Connect with us

COMUNITATE

Excursii off road cu ATV-ul organizate în munții Gorjului

Postat acum

on

0 Shares

Un antreprenor din Baia de Fier organizează excursii cu ATV-ul în munții Gorjului. Sunt disponibile trei trasee pentru ATV: Rânca, Peșterea Muierilor și Peștera Polovragi.

„lubești natura și vehiculele off-road? Atunci alege unul din traseele noastre cu ATV-ul, ca șofer sau ca pasager! Munți, peșteri, noroi, drumuri de țară… sunt doar o parte din ce vei putea experimenta și vizita pe traseele noastre.  Pe parcursul întregii călătorii vei fi însotit de un ghid, pentru ca siguranța ta să fie pe primul loc! Află mai multe detalii despre trasee, prețuri și cum poți să rezervi viitoarea ta aventura pe carpathianvillage.ro sau la numărul de telefon 0765 806 303. Carpathian Village, Nr.289, Cernădia 217031”, conform Carpathian Village.

Traseele disponibile (ATV):

Traseul Rânca (13 km),

Traseul Peștera Muierilor (10,80 km),

Traseul Peștera Polovragi (12 km).

Prețul poate ajunge la 350 de ler per ATV pentru două persoane, iar durata excursiei 3, 4 ore.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

COMUNITATE

Maraton: 4811 porumbei din Gorj, Dolj și Mehedinți, la linia de start

Postat acum

on

De către

La prima etapă de Maraton a Filialelor Dolj, Mehedinți și Gorj, Lubartow (Polonia), în data de 29.06.2024, au participat 4811 porumbei aparținând unui număr de 432 de columbofili din cele trei județe.Tandemul Frații Scorțar (Dolj) a obținut Locul 1 în Clasamentul General al Porumbeilor cu yearlingul 0167172. Acest excepțional porumbel(foto)a sosit în prima zi cu viteza medie de 1.014,45 metri pe minut.

Adrian Iordache (Dolj) a ocupat Locul 1 în Clasamentul General al Crescătorilor cu 7 porumbei clasați din tot atâția îmbarcați. Primii porumbei de la echipă au venit pe locul 20, respectiv 22 pe concurs, transmit organizatorii.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

S-a tipărit primul bilet pentru noile autobuze electrice din Motru

Postat acum

on

De către

Autobuzele electrice din Motru urmează să fie puse în mișcare pentru a transporta cetățenii din zonă pe rutele stabilite de autoritatea locală. Astăzi s-a și tipărit primul bilet iar personalul a fost instruit pentru inceperea activității.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Gioncani: Lucrările la canalizarea din Albeni, criticate de cetățeni

Postat acum

on

De către

Drum îngust, curbă și pod! Cu toate acestea, în acest loc, la Gioncani, în comuna Albeni, se amplasează stația de pompare, la investiția de canalizare. Asta, în drum, pe asfalt deși este loc suficient în afara părții carosabile.

Constructorul a ales acest loc, în opinia cetățenilor, nepotrivit, dar nu a acceptat alte sugestii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!