Connect with us

EVENIMENTE

Persoane în nevoie, ajutate de Poliția Locală Târgu-Jiu

Postat acum

on

Polițiștii locali cu atribuții în menținerea ordinii și liniștii publice, din cadrul Poliției Locale Târgu Jiu, au depistat, în ultimele zile, două persoane căzute pe stradă, care aveau nevoie de îngrijiri medicale.

În data de 03.02.2020, în jurul orei 20:00, în zona stației de transport în comun de pe strada Unirii, a fost găsit un bărbat care prezenta sângerări în zona feței. Până la sosirea ambulanței, polițiștii locali i-au acordat primele îngrijiri medicale, ulterior acesta fiind preluat de către echipajul medical și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu Jiu.

În data de 04.02.2020, ora 00:20, o altă persoană, cunoscută ca fiind fără adăpost, a fost găsită tot pe strada Unirii, într-o stare ce necesita îngrijiri medicale. Și în acest caz, polițiștii locali au solicitat intervenția unui echipaj medical la fața locului, prin intermediul Serviciului de urgență 112, bărbatul fiind transportat la spital pentru mai multe îngrijiri.

 

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

 1. Grigore

  11 februarie 2020 at 12:56

  Bună ziua ,

  Vă puteți externaliza serviciile IT cu noi, avem multe opțiuni:
  – Dezvoltare de software
  – Administrare server Linux și Windows
  – Administrare VMware
  – Rețele
  – Dezvoltare web și găzduire
  Intră pe ngbss.com . Proiectele dvs sunt succesul nostru.

  Toate cele bune,
  Echipa NGBSS.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

VIDEO. Accident la Padeș. Trei victime

Postat acum

on

De către

Trei persoane au fost rănite, în urma unui accident ce a avut loc în această dimineață, în comuna Padeș. „In aceasta dimineața, in jurul orelor 08:30, ISU GJ a fost solicitat sa intervina pentru gestionarea unei situații de urgenta generata de un accident rutier pe raza comunei Pades, sat Calugareni. La fata locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul GI Tismana și Detasamentul de Pompieri Tg Jiu cu doua autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanta SMURD, precum și doua echipaje SAJ GORJ. In urma accidentului mașina a părăsit partea carosabila si s-a răsturnat) au rezultat trei victime de sex masculin, neincarcerate si conștiente, care au fost evaluate medical la fata locului de către echipajele specializate, ulterior fiind transportate la UPU Tg-Jiu”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Încă un bărbat, prins de un mal surpat

Postat acum

on

De către

Crește numărul victimelor de la Plopșoru, unde un mal de pământ s-a surpat și a prins un bărbat. La scurt timp, echipajele ISU au fost anunțate că încă o persoană a fost acoperită de pământ. „Echipajele sosite la fata locului au constatat ca doua persoane de sex masculin in vârsta de 47, respectiv 49 de ani, au fost scoase de sub malul de pământ de către colegii alături de care efectuau lucrările la rețeaua de apa. Cele doua persoane au fost evaluate medical la fata locului, iar apoi au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale”, ai transmis reprezentanții ISU Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Persoană prinsă sub un mal de pământ

Postat acum

on

De către

O persoană a fost prinsă de un mal de pământ, care s-a surpat, in comuna Plopșoru.
„La fata locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Secției de Pompieri Turceni și Detașamentul de Pompieri Tg-Jiu cu o autospeciala pentru descarcerare, un autocamion, un container multirisc, o ambulanta SMURD și un echipaj SAJ Gorj .
Persoana care a fost surprinsă sub malul de pamant a fost scoasă, este in stare de conștientă și este evaluată medical de către echipajele specializate sosite la fata locului”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR