Connect with us

COMUNITATE

O tânără din Gorj, vedeta unei expoziții din Sibiu

Postat acum

on

O gorjeancă a fost recent vedeta unei expoziții de fotografie din Sibiu. Expoziția de fotografie o are în centrul atenției pe tânăra Ștefania, membră a unui ansamblu de dansuri populare din județul Gorj. Tânăra, model pentru fotograful Mihaela Noroc, a fost invitată să le vorbească vizitatorilor. Ștefania a fost fotografiată purtând o ie.

„Circa 200 de sibieni s-au bucurat de turul ghidat al expoziției The Atlas of Beauty, la Casa Albastră, Muzeul Național Brukenthal. Fotograful Mihaela Noroc i-a fascinat pe cei prezenți cu povestea ei și cu câteva dintre poveștile femeilor pe care le-a întâlnit în jurul lumii. O surpriză a fost participarea la tur a Ștefaniei, tânăra din Gorj, a cărei fotografie în ie veche românească este una dintre cele mai apreciate din expoziție. Mihaela Noroc a răspuns și numeroaselor întrebări ale vizitatorilor.”, potrivit organizatorilor.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Prăpăd pe Zambilelor! Locatarii nu au apă de trei zile, copiii se spală la sticle

Postat acum

on

De către

Nu este apă, deja de trei zile, pe strada Zambilelor din Târgu Jiu. Locatarii blocurilor din zonă sunt disperați că singurele surse de apă din zonă sunt doar niste cișmele stradale.

De aici iau apă pentru mâncare, de aici iau apă, în sticle, pentru spălat. Oamenii dau vina însă pe Aparegio pentru lipsa acestei utilități, considerând că societatea uită că au copii la școală.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Barul „La Academie”, amendat de DSV pe linia igienei

Postat acum

on

De către

Barul „La Academie” din Motru a fost călcat de inspectorii sanitar veterinari. Aceștia au găsit în unitate probleme pe linia igienei, considerate de verificatori drept precară. Sancțiunea primită de unitate a fost cuprinsă între 2000-10.000 de lei. Societatea care deține barul nu are autorizație de funcționare de la primărie. Cu toate acestea a încasat din activități de alimentație publică în ultimele două luni aproape 300.000 de lei.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Publicul este invitat la o mare sărbătoare în Rânca

Postat acum

on

Festivalului de folk și poezie „Printre Nori” are loc în  perioada 22 – 24 septembrie, la Rânca, în județul Gorj. Evenimentul a ajuns la a patra ediție. Participă artiști cunoscuți la nivel național, precum: Narcis Tran Korsar, Adrian Beznă, Mircea Vanca, Dan Vană și Daniel Cosma. Organizatori sunt: Eden, Cetina Rânca și Lupii Râncii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR