Connect with us

EVENIMENTE

Pacient cu Coronavirus, lăsat să plece acasă și adus din nou la spital

Postat acum

on

Încă un pacient a fost confirmat cu Coronavirus la Târgu Jiu. Este al șaptelea caz din județul Gorj, de la debutul pandemiei.

Un pacient care a fost externat ieri din spital, după ce a fost suspect de Coronavirus, a fost luat de acasă și dus din nou la spital, după ce testul făcut a ieșit pozitiv. Bărbatul fusese internat, după ce i s-a făcut rău acasă. El s-a întors din UK și trebuia să stea în autoizolare la domiciliu, însă soția, asistent medical, a chemat salvarea, când a văzut că i s-a făcut rău. Pentru că nu a spus că pacientul se afla în perioada de izolare, echipajul de la ambulanță nu a mers la solicitare cu echipament de protecție, așa că ambii angajați au fost trimiși acasă de conducere și obligați să se izoleze două săptămâni.
Pacientul a fost internat la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean din Târgu Jiu, iar ieri a fost externat. Numai că azi, spitalul a primit rezultatul testului, care era pozitiv. Bărbatul, care se afla deja de o zi acasă, a fost luat cu izoleta și dus din nou la spital.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Accident la Bâlteni, două autoturisme implicate

Postat acum

on

De către

Participanții la trafic semnalează un accident rutier pe raza comunei Bâlteni. Se pare că este vorba doar despre o tamponare, în cauză nefiind înregistrate victime. Neatenția la volan este cauza evenimentului rutier.

Grav este că tot pe raza acestei localități, în urmă cu câteva zile, a mai avut loc un accident grav, o profesoară intrând cu mașina într-un cap de pod. Șoferiță a fost transportată cu un elicopter SMURD, la un spital din București.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Petrecăreți, amendați cu 7.600 de lei

Postat acum

on

De către

Gorjenii au petrecut, în ultimele zile, profitând de sărbătorile legale. Unii, însă, au fost amendați, pentru că, după ce au consumat câteva pahare în plus, au dat muzica prea tare, au jignit și au încercat să-i împiedice pe oamenii legii să facă ordine. Jandarmii au aplicat, împreună cu poliția, zece sancțiuni contravenționale, însumând 7.600 lei, fiind constatate 15 infracțiuni. „Sancțiunile contravenționale au fost aplicate pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în locuri publice, pentru adresare de cuvinte si expresii jignitoare, împiedicarea organelor însărcinate cu menținerea ordinii publice de a-și îndeplini obligațiile de serviciu”, a transmis Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Aproape o sută de șoferi, rămași pietoni în minivacanța de 1 Decembrie

Postat acum

on

De către

Aproape o sută de șoferi au rămas fie fără permisul de conducere, fie fără certificatul de înmatriculare, în ultimele zile, ce au coincis cu minivacanța de ziua națională. În această perioadă, peste 230 de polițiști au acționat, zilnic, pe arterele principale deschise circulației în județul Gorj, dar și în zonele vulnerabile. ”În acest sens, în toate cele 4 zile, polițiștii au aplicat peste 540 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor legale în vigoare, în cuantum de aproximativ 257.000 de lei și au fost constatate aproximativ 100 de infracțiuni. De asemenea, pentru abateri la regimul circulației rutiere, polițiștii au reținut 77 de permise de conducere și 22 de certificate de înmatriculare”, arată un comunicat emis de IPJ Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!