Connect with us

COMUNITATE

Excursii off road cu ATV-ul organizate în munții Gorjului

Postat acum

on

Un antreprenor din Baia de Fier organizează excursii cu ATV-ul în munții Gorjului. Sunt disponibile trei trasee pentru ATV: Rânca, Peșterea Muierilor și Peștera Polovragi.

„lubești natura și vehiculele off-road? Atunci alege unul din traseele noastre cu ATV-ul, ca șofer sau ca pasager! Munți, peșteri, noroi, drumuri de țară… sunt doar o parte din ce vei putea experimenta și vizita pe traseele noastre.  Pe parcursul întregii călătorii vei fi însotit de un ghid, pentru ca siguranța ta să fie pe primul loc! Află mai multe detalii despre trasee, prețuri și cum poți să rezervi viitoarea ta aventura pe carpathianvillage.ro sau la numărul de telefon 0765 806 303. Carpathian Village, Nr.289, Cernădia 217031”, conform Carpathian Village.

Traseele disponibile (ATV):

Traseul Rânca (13 km),

Traseul Peștera Muierilor (10,80 km),

Traseul Peștera Polovragi (12 km).

Prețul poate ajunge la 350 de ler per ATV pentru două persoane, iar durata excursiei 3, 4 ore.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Noi discuții sindicale în problema pensiilor din minerit și energie

Postat acum

on

Federația Națională a Muncii programează în Drobeta Turnu-Severin, la Hotel Severin, în data de joi, 7 decembrie 2023, începând cu ora 09:00, întâlnirea cu cabinetul de avocatură. Sunt invitați mineri, energeticieni de la CET Halânga și toți pensionarii nemulțumiți de pensii. În problema pensiilor, minerii, energeticienii și foștii salariați din unitățile prestatoare sunt chemați să vină cu câte o copie după cartea de muncă, decizia de pensionare, carte de identitate și, eventual, adeverințe cu câștigurile obținute.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Zece puncte gastronomice, în Gorj

Postat acum

on

De către

Reprezentanți ai Ministerului Agriculturii vor fi prezenți, mâine, la Polovragi, la un eveniment de promovare a punctelor gastronomice locale. În județul nostru sunt zece astfel de puncte, în care turiștii au posibilitatea să consume produse tradiționale, specifice zonei, direct în gospodăriile localnicilor. Din păcate, cele mai multe dintre acestea nu sunt funcționale, spune prefectul de Gorj, Iulian Popescu. La nivel național, astfel de puncte, au ajutat la dezvoltarea turismului și tocmai acest lucru se intenționează și la Gorj, ca numărul locațiilor să crească.
În Gorj, majoritatea punctelor gastronomice locale declarate sunt în zona de sub munte.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Un spital din Gorj cumpără RMN cu aparat de anestezie

Postat acum

on

De către

Un spital din județul Gorj cumpără RMN cu aparat de anestezie. Unitatea sanitară din Novaci a inițiat o procedură de achiziție publică, pentru furnizarea unui sistem complet RMN. Valoarea estimată a echipamentului medical, cu aparat de anestezie, este de 8.399.159 lei. “Pentru desfășurarea în condiții corespunzătoare a activității unității medicale este necesară contractarea de echipamente medicale astfel încât serviciile oferite să poată fi prestate, la un nivel calitativ înalt, în concordanță cu tehnologia de pe piață, la un nivel concurențial ridicat cu impact direct asupra nivelului de sănătate al populatiei locale/celor aflați în tranzit și teritoriilor învecinate, precum și asupra veniturilor unității medicale”, sunt cerințele din anunțul publicat în sistemul de achiziții.
Sistemele RMN sunt insuficiente, deși numărul lor a crescut, în ultimii ani. Mulți gorjeni se află pe liste de așteptare și de câte trei luni.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!