardă, în seara de miercuri spre joi, au rămas pe secție și au încuiat ușile, cerând să fie testate. Un scandal în toată regula a avut loc, până când angajații laboratorului au fost convinși să vină de acasă și să prevele probe. 64 de teste s-au făcut în respectiva noapte și au continuat și zilele următoare, doar că, deși multe teste au ieșit negative, personalul, care a intrat în contact, fără protecție, a fost băgat în izolare, devenind suspect, până la apariția tuturor rezultatelor.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Accident în giratoriul de la intrare în Romanești

Postat acum

on

De către

Patru ambulanțe s-au îndreptat spre ieșire din orașul Târgu Jiu, pentru a interveni în cazul unui accident cu victime cate a avut loc în giratoriul de la Romanești.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident cu victime, în pădure la Bârsești! Adolescentă de 17 ani, printre victime

Postat acum

on

De către

În cursul nopții, un accident cu trei victime a avut loc în pădurea din Bârsesti.

Un autoturism a suferit daună totală iar pentru scoaterea persoanelor din interiorul mașinii a fost nevoie de descarcerare.

Se pare că persoanele scoase din autoturism sunt la spital, una va fi transferată spre o altă unitate medicală.

Ce transmite ISU:

„Noaptea trecuta, in jurul orei 2:40, am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generată de un accident rutier produs in municipiul Tg-Jiu, cartier Bârsești in care a fost implicat un autoturism cate a părăsit partea carosabila și a lovit mai multi copaci. La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Gorj precum si 3 ambulante din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca in urma impactului au rezultat 3 victime dintre care una inconstienta dar cu semne vitale. Este vorba despre o persoana de sex feminin in varsta de 17 ani si doua persoane de sex masculin in varsta de 20 si 22 de ani. Persoana inconstienta era conducatorul auto, baiatul în varsta de 22 se ani. Victimele au primit primul ajutor calificat la fata locului iar ulterior au fost transportate la UPU Tg-Jiu”.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tg. Jiu. Ornamentele de pe stradă, doborâte de un autovehicul de mare tonaj

Postat acum

on

De către

Ornamentele de sărbători, montate în intersecția de la parcul Central și Piața Mare, din Târgu Jiu, au fost doborâte de un autovehicul de mare tonaj. S-a întâmplat în această seară, odată cu ghirlandele fiind rupte și cablurile liniei de troleu. Echipe de la ISU, societatea de electricitate și primărie se află la fața locului.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR