Connect with us

EVENIMENTE

Nevasta liderului PMP Gorj, implicată într-un accident. Mașinile tamponate, grav avariate

Postat acum

on

Soția liderului PMP Gorj, Nicolae Davițoiu, a fost implicată azi-noapte, într-un eveniment rutier, chiar pe strada pe care aceștia locuiesc și unde se află și sediul televiziunii patronate de politician. Autoturismul nevestei lui Davițoiu și o altă mașină s-au ciocnit violent, în urma unei manevre neinspirate a șoferiței, care, conform martorilor, a declarat că a observat o pisică pe drum și a vrut să o evite, dar a intrat în autoturismul care circula regulamentar. Cele două mașini au fost grav avariate, însă, din fericire, nu au existat victime. Incidentul din trafic nu a fost raportat la poliție, semne că cele două persoane aflate la volanul mașinilor s-au înțeles pe cale amiabilă, ceea ce înseamnă că accidentul este considerat de oamenii legii ca o simplă tamponare.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Bolid implicat într-un accident la Drăguțești

Postat acum

on

De către

O tamponare a fost înregistrată în urmă cu puțin timp pe raza localității Drăguțești. Un bolid a fost implicat, evenimentul finalizandu-se doar cu pagube materiale, spun participanții la trafic.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Bârsești. Pieton rănit

Postat acum

on

De către

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în cartierul Bârsești, din Târgu Jiu. Din primele date, un pieton a fost acroșat de un autovehicul. Politistii sunt la fața locului și efectuează cercetari. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident în fața Primăriei Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Un accident s-a petrecut în urmă cu puțin timp, în fața Primăriei Târgu Jiu. Poliția se află la locul impactului, pentru a stabili cum s-a petrecut incidentul. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR