Breaking News
Home / ULTIMA ORĂ / Agresor împușcat în picior după ce a atacat polițiști cu o sabie

Agresor împușcat în picior după ce a atacat polițiști cu o sabie

Polițiștii din Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112, că pe un teren agricol pe raza comunei Peștișani, se află un bărbat care are asupra sa o sabie și o pușcă de vânătoare.

La fața locului au fost direcționați polițiști din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgu Jiu, care au efectuat verificări în zona împădurită, fiind însoțiți de paznicul de vânătoare și apelant. Polițiștii au depistat persoana care s-a opus somațiilor de a arunca sabia. Bărbatul a încercat să atace paznicul de vânătoare, fără să-l lovească, cât și autovehiculul acestuia, fapt pentru care bărbatul a fost somat.

Bărbatul nu s-a supus somației, ci a devenit agresiv față de unul dintre agenții de poliție, amenințând-ul cu sabia. Celălalt agent de poliție a executat două focuri de armă în plan vertical. Agentul de poliție amenințat, văzând că pericolul este iminent asupra vieții și integrității sale corporale, a executat foc cu arma din dotare asupra bărbatului, în zona piciorului drept.

S-a procedat la identificarea bărbatului, de 44 de ani, din comuna Peștișani, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și amenințare, cauza fiind preluată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Municipiului Târgu Jiu, pentru continuarea cercetărilor.

Surse locale spun ca este vorba de un hoț de lemne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *