Home / ULTIMA ORĂ / „Nu credeam că virusul poate să îmi facă asa ceva…parcă a explodat virusul în el”, declarația sfâșietoare a unei paciente infectate cu Covid

„Nu credeam că virusul poate să îmi facă asa ceva…parcă a explodat virusul în el”, declarația sfâșietoare a unei paciente infectate cu Covid

Gorjul, primul judeţ în care s-a confirmat un caz de COVID-19 din România, a început lupta pentru paturile din ATI. Medicii nu mai ştiu cum să-şi salveze pacienţii.

„În acest moment secția de terapie intensivă e plină, nu mai sunt paturi, încercăm să mai facem câte un loc, să dăm pacienții care sunt în stare mai bună pe secție, să primim pe cine vine mai grav. Vin pacienți în stare mai gravă și starea de agravare din cinci în cinci minute poate să devină mai gravă. Au decedat și pacienți la noi, am avut în jur de 10 decese. Trebuie să continuăm și să rezistăm ca să salvăm viețile omenești”, explică asistenta Elena Vâlceanu, potrivit digi24.

O pacientă își plânge soțul mort într-un salon. Toată familia a fost afectată de coronavirus.

„Nora, băiatul, eu și soțul. Nu credeam că virusul poate să îmi facă așa ceva! Nora și băiatul sunt acasă, doar eu am rămas în spital. Soțul a venit mai bine decât mine, fără febră. Nu știu ce s-a întâmplat, parcă a explodat virusul în el după câteva zile de spitalizare. A fost un om care nu a fost în spital decât o singură dată în viața lui”, spune femeia îndurerată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *