Connect with us

COMUNITATE

O lună întreagă de sterilizări gratuite de animale fără stăpân în Gorj

Postat acum

on

O asociație de protecție a animalelor din Gorj, alături de doi parteneri, oferă timp de o lună de zile servicii de sterilizare gratuită în 7 localități din Gorj. Campania are drept scop stoparea înmulțirii necontrolate a animalelor. Sterilizările vor fi realizate pe bază de programare, pe parcursul lunii octombrie.

„Cu ocazia Zilei Internationale a Animalelor, 4 Octombrie, sărbătorim împreună o LUNĂ ÎNTREAGĂ CU STERILIZĂRI GRATUITE în 7 localități din Gorj urmând ca până în luna Martie să rămânem doar la cabinet! PROGRAMĂRI : contactați-ne prin MESAJ pentru programare la numărul de telefon afișat (0748128129) și AȘTEPTAȚI să vă contactăm. În mesaj scrieți localitatea și nr/specia”, conform Asociației Pro Animals.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Video: S-a aprins iluminatul festiv la Târgu Jiu! Mii de persoane, în centrul orașului

Postat acum

on

De către

Autoritatea municipală a aprins la ora 18.00 iluminatul festiv din Târgu Jiu.

Numeroase persoane sunt in Piața Prefecturii și se bucură de atmosferă.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

„Împreună de Crăciun” – concert caritabil la Târgu Jiu

Postat acum

on

Un concert caritabil „Împreună de Crăciun” va avea loc duminică, 10 decembrie, de la ora 19,00, la Anna Riviera, din Târgu Jiu. Vor cânta elevi din Gorj, tineri talentați doritori să încânte publicul, precum trupa Novus, corul Vestea Bună, echipa ControVersum și mulți alții. Prețul unui bilet este de 30 de lei. Organizator al concertului caritabil de Crăciun este Asociaţia Academia Creativă „Multilingua”. Sumele strânse vor ajunge la cei care au mare nevoie de ajutor.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Analize gratis la carnea de porc într-o comună gorjeană

Postat acum

on

Localnicii unei comune din Gorj beneficiază, începând din data de 1 decembrie, de analize gratuite la carnea de porc. Examenul trichineloscopic se va efectua la cabinetul medical din localitate, fără să fie percepută vreo taxă.

Cabinetul medical veterinar se află în satul Peștișani, în fosta clădire a CAP, lângă liceul din comună. Medicul veterinar are de anul acesta și un asomator pentru sacrificarea porcilor.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!