Connect with us

ACTUALITATE

Paznicul Liceului Novaci, pârăt că pleacă la amantă, din timpul serviciului

Postat acum

on

Paznicul Liceului Teoretic Novaci este reclamat public de soție că și-ar părăsit, periodic, serviciul, asta timp de câteva ore, pentru a-și vizita amanta. Femeia spune supărată că nimeni din conducerea liceului nu ia vreo măsură cu Vasile Surupăceanu, fiind chiar acoperit de un jandarm. Escapadele paznicului la locuința amantei de la Scoarța ar avea loc atât în turele de zi cât și seara, spune, revoltată Dana Surupăceanu, cerând măsuri cu salariatul unității de învățământ.

,, Vedeți unde își face serviciul paznicul Vasile Surupaceanu de la Liceul Teoretic Novaci, la amanta sa, care, aceasta este agent de pază la magazinul PENNY, de la autogara Tg-jiu! Paznicul Vasile Surupaceanu la ora 09:00 dimineața pleacă de la liceu la domiciliul acesteia în sat Bobu, comuna Scoarța pentru a întreține… sexuale cu aceasta! În locul lui la serviciul de pază lasă jandarmul care este cu el în tură!Acesta revenind într-o oră-două!Și nu se ia nici o măsură cu acesta, și când lucra în tură de noapte, pleca din tură la domiciliul acesteia, în loc să își facă serviciul de pază!”, spune nevasta, liniștită doar de apropiați.

Paznicul este numit astfel „gigolo” sau „macho men”, mulți sfătuidu-l să-și vadă de serviciu și de familie.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Târgu Jiu: I s-a făcut rău în stradă

Postat acum

on

De către

O persoană a fost ridicată, în urmă cu scurt timp, de un echipaj SMURD din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu. Bărbatului i s-a făcut rău, iar un tânăr a văzut și a apelat la 112. Persoana a primit îngrijiri de specialitate.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

A fost inaugurat parcul „Tudor Vladimirescu”

Postat acum

on

De către

Parcul „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu a fost inaugurat, de 1 Decembrie, după ce a fost modernizat, în ultimele luni. Panglica inaugurală a fost tăiată de liceeni olimpici și profesorul lor.
„Parcul „Tudor Vladimirescu” a fost inaugurat de elevi merituoși ai Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, alături de domnul profesor Mărăcine Claudiu Constantin. Este vorba despre Jianu Irina Maria, Boca Mihail și Toma Cosmin”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Trenurile au primit nume istorice, de 1 Decembrie

Postat acum

on

De către

Trenurile de călători au primit nume istorice, de 1 Decembrie. Reprezentanții CFR au anunțat că, pe fiecare rută, va circula câte un tren, cu numele unei personalități marcante. Prin Târgu Jiu, de exemplu, circulă trenul „Regele Ferdinand I Întregitorul”. Alte nume alese pentru trenurile de călători sunt „Samoilă Mârza”, „Iuliu Maniu” sau „Vasile Goldiș”. ”La aniversarea Zilei Naționale, să ne amintim că fiecare dintre noi contribuie la povestea acestei țări. Fie ca respectul, bunul simț și unitatea să ne călăuzească pe drumul spre progres! La mulți ani, România”, este mesajul reprezentanților Căilor Ferate.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!