Connect with us

ACTUALITATE

Paznicul Liceului Novaci, pârăt că pleacă la amantă, din timpul serviciului

Postat acum

on

Paznicul Liceului Teoretic Novaci este reclamat public de soție că și-ar părăsit, periodic, serviciul, asta timp de câteva ore, pentru a-și vizita amanta. Femeia spune supărată că nimeni din conducerea liceului nu ia vreo măsură cu Vasile Surupăceanu, fiind chiar acoperit de un jandarm. Escapadele paznicului la locuința amantei de la Scoarța ar avea loc atât în turele de zi cât și seara, spune, revoltată Dana Surupăceanu, cerând măsuri cu salariatul unității de învățământ.

,, Vedeți unde își face serviciul paznicul Vasile Surupaceanu de la Liceul Teoretic Novaci, la amanta sa, care, aceasta este agent de pază la magazinul PENNY, de la autogara Tg-jiu! Paznicul Vasile Surupaceanu la ora 09:00 dimineața pleacă de la liceu la domiciliul acesteia în sat Bobu, comuna Scoarța pentru a întreține… sexuale cu aceasta! În locul lui la serviciul de pază lasă jandarmul care este cu el în tură!Acesta revenind într-o oră-două!Și nu se ia nici o măsură cu acesta, și când lucra în tură de noapte, pleca din tură la domiciliul acesteia, în loc să își facă serviciul de pază!”, spune nevasta, liniștită doar de apropiați.

Paznicul este numit astfel „gigolo” sau „macho men”, mulți sfătuidu-l să-și vadă de serviciu și de familie.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Accident la Iezureni, pe fondul vremii nefavorabile

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu scurt timp în zona Iezureni din municipiul Târgu Jiu. Totul, pe fondul vremii nefavorabile. Sunt doar pagube materiale în urma acestui accident rutier.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

O haită de câini și-a făcut culcuș vizavi de Tribunalul Gorj

Postat acum

on

De către

Tot mai mulți cetățeni reclamă prezența câinilor fără stăpân, adunați în haite, pe străzile municipiului Târgu Jiu, inclusiv în zona centrală a orașului. O astfel de situație este semnalată în parcul de lângă Muzeul Județean, vizavi de Tribunalul Gorj.

Oamenii susțin că patrupedele adunate în haite sunt de necontrolat, că ar fi periculoase și se tem să nu fie mușcați. De altfel, potrivit unei statistici a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, în fiecare zi din acest an, o persoană a fost mușcată de un câine, victima primind îngrijiri medicale la SJU.

Autoritatea locală pare că nu găsește însă soluții la această problemă.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Plecat la medic, căutat de poliție

Postat acum

on

De către

Un bărbat de 72 de ani, din Motru, este dat dispărut, după ce a plecat la medic, la Cluj și nu s-a mai întors acasă. „La data de 26 ianuarie, Poliția Municipiului Motru a fost sesizată cu privire la faptul că Gheorghe Nicolae de 72 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său la data de 25 ianuarie a.c., ora 05:00, cu un autocar înspre municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, unde avea o programare la un cabinet medical.
După ce s-a prezentat la cabinetul medical, bărbatul nu a mai răspuns la telefon”, arată un comunicat emis de IPJ Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR